Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות רכב לתושב זר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצאתי רוכש לרכב שלי.

הבעיה שמדובר בתושב זר (גר בשטחים) ללא תעודת זהות ישראלית.

האם יש דרך למכור לו את הרכב ולהעביר את הבעלות על שמו?

ראיתי שיש אופציה לגרוע את הרכב בישראל ולהעביר לרישום ברשות הפלסטינית, זה לא פתרון מעשי עבורי.

מחפש העברת בעלות פשוטה ...האם אפשרי?

תודה לעוזרים

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

מכיר את הדברים האלה שבראש שלך נשמעים כמו רעיון רע, ואתה מרגיש שזה רעיון רע, ואז אתה שואל אנשים והם אומרים לך שזה רעיון רע אבל אתה בוחר להמשיך עם רעיון רע עד שאתה מגלה באמת שהוא רעיון רע ואז אתה חוזר לפורום להתלונן על רעיון רע שהיה לך ושהביצוע שלו היה רעיון רע?

אז זה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא הבנתי את תגובתך.

מה רע בלמכור את הרכב ולבצע העברת בעלות?

)שזה מה שאני רוצה לעשות) רק בודק האם אפשרי..

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אם האזרח מחזיק בדרכון זר של מדינה כלשהי (לא ירדני או רשות פלשתינית) אפשר לעזור העברת בעלות במשרד הרישוי. האזרח חייב להופיע עם דרכונו המקורי, יתכן שאפשר גם בדורא, במשרד הרישוי אפשר בוודאות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הנושא כבר עלה פה לא מזמן.

אם הוא תושב השטחים, יש צורך לגרוע את הרכב מישראל ולהעביר רישום לרשות הפלסטינית.

אין פתרון אחר, כפי שקייזר ענה.

במידה והנושא מצריך ממך יותר מדי התעסקות - אז תחפש מוכר אחר, תושב הארץ.

פורסם

אכן אלך על פתרון אחר.

הרוכש הפוטנציאלי אגב, הינו רופא שעובד בבית חולים ישראלי במרכז הארץ.

למרבה הפלא אין לו אזרחות ישראלית.

אכן אחפש פתרון אחר, תודה.

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

תשאל את אותו רופא אם הוא מכיר מישהו שיכול לעזור בתהליך מהצד שלו.

מה שכן - תזהר.

ראיתי מול העיניים שלי בחור יהודי-ישראלי שרצה למכור הרכב שלו לתושב שטחים (טויוטה פריוס). הם ניפגשו כ100 מטר לפני מחסום של משרד הביטחון.

הקונה הפוטנציאלי עשה סיבוב מסביב לרכב, וכשהמוכר התעסק עם משהו ברכב, פשוט שלף אותו משם, נעל את הדלתות וברח לכיוון איו״ש.

כל הדבר קרה תוך בערך 15 שניות.

תהיה ערני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
הרוכש הפוטנציאלי אגב, הינו רופא שעובד בבית חולים ישראלי במרכז הארץ.

למרבה הפלא אין לו אזרחות ישראלית.

יש הרבה יותר מרופא פלסטיני אחד שעובדים בבתי חולים בישראל, עם אישור עבודה כחוק - ועושים עבודת קודש, אגב - זה עדיין לא אומר שיש להם אזרחות ישראלית, ומבחינת התנהלות אדמיניסטרטיבית מולם זה בדיוק כמו מול כל אזרח אחר של הרשות (כלומר אפשרי, אבל כאב ראש לא קטן).

אני, אגב, לא הייתי פוסל מכירה לשטחים אם מדובר במחיר אטרקטיבי מאוד או במכירה של רכב שבארץ אין לו שוק ויש מישהו רציני משם - צריכים להיות מוכנים לבירוקרטיה, לעשות אותה, וזהו.

פורסם

פשוט הבחור המעוניין עובד עם אישתי, מכיר את הרכב ורוצה אותו.

הרכב מצויין (פורסם גם כאן בפורום) וגם קיבלתי כבר עוד הצעות עליו, פשוט הבחור רצה כבר מזמן והיה הראשון להגיד, לכן ניסיתי לעזור לו...

לא נורא, נמצא רוכש אחר

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

1. קבל ממנו את הכסף, הכי חשוב.

2. העברת בעלות במשרד הרישוי בנוכחות שניכם או תן לו ייפוי כח אצל עו"ד באנגלית כי אתה מרשה לו לצאת עם הרכב לירדן וכן מרשה לו לרשום את הרכב על שמו בירדן. זה אמור להספיק. אם אתה מעוניין אתה יכול לצאת עמו ועם הרכב לירדן ולהעביר שם בעלות. לך תדע כמה זמן זה.

אגב: לא ניתן כיום להעבי בעלות לפלסטיני. שמעתי כי פעם לא היה ניתן גם לירדני, לא יודע אם תקף עדיין.

הרוכש מתגורר בשטחים או בירדן?

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

להרבה תושבים ברשות הפלסטינאית (וגם מזרח ירושלים) יש דרכון ירדני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למיטב ידיעתי וזכרוני, אלא אם הנוהל שונה, אין העברת בעלות על רכב לתושב הרשות או הממלכה.

מבצעים גריעה מהמערכת הישראלית, מורידים לוחיות כמובן וכל סממן אחר(תווי חניה- לדוגמה). הקונה לוקח את הרכב על גרר ורושם אותו במקום מושבו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...