Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם חושבים שהבדיקות האלה בכניסה שוות משהו? מי שרוצה לעשות פיגוע יעשה גם עם 20 בדיקות (פיגועי מטוסים).

כן, הבדיקות האלו מונעות פיגועים מזדמנים, בתנאי שלא מחפפים -

לראיה - http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1262397&sid=126 .

מי שבאמת רוצה לעשות פיגוע - צריך לתכנן אותו ולשתף פעולה עם גורמים כאלה ואחרים, להשיג חומרים, לבחור מקום וזמן ולהגיע למקום - לכן פיגועים כאלה ניתן למנוע ע"י מודיעין. כמו שאתה מבין - 2 עולמות שונים לגמרי.

חוץ מזה אני בטוח שאתה נועל את הדלת בבית שלך, למרות שכל מנעול ניתן לפרוץ, חפש סרטונים מתאימים ב YOUTUBE.

פורסם
כן, הבדיקות האלו מונעות פיגועים מזדמנים, בתנאי שלא מחפפים -

לראיה - http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1262397&sid=126 .

מי שבאמת רוצה לעשות פיגוע - צריך לתכנן אותו ולשתף פעולה עם גורמים כאלה ואחרים, להשיג חומרים, לבחור מקום וזמן ולהגיע למקום - לכן פיגועים כאלה ניתן למנוע ע"י מודיעין. כמו שאתה מבין - 2 עולמות שונים לגמרי.

חוץ מזה אני בטוח שאתה נועל את הדלת בבית שלך, למרות שכל מנעול ניתן לפרוץ, חפש סרטונים מתאימים ב YOUTUBE.

מצטער לבאס אותך ואת התיאוריות שלך, אבל ברגע שיהיה בידוק ביטחוני קפדני בכל כניסה לקניון כפי שאתה ממליץ, דבר זה יגרום לפקק תנועה אנושי שיוביל לפיגוע שמתרחש פשוט בכניסה בלי צורך להכנס, זה קרה כבר.

בלי קשר,לצערי לא חסר מקומות "טובים" שניתן לבצע בהם פיגועים שאתה לא עובר בהן בדיקה כלל, הדוגמא המפורסמת ביותר היא אוטובוס.

בנוגע לכל השלבים שמינית שהכרחיים על מנת לחדור למקום הומה אדם ולבצע פיגוע, תרשה לי לגחך, במשחק האחרון של נבחרת ישראל בטדי בה מבצעים בדיקות גופניות בכניסה, חדר לכר הדשא אוהד עם סכין והגיע עד לאחד השחקנים הספרדים, לא ברור מה הוא תיכנן לבצע, אבל בקלות היה יכול להיות שם אקדח או רימון שהיה "מעיף באוויר" כמה אנשים, לא עלינו..

לגבי האנלוגיה לפריצות לבתים - אנלוגיה לא מוצלחת במיוחד, מקווה שתבין למה.

פורסם

לא יודע מה אתם רוצים, שכל אחד יעבור בדיקת רקטום בכניסה לקניון?

זה החלום שלי... אני כבר רץ לעמוד בתור.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...