Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל מה לעשות אני לא הייטקיסט. אני עוסק בתחום המיסוי ועובד בביג 4. הביג 4 יושבים בתל אביב (הפתעה הפתעה) ומחזיקים אצלם כמעט את כל הלקוחות הגדולים במשק. האפשרויות שלי היא או לנסוע כל יום לתל אביב או להתפשר על משרד הרבה יותר קטן בפריפריה שאין בו אפשרויות קידום והלקוחות הם ברמה של "המכולת של יוסי".

מה אני אגיד לך אזור התעשיה של יוקנעם פתר את כל בעיות התעסוקה בצפון. איך זה שעשרות אלפים שנוסעים כל יום מחיפה לתל אביב לא שמעו על זה?

הפתעה הפתעה האם אין סניפים ל ארבעת הגדולים בעיירת הפיתוח חיפה?

אינך רוצה שנסיק מהמקצוע הנקודתי המאוד צר שלך את הטיפוס של העובד הישראלי.

בוא ניקח פריפריה אבל לפי המושגים שלך היא בכלל בדרום לבנון

אזור תפן.

גם מרכז תל אביב לא פתר את כל בעיות התעסוקה של ישראל

תעמוד כל בוקר תראה כמה אנשים מגיעים מכיוון המרכז לאזור התעשיה של יוקנעם או רחמנא ליצלן למת"מ.

אין מחלוקת שגוש דן בכלל ותל אביב בפרט הם מרכז התעסוקה העסקי המרכזי בישראל, זה לכשעצמו לא צריך להפוך את שאר ישראל לפח אשפה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 790
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שאין דבר יותר פתולוגי מלהתייחס לבני אדם משל היו זיהום. השורשים הפסיכולוגיים והאבולוציונים של הנטיה האנושית הזו הולכים ומתבהרים, אבל זה לא הופך אותה לפחות נקלית.

אני בטח לא מבין איך אנשים "ליברלים" לכאורה (לגמרי לכאורה), חושבים שזכותה של המדינה להיכנס לנשים לרחם. כמובן שאם מדובר על הזכות להפלה, יש הרבה מאוד שייקפצו לגבי זכות האישה על גופה וכו', אבל ברגע שהגוף הזה משודך למישהי מקבוצת השתייכות אחרת, והיא דווקא רוצה ללדת - אותה יש לחנך בקנסות. הרחם שלה הוא דווקא כן רכוש ציבורי. לאסור הפלות - לא מוסרי. להעניש לידות - כן מוסרי.

והמצחיק הוא שמי שמחזיק בדעה כזו עוד מעז לדבר על "כפייה"...

שטויות

אתה מקבל כמשהו מותר את ההקלות במיסוי לאשה עובדת שגדלות ככל שכמות הילדים עולה, פעם היה פער גבוה מאוד בין קצבת ילדים לילד אחד לבין גובה קצבת הילדים לילד החמישי במשפחה.

גם הכיוון ההפוך לגיטימי באותה מידה.

לא צריכה להיות מחלוקת כי גידול ילד זו הוצאה כספית

אצל אחד מספיק לחם וריבה אצל האחר בגט וקוויאר

העובדה היא שכל הערים החרדיות הם שיאני הערים העניות , אבל שוב זה נמדד במושגים של ש"ח

ולא של ש"ח שמחת חיים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

"למדינה יש משמעות ותפקיד".

הצילו. ועוד באיזה הקשר. פחד אלוהים.

איזה חושך ושנאה מתחת למעטה ה"ליברליזם", לשפשף עיניים ולא להאמין.

בינינו, הרבה יותר זול ופשוט לסרס. גברים, זאת אומרת. צ'ופ צ'ופ. מי מתנדב? המדינה תחליט מתוקף תפקידה המשמעותי למי יישארו ענבים. אל דאגה, הכול מסודר ומתוכנן ומאורגן למען מטרה טובה.

אין כמו נטיות ההשמדה העצמית של הליברלים, עד היום אני עדיין נפעם מהיכולת הזאת לדרדר את עצמך לרמה של ג'וק. יחי קפקא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מסתכל על כל הקרובים שלי, החברים שלי ועל אנשים שעבדו או עובדים איתי בעבודה. רוב הבני 25-35 שאני מכיר הם ללא ילדים וגם רובם לא נשואים בכלל. הרבה מתרצים את זה "מה אני צריך את העול הזה" או "עם המשכורת שיש לי בקושי אני מצליח לגדל את עצמי, איך אני אגדל גם ילד"? שמעתי את רוני דניאל לא מזמן אומר שיותר מ50 אחוז מילדי כיתות א' בישראל הם ערבים או חרדים.

