Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, מה נשמע?

אני נמצאת כרגע לקראת רכישה של פולו ידנית, 2012, 3 דלתות. מן הסתם שהרכב יהיה יד שנייה/ שלישית, אז הצבע לא ממש תלוי בי, אבל אני בהחלט חותרת לשחור/ לבן. (אף על פי שכרגע נראה שהרוב שם בצבע כסף.)

רוב הרכבים ביד 2 שלא נראים כמו נסיכת הכפר, הם ללא שינויים חיצוניים, למעט חלונות מושחרים, וגם זה לא תמיד.

רציתי לשמוע רעיונות/ הצעות בנוגע לשינויים חיצוניים שאפשר לעשות לרכב. מעדיפה לסגור הכל מראש כדי לשקלל את זה במחיר.

בנתיים חשבתי על להחליף פנסים (אשמח לקבל בפרטי הצעות למקומות מומלצים), השחרת חלונות במידה שהרכב יגיע כשהם לא מושחרים, ואולי ג׳אנט 17, אבל הבעיה היא שכל עוד זה לא מאושר ברשיון - זה לא חוקי (מישהו יודע מה אפשר לעשות בנוגע לזה?).

בלי לחפור יותר מדי - כל הצעה תתקבל בברכה, החל מפנס מסוים או מדבקה ועד לגריל.

יש לציין שאני לא מעוניינת להפוך את הרכב לפולו R מהדורת כפר קאסם, אז שיהיה בגבול הטעם טוב.

תודה רבה מראש!

בר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הייתי מתחיל מרביעיית צמיגים טובה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

בואי נעבוד הפוך.

צייני תקציב שאת מעוניינת להשקיע בתוספות למיניהן ואז נוכל להמליץ איפה כדאי להשקיע אותו.

לגבי מידות אפשרויות לרכב, ראי הוראת רישום של הרכב: http://car.mot.gov.il/ORIL/2013/3/13-0574.pdf

המסמך המצורף הוא אומנם של שנתון 2013, אבל מדובר באותו דור (צירפתי אותו כי איכות הסריקה שלו עדיפה מזו של 2012).

אני לא בטוח שהייתי ממהר לעבור למידה R17, אלא אולי דבק במידה האפשרית בגודל R16, ולו רק בגלל פוטנציאל פגיעה בנוחות אבל גם יוביל לעליה במשקל הגלגלים, מה שיפגע קצת בביצועים (ואם מדובר בדגם חלש, אז בכלל). חפשי שרשור "בפעם הבאה שאתם חושבים על הגדלת חישוקים" בתת פורום שיפורי כוח.

בצעי חיפוש לשרשורים במידות הרלוונטיות. יש שפע של המלצות.

לאחר מכן בצעי סקר שוק. גם לצמיגים (בעיקר דגש על זמינות) וגם לחישוקים. שילוב בסיסי של כאלו יעלה לדעתי לפחות 3K-4K ש"ח, בטח במידה הגדולה. לאחר ביצוע התקנה של חישוקים וצמיגים במידה מאושרת, פשוט לגשת למכון רישוי ותמורת כ-30 ש"ח יהיה לך אישור ביד שיודפס בעתיד בחידוש רשיון על גביו.

לגבי השחרת חלונות, המחיר תלוי באיכות החומר. יש שרשורים בנושא, חיפוש יעזור.

באופן דומה גם לגבי פנסים, מציע לשקול רכישה של נורות איכותיות ולא לרוץ להחליף את הפנסים (או שלזה התכוונת?). יש שרשור ענק בנושא.

כל השאר, תלוי בטעם שלך, לא שלנו.

אבל הכי חשוב - קודם שיהיה רכב, ואז נדבר. השאירי גם תקציב לטובת יישור קו מכני לרכב הנבחר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

בואי נעבוד הפוך.

צייני תקציב שאת מעוניינת להשקיע בתוספות למיניהן ואז נוכל להמליץ איפה כדאי להשקיע אותו.

לגבי מידות אפשרויות לרכב, ראי הוראת רישום של הרכב: http://car.mot.gov.il/ORIL/2013/3/13-0574.pdf

המסמך המצורף הוא אומנם של שנתון 2013, אבל מדובר באותו דור (צירפתי אותו כי איכות הסריקה שלו עדיפה מזו של 2012).

