Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לעזרתכם בנוגע לתוצאות בדיקה מאזדה 3 2014

הליקויים היחידים נמצאו ב שלדת מרכב ומרכב - /גג משמעות נמוכה, מעיכות=תקוני מרכב, משמעות נמוכה: תקוני מרכב וצבע

מעיכות מעוך=שריטות בצבע+פגמים, סימני פגיעה דופן שמאל, סימני פגיעה דופן ימין, סימני מילוי חומר, נזק בפנלים נזק לפגושים=עמודים: סימני פגיעה עמודים שמאל, נזק בקורות/עמודים, סימני מילוי חומר, צבע עמודים לא מקורי.

צמיגים - קדמי ימני פגום קדמי שמאלי פגום, אחרוי שמאל פגום אחורי ימים פגום.

בכל יתר הפרמטרים לא היו הערות

תודה מראש

פורסם

פגיעות בעמודים זה לא טוב - מאחר שמדובר ברכב נפוץ הייתי מוותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם היה מדובר ברכב נדיר בעל ערך אספני - (אולי) היה על מה לדבר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שאין לזה כל כך משמעות עשו כמה תיקוני צבע ומכות מסביב לרכב, יותר מעניין האם זה מליסינג או מפרטי יד1? תן לי לנחש מליסינג כי לאף אחד לא איכפת מרכב ליסניג וזה מסביר גם את כל המכות והתיקונים שבאו בעקבות המכות לפני המכירה, (על מנת ש יוכלו להעיף אותה), גם עניין הצמיגים מראה שזה מליסינג כל צמיג סוג אחר ובסופו של יום כולם דפוקים.

תשמע אם אתה יודע מה משמעות רכב ליסינג ולא מעניין אותך אלה העניין שתחסוך עשיריים במעמד הקנייה, אז תבקש להוריד 2000 על צמיגים ועוד 5000 על התיקונים שנעשו, ואז התמונה ניראית קצת אחרת. אני במקומך לא נוגע . אם טעיתי בכל מה שרשמתי ואכן מדובר ברכב מיד 1 מאדם פרטי אז: תבקש להתמקח על המחיר ולהוריד גם על צמיגים חדשים סביב ה 2000 שקלים וגם על התיקונים שנעשו, סביב חמישייה מהמחירון ותבדוק גם מצב מצבר בטח מקורי צריך להחליף גם אותו (500 שקל נוספים).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
ותבדוק גם מצב מצבר בטח מקורי צריך להחליף גם אותו (500 שקל נוספים).

מצבר עם מערכת סטארט סטופ ב 500 ש"ח, זה אמיתי ? :shock:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם מדובר במצבר רגיל אז זה המחיר פלוס מינוס. למצבר סטארט סטופ כנראה יש מחיר אחר אני לא מכיר.

הכוונה הכללית היא לנסות להוריד במחיר שאתה אח"כ תצטרך לשלם על הוצאות כאלה ואחרות בעקבות הרכישה, או לפחות חלק מהמחיר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אם מדובר במצבר רגיל אז זה המחיר פלוס מינוס. למצבר סטארט סטופ כנראה יש מחיר אחר אני לא מכיר.

כדאי שלא תכיר. המחיר פי 3 כמעט ממצבר רגיל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...