אז אני מקווה שאני טועה, אבל אני כמעט בטוח שבעוד 30-40 שנה המדינה הזאת תהפוך למדינה דתית.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם (נערך)

בינינו, הרבה יותר זול ופשוט לסרס. גברים, זאת אומרת. צ'ופ צ'ופ. מי מתנדב? המדינה תחליט מתוקף תפקידה המשמעותי למי יישארו ענבים. אל דאגה, הכול מסודר ומתוכנן ומאורגן למען מטרה טובה.

אין כמו נטיות ההשמדה העצמית של הליברלים, עד היום אני עדיין נפעם מהיכולת הזאת לדרדר את עצמך לרמה של ג'וק. יחי קפקא.

falou, אם אתה קורא את זה, שים לב לאירוניה. בשרשור אחר יצאת נגד תרבות ה-pc וחלוקת העולם לפריבילגים וקורבנות.

והנה, אני חוטף את זה בחזרה כמו בומרנג. מסתבר שאני הזה עם הפריבילגיות, עם "חושך ושנאה".

האנס, אני שמח שאתה נפעם ממשהו. אני לא מבין את כל הפאתוס הזה, והוא גם לא מרשים.

אני לא מדרדר את עצמי לרמה של ג'וק. אני גם לא "שונא".

כפי שכתבתי לפאלו, להיות ליברל לא אומר להיות חסר עמוד שדרה.

אתה גר בבני ברק? באלעד? אתה רוצה לחיות במדינה מערבית או בנמיביה?

אני יודע אם התשובות לגבי עצמי. ועושה את הבחירות בהתאם.

אתה יכול גם ללכת להלחם נגד חלוקת קונדומים באפריקה, כי זו כזו חוצפה שמונעים מאנשים להנות מעצמם בגלל קצת אידס. רק אולי קודם כדאי להבין מה זה "נטיית השמדה עצמית". או בכלל להגדיר מה זה "עצמי". אתה כמובן יכול לחלוק עליי, אבל אין שום "נטייה להשמדה עצמית" ברצון די טרוויאלי להבטיח שהחברה שאתה חי בה תשגשג. וההפוך על הפוך הזה לא כ"כ מתחבר.

וקפקא רלוונטי פה בערך כמו ג'פרי צ'וסר. ניים דרופינג לא מוצלח.

אגב, ביקשו אומנם לא לדבר כאן על אוכלוסיות נגד אוכלוסיות, ובכל זאת, עכשיו הייתה כתבה על המאבק בערד; על תושבים שעכשיו כל יום שישי צריכים לשמוע 20 דק' של "שבת נכנסת"; על אישה שירקו עליה כי הלכה עם גופייה. וזה אפילו לא העניין, אלא העניין הוא שמעט החרדים שרואינו שם, הוצגו ודיברו כמי שממלא פקודות. אז בוא, בוא נחסוך על המילים היפות על "בחירה" ו"חופש". אין את זה אוטומטית לכל אדם רק כי הוא אדם. זה די טרוויאלי להבין את זה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אבל אתה לא קובע.

אף אחד לא ״קובע״. זה סובייקטיבי. הוא הביע את דעתו.

אני לא יודע בן כמה אתה, אבל לי יוצא לפגוש רווקות בלי ילדים, אבל עם קריירות יפות, ומה אני אגיד לך... אצל לא מעט מהן החיים לא מי-יודע-כמה, והן היו מחליפות את הג'ובות במשפחה עם ילדים.

טוב, אם אתה מכיר, ואם החיים שלהן לא-מי-יודע-כמה, ואם הן היו מחליפות - אז אתה צודק. אפשר לנעול.

(חבל, עד הטיעון הבנאלי הזה שלך דווקא התחברתי למה שכתבת.)

פורסם
כמגאי - אתה מזכיר לי איזה קרוב משפחה שישב אצלי בסלון - מהחלון רואים את כל מת"מ, אבלהוא משוכנע שבחיפה אין שום פעילות הייטק.

גילוי נאות - אני חי 60 (כמעט) שנה בחיפה, וממש לא אוהב את גוש דן. לא יכול להצביע על סיבה מדוייקת, אבל תמיד שמח לצאת משמשם צפונה.

ועדיין, בתור מי שגר בחיפה ולא רואה את עצמי גר אי פעם במרכז, לקח לי קרוב לשנתיים להחליף עבודה, והמקצוע שלי עוד יחסית מבוקש. היצע המשרות באיזור (חיפה/קריות/יקנעם ואפילו קיסריה) מצומצם מאוד. פעמיים בשבוע היו מתקשרים אלי מחברות השמה למיניהם לגבי משרות במרכז. לגבי משרות בחיפה והסביבה זה היה פעם בשלושה חודשים בערך. למי שנמצא בתחום הפיננסים/בנקאות/השקעות בכלל אין מה לחפש מחוץ לגוש דן.

