Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד בפני תקופה כזו גם, פשוט נתק מינוס של המצבר או שתניע אותו אחת לשבוע שבועיים

פורסם
אני עומד בפני תקופה כזו גם, פשוט נתק מינוס של המצבר או שתניע אותו אחת לשבוע שבועיים

זה יספיק? לא צריך מידי X זמן להביא חבר שיעשה סיבוב על הרכב? (אצטרך להוסיף תשלום לביטוח כי כרגע רק אני מבוטח) או שחודשיים זה לא מספיק זמן בשביל זה?

פורסם

כמובן שבהנעה אני מתכוון גם לעשות סיבוב קטן בחניה.

תקופה של חודשיים היא לא ארוכה אמנם אבל גם לא קצרה, אני הייתי מוציא אותו לטיול פעם או פעמיים

פורסם

לפי דעתי אין צורך בכלום. תניע פעם בשבוע תזיז אותו חצי מטר אחורה או קדימה שלא יישב על אותה הנקודה בצמיגים חודשיים ושלום על ישראל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לפני כמה שנים כשהייתי הרבה בחו"ל הרכב שלי היה עומד חודשיים-שלושה בכל פעם בלי שום הכנות מיוחדות ובלי שום טיפול מיוחד לאורך התקופה. חוזרים מחו"ל, נכנסים, מניעים, וזהו.

פורסם
יש מערכות חדשות כמו סקייאקטיב שקיימת במאזדה שאסור לנתק אותה מהחשמל.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

אז איך מחליפים מצבר????

פורסם

לא יודע אם זה נכון או לא נכון לגבי סקייאקטיב.

מה שכן, אפשר להחליף מצבר עם חיבור מתח גיבוי בזמן החלפה.

חשמלאים ואנשי מצברים עושים את זה כדי לא להתעסק עם כיוון תחנות רדיו, לימוד חלונות, מציאת קוד לרדיו וכו' אחרי החלפה.

פורסם

באוטודיפו (ואל תשאלו אותי למה) מחליפים מצבר כאשר הרכב מונע.

לא השמצה - ראיתי בעצמי

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

איך בדיוק?

אם עושים זאת ללא מצבר גיבוי - נשמע לי מאוד לא בריא לרכב [כי המתח של האלטרנטור לא יציב למיטב ידיעתי]

אם בעזרת מצבר גיבוי - השארה של הרכב מונע מיותרת לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מדליקים את האוטו, מפרקים מצבר ומחליפים.

לא יודע כמה זה בריא.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...