Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לדבר על הבעיה במספר הזדמנויות שונות ברחבי הפורום - בעיקר כמצטרף לדיונים קיימים - ולכן החלטתי לפתוח דיון חדש בפני עצמו בנושא, במטרה (אולי) למצוא פתרון לבעיה הדיי מעיקה הזאת ...

בפועל ממה שקורה שלאחר נסיעה בינעירונית ארוכה יחסית (תל אביב-יבנה, לדוגמא) אני מדומם את המנוע ובכדי להתניע שוב את הרכב אני צריך לחכות מעל ל-10-20 דקות.

מדובר ביונדאי גטס, שנת 2006, מנוע 1.6 שעברה החלפה של קראנק סוויץ' ופלאגים (הבעיה קרתה בכל פעם שמנוע הרכב דומם, בעקבות ההחלפה הבעיה מתרחשת רק לאחר נסיעות ארוכות)

אני מצרף סרטון שממחיש את הבעיה -

פורסם
תצלם לנו את לוח השעונים. המפתח במקרה הזה פחות מעניין.

אני מנסה לראות אם הרכב מזהה את אימובלזר ברכב (בסוף הסרטון רואים שהוא מזהה, בתחילת הסרטון לא כ"כ ברור אם הוא מזהה).

אני אצרך נסיעה ארוכה בשביל זה ... מקווה שתהיה אחת השבוע.

הייתי מתחיל בבדיקת מתח לסטרטר שהבעיה קורית עם רב מודד פשוט וניקוי הארקות.

איך זה מתבצע טכנית ?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
[ATTACH=CONFIG]494789[/ATTACH]

הקפתי את המנורה בצבע ירוק. אם את רואה שהיא לא נדלקת, ככל הנראה האנטנה של האימובלזר מת. אני מקווה מאוד שזו הבעיה, כי התיקון הוא זול ופשוט.

טוב, לקח קצת זמן, אבל מצאתי הזדמנות לצלם את הסיטואציה בזמן אמת. השתדלתי להתמקד במנורות לוח המכוונים.

[video=youtube_share;I-kLVpiNxcU]

אשמח לשמוע מה דעתכם.

פורסם

זה תקלה בסטרטר. או חיבורי הארקה לגוף הרכב, או חיבורי חשמל לסטרטר, או משהו בכבל בין המצבר לסטרטר.

כמו שכבר כתבו לך בהתחלה.

רואים בבירור שהסטרטר לא מצליח לסובב את המנוע במהירות הנדרשת.

פורסם

למי אני הולך עם הבעיה הזאת? עד עכשיו מוסכניק אחד לקח 500 ש"ח והרכב מניע אחרי כיבוי המנוע אבל רק אחרי נסיעות קצרות/מרחקים קצרים, הבעיה עדיין קיימת למרחקים ארוכים יותר ...

רואים בבירור שהסטרטר לא מצליח לסובב את המנוע במהירות הנדרשת.

איך אבל המנוחה לאחר שהמנוע נכבה (משהו כמו 15 דקות של המתנה) עוזרת לסטרטר לחזור לעצמו ולהצליח להתניע את הרכב?

• תוכן חדש...