Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בערב יו"כ שמתי לב שמעבד המזון שלנו עומד על השיש הפוך כבר כמה ימים. כששאלתי את זוגתי לפשר העניין התברר לי שכמה ימים לפני כן היא חיברה למעבד את הבלנדר, שפכה לתוכו מרכיבים ורק אז גילתה שהחלק התחתון של הכד (אשר מכיל את הסכין של הבלנדר) לא היה מחובר כלל.

התוצאה - המכשיר התמלא בכל טוב שהספיק להתייבש וכן התפתח גוש שחור של עובש על הגיר.

לא הצלחתי להבין איך מפרקים את הגיר ולכן טבלתי את כולו בתוך חומץ מעורב עם סודה לשתייה וקיוויתי לטוב.

לאחר כמה שעות רוב העובש ירד, אבל כנראה שהערבוב של החומץ עם הגריז שהיה בגיר יצר שם מן משחה דביקה שממש מסרבת להתנקות.

האם ידועה לכם דרך יעילה לנקות את המנגנון בלי לפגוע בחלקי הפלסטיקה והמתכת?

האם למישהו יש מושג איך מפרקים את החלק שמסומן בחץ? מדובר בחלק שמסובב את הבלנדר והוא מחובר ישירות לציר המנוע. החלק שסביבו מונע ע"י הגיר ומסובב את הציר של מעבד המזון כאשר המיכל שלו מחובר. אם אוכל לפרק את החלק המסומן, שאר החלקים יצאו בקלות.

תודה,

צביקי

20171002_230917.jpg

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

בוקר טוב,

אם מדובר במכשיר איכותי - אל תרפה. שווה להשקיע ולסדר אותו.

לגבי איך לפרק - לא ניתן להבין מהתמונה. אני מציע לך לחפש תמונת פיצוץ ברשת של הדגם שלך או אפילו לבקש מפיליפס, מח' שרות הלקוחות - אקרובט של זה.

לגבי הגריז - מדובר בגריז מיוחד עבור תחום מכונות המזון. אני קניתי כזה פעם באמאזון, עבור הקיטצ'נאייד שלי.

בדוק היטב מצב גלגלי השיניים בממסרה: אחד מהם צ.ל. עשוי סוג של פלסטיק (במכלול שלך אני רואה שיותר). זה נעשה בשביל הבידוד החשמלי וגם ע"מ לשמש חוליה חלשה שתספוג מכות מכיוון וו הלישה. אם מצבו קשה, שווה כבר להחליפו.

• תוכן חדש...