Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודים בבינתחומי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשובה מחבר שלומד כלכלה ויזמות עסקית:

מי שלא טוב עושה יותר קורסים באנגלית. מתקדמים א ומתקדמים ב וכאלו.

יש מלא קורסים שהם באנגלית, אבל המרצים מבינים שלא כולם יודעים טוב ומתחשבים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תודה לעונים, הייתי רוצה ללמוד את התואר החדש שלהם, הדו חוגי מנהל עסקים ויזמות.

התכוונתי לקורסים שהם חלק מתכני הלימוד לדוגמא בתואר הזה, בסמסטר הראשון בשנה א, לומדים קורס ״יסודות ניהול השיווק״ והוא באנגלית.

חבל על כל שקל שתשלם למכללה הזאת. נקודה. מנהל עסקים ויזמות זה תואר שעושים בשביל הפרוטוקול. רוצה ללמוד תואר פיננסי? תלמד חשבונאות ותוציא רישיון רו"ח. זה התואר הפיננסי היחיד שנותן מקצוע ואם תעשה התמחות בביג 4 ייפתחו בפניך המון תפקידים במגזר הפיננסי.

פורסם

תודה לכל העונים, שהמכללה מצוינת זה אני יודע, וקורסים בשביל להגיע לרמת פטור גם את זה יש ברוב המקומות. פשוט דיברתי על קורסים שהם חלק מתכני הלימוד כגון ״יסודות ניהול השיווק״ שלומדים באנגלית, איך שם שורדים? או לדוגמא יכול להיות שפתאום הקורס ב״יסודות המימון״ יהיה באנגלית, איך כולם מסתדרים? הרי זה חלק מרכזי מהתואר. אם לדוגמא מישהו ישב בכזה שיעור ולא הבין, איך הוא עובר את המבחן? ואם יש קורס שמתבסס על הקורס שהיה באנגלית ולא הבנתי אותו, אז בעצם מה עושים?

תודה

פורסם
מכיוון שאני הייתי שם בעברי והרבה מאוד זמן, אשמח לדעת האם היית מעורב בעסקאות גדולות ואמיתיות (לא מקריאת דה מרקר או כלכליסט) שראית שאנגלית, שלא ברמת דובר שפת אם, מכשילה עסקה.

אם כבר הגעת לשולחן המו"מ, יש סיכוי טוב שאנגלית ברמה ממוצעת+ תשיג את המטרה, בהתאם לטיב המוצר או השירות.

הבעיה היא כל הפעמים שבהן חברות *בכלל לא מגיעות* לשולחן המו"מ בגלל אנשי מכירות חפיפניקים עם אנגלית עילגת.

No worries 8)

פורסם
אם כבר הגעת לשולחן המו"מ, יש סיכוי טוב שאנגלית ברמה ממוצעת+ תשיג את המטרה, בהתאם לטיב המוצר או השירות.

הבעיה היא כל הפעמים שבהן חברות *בכלל לא מגיעות* לשולחן המו"מ בגלל אנשי מכירות חפיפניקים עם אנגלית עילגת.

ברוב המקרים, אנשי השיווק והמכירה, הם הפנים של החברה.

אם תעסיק עובדים ברמה ירודה, סביר להניח שלא תוכל להגיע לשולחן המו"מ או לקדם את החברה קדימה (גם בארץ), בלי קשר לאנגלית העילגת.

שוב, רמת האנגלית של הצדדים לא תשבור עסקה, כי בתכל'ס מה שמעניין הוא כמה דולרים נכנסים לכיס בסוף היום.

פורסם
הייתי מסתכל קצת יותר רחוק ואומר שלמי שלא דובר אנגלית אין מה לחפש בלימודי תואר במנהל עסקים, קל וחומר יזמות.

אם אתה מתעתד לפתוח מוסך או מסגריה, חבל לשרוף 40k בשנה, יש מוסדות אקדמיים שיתנו לך את כל הכישורים הנחוצים לפתיחת עסק קטן ומקומי ברבע מהמחיר.

את ההתנשאות בהודעות שלך אפשר בדרך כלל לבלוע כשהיא מגיעה עם איזשהו רצון לעזור (סטייל טאף לאב סובייטי מצוי) או עם קורטוב של אמת בתוכה. אבל פה אתה פשוט מדבר שטויות במיץ.

במסגרת העבודה שלי יוצא לי לדבר עם המון מנהלים בכירים של חברות ענק (די בטוח שאתה מכיר את כולן), ותתפלא לשמוע שלמעט אנגלים/אמריקאים - האנגלית של 80% מהם מספיקה בקושי כדי להעביר את הרעיון בקווים כלליים. חלקם (אסייאתים בעיקר) אפילו לא מסוגלים לחבר מילים למשפט, וכשהם נדרשים להציג את הרעיון/חזון/תוכניות שלהם לקהל מעל במה, הם קוראים (בצורה עילגת להחריד) מטלה-פרומפטר.

מה שחשוב זה לדעת לנהל. בשביל אנגלית יש מתורגמנים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אין לו מה לחפש בתואר במנהל עסקים נקודה. בטח ובטח לא כתואר ראשון. אף אחד לא הופך למנהל בזכות תואר במנהל עסקים. יזמות זו תכונת אופי. תואר במנהל עסקים יענק לו יכולת מסוימת לקרוא דוחות כספיים והבנה שטחית ביותר בדיני עבודה ומיסים, אבל מכאן ועד שמישהו יפקיד בידיו את עסקו הדרך ארוכה מאוד.

פורסם

אז שילך ללמוד מקרמה בהתכתבות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היי פותש,

החבר שלומד בבינתחומי אמר שמלמדים בעברית וסתם הסילבוס באנגלית.

למה החלטת שמלמדים באנגלית?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...