Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מחפש יפנית האצבק כדוגמת מיצובישי לנסר ספורטבק או סובארו B3 האצבק מזדה האצבק...רק שהם אוטומטיות

.... אני יודע שיש תהונדה ידנית אבל אני חושב שהיא מכוערת...

אשמח להמלצות מה עוד יש...

פורסם

סובארו xv נמכר עם מנוע 1.6 וגיר ידני.

יש גם יחידות בודדות של טויוטה קורולה עם גיר ידני, אוריס שהיא קורולה האצ'בק לא נמכרה עם גיר ידני.

פורסם

ניסאן מיקרה - אם היא לא קטנה מדי

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קורולה היא משפחתית עם בגאז' וסובארו xv זה אימפרזה מוגבהת.

אם אתה מסתפק בסופר מיני נסה טויוטה יאריס או הונדה ג'אז, שתיהן נמכרו עם גיר ידני.

פורסם

יש גם ניסאן ג'וק ידנית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אז לשאלתך כנראה - אין האצ׳בק משפחתית ידנית תוצרת יצרן מיפן המשווקת בישראל חוץ מהסיוויק,

יש דגמי סוזוקי שאולי יתאימו באמצע(קרוסאובר שהוא כמעט ג׳יפון כמעט האצ׳בק או בלאנו שהיא סופר מיני מרווחת).

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אוקי תודה אז אם אני מוותר על יפני ... על מי אתם ממליצים?

גרמני אני לא יכול כי אני לא מכלכל אותם.

יש וולו ידניות? ואני ממש מתחבר ליפנים מי יהיה הכי קרוב אליהם עם האצבק פרטי ידני איכותי?

פורסם

יש יונדאי i30 ידנית - קוריאנית אבל הידנית באה יחסית לא מאובזרת,

סיאט לאון ידנית יכולה להתאים לך מאוד(היא אבל חלק מתאגיד vw הגרמני).

לא שווה לייבא רכב פשוט כ״כ - מה גם שאם אין לו רישיון מוכן בארץ(מיובא ע״י יבואן ישראלי) להוציא לו תקינה ורישיון ידרוש אישור יבואן ויהיה סיוט עם המון חסמים בירוקרטיים, נמכרה פה תקופה b3 ידנית אבל דיי מזמן.

פורסם

גם ברכב יפני יש סיכוי סביר שתמצא חלקים תוצרת גרמניה או מחברות גרמניות בתוך הרכב - העולם של היום גלובלי וכבר כולם מייצרים עם כולם, עולם חדש חבר.

• תוכן חדש...