Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות את הגומיות למובילים

ואת הקפיצים שהרפידה יושבת עליהם

שאלתי בכמה חנויות חלפים ואמרו שלא מוכרים את זה

רק בפירוקיות

וגם הרפידות מגיעות בלי זה

אני צריך קפיצים שעליהם הרפידות יושבות

וגם את הגומיות האלו

קורולה 2001

זה המקט

https://www.catcar.info/toyota/?lang=en&l=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

ראיתי באיביי המחיר ממש יקר

יש משהו יותר הגיוני ? חוץ מאיביי ואליקספרס אני לא מכיר עוד אתרים שאפשר להזמין מהם

פורסם
כבר ענינו לך בפוסט הקודם לא?

זהו , חשבתי שאולי אתם מכירים אתר שעושה משלוחים של הדברים האלו.

• תוכן חדש...