אני לא בטוח שהייתי ממהר לעבור למידה R17, אלא אולי דבק במידה האפשרית בגודל R16, ולו רק בגלל פוטנציאל פגיעה בנוחות אבל גם יוביל לעליה במשקל הגלגלים, מה שיפגע קצת בביצועים (ואם מדובר בדגם חלש, אז בכלל). חפשי שרשור "בפעם הבאה שאתם חושבים על הגדלת חישוקים" בתת פורום שיפורי כוח.

בצעי חיפוש לשרשורים במידות הרלוונטיות. יש שפע של המלצות.

לאחר מכן בצעי סקר שוק. גם לצמיגים (בעיקר דגש על זמינות) וגם לחישוקים. שילוב בסיסי של כאלו יעלה לדעתי לפחות 3K-4K ש"ח, בטח במידה הגדולה. לאחר ביצוע התקנה של חישוקים וצמיגים במידה מאושרת, פשוט לגשת למכון רישוי ותמורת כ-30 ש"ח יהיה לך אישור ביד שיודפס בעתיד בחידוש רשיון על גביו.

לגבי השחרת חלונות, המחיר תלוי באיכות החומר. יש שרשורים בנושא, חיפוש יעזור.

באופן דומה גם לגבי פנסים, מציע לשקול רכישה של נורות איכותיות ולא לרוץ להחליף את הפנסים (או שלזה התכוונת?). יש שרשור ענק בנושא.

כל השאר, תלוי בטעם שלך, לא שלנו.

אבל הכי חשוב - קודם שיהיה רכב, ואז נדבר. השאירי גם תקציב לטובת יישור קו מכני לרכב הנבחר.

וואו, תודה רבה על התגובה המושקעת!

שלחתי לך הודעה פרטית, כדי לא להספים פה יותר מדי.

בנתיים אשמח לקבל עוד הצעות לשיפורים חיצוניים!

פורסם (נערך)

שיפורים חיצוניים הם עניין של טעם,

לפני השיפורים החיצוניים, הייתי משקיע בצמיגים (במידה וצריך), יישור קו מכאני ותיקוני פלסטיקה פנימיים במידה וצריך.

כמה דברים שעולים לי לראש:

במידה והצבע לא במצב טוב אז אפשר לטפל בו (פוליש, תיקונים וכו' בהתאם למצבו).

מדבקות - אני אישית פחות אוהב, אבל לא בקטע מוגזם אפשר למצוא מדבקה או שתיים שתאהבי.

אני לא יודע אם הברקס האחורי הוא תוף או דיסק, אבל אפשר לשקול צביעת ברקסים עם כיתוב.

אם הרכב לבן - אפשר לצבוע את הסמל הקדמי בשחור.

החלפת המסגרות של הלוחיות רישוי, כנראה שתקבלי מסגרות שכתוב עליהן שם של מוסך או משהו כזה, אפשר להחליף במסגרות שרשום עליהן volkswagen או משהו בסגנון.

לדים - פנימי וחיצוני (לא חייב בפנסים, אפשר גם רק בלוחית רישוי מאחורה).

אפשר לחשוב על עוד דברים :)

הכי חשוב שתבצעי את העבודות אצל אנשים מקצועיים כי אני מניח שלא תעשי את זה בעצמך..

ד"א: תשקלי גם שיפורים פנימיים שיהפכו את הנסיעה שלך לכיפית בהרבה יותר (מערכת סאונד, לדים, שטיחי סיליקון וכו'..)

בהצלחה :)

עריכה אחרונה על ידי HHaimz

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גוגל תמונות > vw polo mk5 customized

יש הרבה רעיונות לשדרוגי מראה. אם ראית משהו ספציפי, תוכלי לברר כאן איך ומאיפה לרכוש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אומנם אצלי 5 דלתות אבל עדיין. בכל מקרה הרכבתי טמבון של GTI 2016, ג'אנטים הגדלתי ל17 והורכבו גם קוילאוברים וצבעתי ידיות בצבע של האוטו (הגיעו שחורות בדגם הזה).

33eacb9s-1920.jpg

עריכה אחרונה על ידי danielfp02

Volkswagen POLO 6R

• תוכן חדש...