תראה לי הנהלה אחת של בנק או גוף השקעות שלא יושבים שם.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לא יודע במה אתה עוסק אז קשה להגיב

אבל אולי זה מוכיח כי העובד באזורי הצפון פחות קופצני מתפקיד לתפקיד.

כמי שמכיר את אזורי התעסוקה בצפון הקרוב , מת"מ גדלה וגדלה, יוקנעם לפני עשור היה שם יוק היום בונים ובונים ובונים

קיסריה לפני 20 שנה היה רק חול , חול, וחול.

עבודה בתל אביב באותם גופים שציינת בפיננסים לתושב חיפה שעה ורבע והוא במשרד.

ואם נחזור לכותרת השרשור

יש עוד מקום ל 5 מיליון איש ברווחה בגבולות ישראל לא כולל השטחים ( הכבושים או המשוחררים כל אחד ועמדתו) בצפון ובדרום.

צריך רק לדאוג לתשתיות טובות שיכון טוב ומקורות תעסוקה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תקרא מה שכתבתי. ההנהלות יושבות במרכזי העסקים הגדולים. הם צריכים להיות מול הדלת של הבנק או הבורסה.

הפיתוח והייצור לא חייבים לשבת שם. אז אם אתה איש פיננסים אין לך הרבה מה לחפש בחיפה. אם איש הנדסה או ייצור - יש לך לא מעט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני חושב שאתה מתבלבל, יש לזה שם אחר - פחד.

לי אישית זה פחות יפריע כי אני אהיה זקן כשזה יקרה, אבל אני אמליץ בכל הכוח לילדה שלי להתאמץ כדי לעוף מהמדינה, כי אני ממש חושש שהמדינה הזאת תהפוך למדינת הלכה. ואם לא יעיפו את ליכוד חרדים ובנט מהשלטון בבחירות הקרובות, נתקרב לזה ממש בעשור הבא כבר ובעוד 30-40 שנים זה כבר יהיה רשמי.

כבר עכשיו נעשים מאמצים רציניים להחליש את בג"צ למצב של גוף חסר השפעה מול הממשלה. ברגע שזה יקרה, הממשלה תוכל לחוקק כל חוק אנטי-שיוויוני או אנטי-דמוקרטי שיתחשק לה. אז אולי עכשיו כחלון יעצור את זה (ואולי לא, לא אופתע אם לא), אבל בעוד בחירות או שתיים או שלוש אולי כבר לא יהיה מי שיעצור את זה. אותי אישית זה מאוד מפחיד. ואני ממש לא חסיד גדול של חלק מפסיקותיו של בג"צ. אבל האלטרנטיבה גרועה יותר.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

מצטער, אני מנוע מלהגיב כי כל פעם שאני רושם משהו בנושא ילודה אחד מהמנהלים הנחמדים "מפנק" אותי באיזה אזהרה או הרחקה.

להלן כמה נקודות שצריך לתת עליהן את הדעת.

1.לפי דו"ח האו"ם אני יכול לומר בוודאות שמאז שהאו"ם החל לעקוב אחר ההתפתחות במדינות החברות באירגון מזה מעל ל 25 שנים מדינת ישראל מובילה באחוז הילודה. אין אף מדינה מתקדמת בעולם שהיא לא מדינת עולם שלישי שבה "מייצרים" כל כך הרבה ילדים כמו בישראל.

2. לפי כל התחזיות של פרופסורים ומומחים בשנת 2035 הביטוח הלאומי יפשוט את הרגל מפני שהוא לא יוכל לעמוד בכל תשלומי הקיצבאות. כנראה שנהפוך להיות מיני וונצואלה.

3. שיא השיאים יקבעי בשנת 2050. אוכלוסיית העולם תמנה 9 מילארד. ישראל כמו שאנחנו מכירים אותה כדמוקרטית וחופשייה תיעלם.

זהו, זה מה שאני יכול לרשום מבלי לאכול אותה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש עוד מקום ל 5 מיליון איש ברווחה בגבולות ישראל לא כולל השטחים ( הכבושים או המשוחררים כל אחד ועמדתו) בצפון ובדרום.

צריך רק לדאוג לתשתיות טובות שיכון טוב ומקורות תעסוקה.

יכול להיות שיש.. אבל למה בעצם כלכך חשוב לנו למלא את המקום הזה? מה נורא כלכך בלהשאיר קצת אויר לנשימה?

