Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עניין שקצת מטריד אותי האמת.

העובדה שאני מסוגל להכנס לרכבת בלי שום בידוק, אפילו מינימאלי של לומר שלום למאבטח (עד כמה שנשמע מגוחח), פשוט להציג לו מרחוק כרטיס פלסטיק שאני בכלל בספק שהוא יכול לזהות זה אני.

מה ההגיון שהדבר הזה עובר בכל מקןם? גם בקניונים וכדומה.

העניין של "כי אם נותנים לנו נשק, לא יתנו לנו להכנס" לא תקף כי אני מדבר על הסתמכות גדולה על תעודה שניתנת בקלות לזיוף, ולא חלילה על החיילים עצמם.

זה באמת מטריד אם שואלים אותי.

פורסם (נערך)

הרי אם לא היו " מכבדים" את החוגר היית אומר...

" אני קורע ת'תחת ,סוגר שבתות, הורג מחבלים, אוכל בוץ וחצץ אבל בקניון צריך לעבור בידוק " .

יוצא לי לפעמים להכנס לקניון בלי לעבור בידוק בכלל.

גזענות הפוכה - עיניים בהירות ורוסי עובר בלי בדיקה בכלל.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

בוא נחשוב ביחד - חייל נושא נשק, אך עושים לו בידוק בטחוני בכניסה לקניון.

מה בדיוק יבדקו ? שאין לו נשק ?

ומה ההבדל בינו לבין חייל אחר שאינו נושא נשק ?

אז מישהו קצת הפעיל את הראש, והבין כי אדם שזוהה בתור חייל - אין צורך לעשות לו בידוק בטחוני. אותו דבר לגבי שוטרים.

פורסם

לדעתי אין שום בעיה שאין בידוק לחיילים במדים.

הבעיה מתחילה כשלא בודקים חייל על אזרחי, רק בהצגת חוגר, שלא באמת בודקים מקרוב.

או שזה סתם כי אני לבנבן עם עיניים כחולות כמו MAX.M...

פורסם

שהייתי חייל בזמנו הצגתי חוגר ונשאתי נשק, פעם אחת המאבטח ברכבת ביקש שאני אפתח את התיק, אני זוכר שזה היה נראה לי מוזר, אם כבר אני נושא נשק מה כבר אני יכול להחביא בתיק? רימונים?

דרך אגב, איזה כלי נשק מותר לחייל לסחוב מחוץ לבסיס?

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

אגב, בזמנו בדקו אותי כשהייתי חפ"ש ועם נשק (חייל קרבי), והתחילו לאיים שיזמינו משטרה כי היה לי סכין מתקפלת ארוכה. אמרו שעם סכין קומנדו אין בעיה, גם על לדרמן זורמים, אבל סכין "אזרחית" אסור.

ולחייל שלי עשו בעיות כי היו לו 60 כדורי אקדח (העביר מבסיס לבסיס).

עריכה אחרונה על ידי Step

פורסם

אני שנים ארוכות הייתי מחזיק נשק ברישיון,

יש לי גם גז מדמיע והם מבקשים שאפקיד אותו בכניסה

לקניון. מה הקטע אינני מבין ואף פעם לא קבלתי תשובה עיניינית.

פורסם
כי יש חיילים שגונבים מהבסיס.

אם יש לחייל רימון בתיק, זו ככל הנראה גניבה.

זה ברור לי כמו שזה ברור לך.

הכשל, הוא שבכיסי המדים, אותם לא בודקים כמובן, אפשר בכיף להעביר 120 כדורי אקדח, או לחילופין 3 רימוני רסס.

פורסם

לא יודע מה אתם רוצים, שכל אחד יעבור בדיקת רקטום בכניסה לקניון?

אתם חושבים שהבדיקות האלה בכניסה שוות משהו? מי שרוצה לעשות פיגוע יעשה גם עם 20 בדיקות (פיגועי מטוסים).

ובתור בלונדיני לבן עם עיניים ירוקות עברתי לא מעט בדיקות ככה שזה לא באופן גורף מה שנאמר כאן

פורסם
היום גם החיילים חייבים לשים את התיק במכונת שיקוף.

התחיל מתי שהוא בשנות 2000. אינני זוכר בוודאות מה קרה- כמדומני החל לאחר שחיילים עלו לרכבת בב"ש עם רימוזי גז מדמיע או רימוני הלם ובמהלך הנסיעה השתמשו בהם מתוך טמטום.

• תוכן חדש...