Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנתיים על הכביש, עד הבוקר המזגן עבד רגיל, בהתנעה בצהריים הפן של המזגן לא עובד, מדחס תקין.

עברתי עם בודק פיוזים, לא נמצא פיוז שרוף.

רעיונות?

פורסם

האם אתה מתכוון שהמפוח הפנימי לא עובד או המאוורר בתא המנוע לא עובד ?

איך בדקת את תקינות הפיוזים ?

האם בדקת גם את הפיוזים הנמצאים בתא המנוע ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מתכוון למפוח הפנימי, בדקת עם בודק פיוזים, גם את הפיוזים בתא המנוע, לפי הספר רכב הפיוז האחראי על המפוח הפנימי בכלל לא מקבל חשמל.

פורסם

המפוח לא עובד בשום מהירות, בחיבור למחשב הוא נותן קריאת מתח נמוך לממסר, נבדקה טעינה ועומד על 14.2 = תקין.

במעקף ישיר אחרי סוויץ לממסר המאוורר עובד תקין, אני חייב לציין שהרכב עמד חודש, לאחר מכן הנעתי אותו עם כבלים, אבל במשך חודש הוא נסע ללא תקלה, התקלה התרחשה בפתאומיות והרכב מניע ללא קושי.

פורסם (נערך)

אם בדקת וקבעת שהמפוח לכשעצמו תקין, ברור שהתקלה איפה שהוא במערכת הבקרה הממוחשבת של המזגן. לא נראה שהתנעה עם כבלים גרמה נזק, אולי ובספק אם המזגן היה במצב ON לפני ותוך כדי ההתנעה. אינני מומחה בתחום וקבל את הכתוב בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

למישהו יש ניסיון עם צמפיון?

לרכב נגמר האחריות לפני חודש, (לאחר שנתיים) יש מה ללכת לדבר איתם?

פורסם

לצ'מפיון יש שירות מצויין וגם אחריות של רצון טוב בשנה השלישית. במידה וטיפלת במוסכי רשת צ'מפיון רוב הסיכויים שהם יבואו לקראתך בהוצאה הכספית.

תחילה יש לבצע סריקת תקלות בכדי לחלץ קוד תקלה במידה וקיים כזה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...