ישה אני מצטט אותך אבל השאלה לווא דווקא מופנית אליך.. אולי אפילו יותר מופנית לבמבי שכלכך כואב לו לשמוע את המילה ״טפיל״ אבל הנה אנחנו מנסים בכל הכח לישב כל חלקת אדמה פנויה ולצרוך כל קמצוץ משאב זמין.. (מה ההגדרה המילונית של טפיל?)

לפני ששמים עלי תוית של מחבק עצים, אז רק לקחת בחשבון שאני נוסע על רכבי דיזל ישנים ומזהמים, וטוחן בשר 3 ארוחות ביום. ועדיין, אני לא רואה סיבה טובה למה אנחנו חייבים בכח לאכלס כל פיסת אדמה פנוייה בעולם הזה.

אני נמצא כרגע בקרואטיה, מדינה שמאוכלסת דליל יותר מארץ הקודש, וזה כיף אדיר לטייל פה, להנות מהטבע מבלי להדחף עם עוד 80 משפחות בכל קמ רבוע..

אז אם עולה השאלה של איכות מול כמות, אני בוחר באיכות בכל יום נתון. לא רואה שום יתרון what so ever להגדלת הכמות של בני האדם על הפלנטה.

יום טוב גם לך

פורסם

Cerebral Cortex,

אני מסכים עם רוב מה שאתה טוען, רק לא יכול להסכים עם המסקנות.

אני בדיוק נמצא עכשיו בביקור בישראל, וחייב לציין שהמדינה נמצאת בתנופה רצינית. גם כמות הילדים מאד מרשימה. אני לא חושב שההשוואה לוונצואלה במקומה, בגלל שהרבה הכללית של המדינה גבוה, וילודה רצינית דוחפת את המדינה קדימה, בניגוד לכל מיני מדינות "מפוקפקות" שהעניין רק מכניס אותו לברוך עמוק יותר ויותר. באירופה, הילודה מאד נמוכה, בגלל זה הם גם מכניסים כל מיני "פליטים", כי אין ידיים עובדות. מה גם שחלק נכבד ממדינות אירופה נמצא על סף פשיטת רגל הן כלכלית והן אנושית, ככה שלא צריך להיסחף.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם (נערך)

אני נמצא כרגע בקרואטיה, מדינה שמאוכלסת דליל יותר מארץ הקודש, וזה כיף אדיר לטייל פה, להנות מהטבע מבלי להדחף עם עוד 80 משפחות בכל קמ רבוע.

לא יכולת להביא דוגמה יותר יוצאת דופן?

קרואטיה? המדינה הכי דלילה באוכלוסיה בעולם, אם זכרוני אינו מטעה אותי. זו הדוגמה שלך?

לפי דו"ח האו"ם אני יכול לומר בוודאות שמאז שהאו"ם החל לעקוב אחר ההתפתחות במדינות החברות באירגון מזה מעל ל 25 שנים מדינת ישראל מובילה באחוז הילודה. אין אף מדינה מתקדמת בעולם שהיא לא מדינת עולם שלישי שבה "מייצרים" כל כך הרבה ילדים כמו בישראל.

המדינה הזו מורכבת כולה מאנשים שמשתייכים לשתי דתות ששתיהן מקדשות את ריבוי הילדים. מה הפלא?

כנראה שנהפוך להיות מיני וונצואלה.

יש לנו עוד המון לאן להידרדר לפני שנהיה אפילו קרובים למצב של ונצואלה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

שם אני נמצא כרגע.. אם הייתי נמצא במקום אחר הייתי אולי נותן אותו בתור דוגמא..

ביליתי במצטבר חודש וחצי בטייואן השנה, מדינה עם צפיפות של בערך פי 2.5 מישראל ובעיה דומה של ריכוז אנשים באיזור טייפיי. מה אני אגיד לך, למרות תחבורה ציבורית מעוררת הערצה ותשתיות נהדרות, it's ain't pretty...

אתה מרגיש שאתה חי בתור, יוצא מהמלון, נעמד בתור, והתור הזה מביא אותך לאט לאט ליעדך.. וזה בהתחשב באוכלוסיה שקטה ומסודרת, מפחיד לחשוב איך זה יראה בארץ הקודש.

קוריוז קטן לגבי טייוואן,

כמו בהרבה מקומות בעולם, הם גילו שיש להם אחוז ניכר של זקנים באוכלוסיה. וכמו הרבה מקומות בעולם, הם בחרו להתמודד עם הנושא בצורה הכי מפגרת וחסרת התבוננות לעתיד - עידוד ילודה על ידי מתן תמריצים להורים, תמריצים דומים למה שקיים היום בישראל. מעניין מה יעשו בעוד 60 שנה כשהילדים שיוולדו היום יהיו זקנים?! פותרים בעיה על ידי יצירת בעיה כפולה בעתיד הקרוב..

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...