Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע לרכב - איפה קונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עשיתי שיפשוף יפה ברכב שבוע שעבר. על פי מקורות באינטרנט אם אני מעביר מים על השריטות והם לא נעלמות יחסית, אז כנראה מדובר בפגיע ברמת הצבע, לא רק ברמות הגימור למעלה. זה גם הגיוני שכן כמה מהם באמת מעט עמוקות יותר.

רציתי לתקן את מרבית הנזק לבד.

עכשיו אני מחפש צבע לסיטרואן C3 'אפור פלדה'. בדלת מצאתי את האותיות KTH שמסמלות את הצבע, גם רואים את זה בגוגל. הבעיה שאני לא מוצא מחיפוש איפה מוכרים בכלל. יש כמה בבריטניה וזה אבל ללא משלוח לישראל.

כל הלינקים בארץ מובילים לספקי צבע עם טפסי 'יצירת קשר' במקום לחנות נורמלית שקונים פחית וזהו.

רוצה גם לקה לגימור.

בנוסף מה עדיף, ספרי או צבע + מכחול? אני מרגיש שהמכחול בעבודה נכונה יביא תוצאות יפות יותר, שכן הספריי פחות מדוייק.

תודה.

פורסם

אתה יכול לקנות בארץ לתיקון שאתה מתאר, זה עלה לי 50 שקל בירושלים למיכל ספריי ... אתה נותן למוכר את הקוד צבע של היצר משלדת הרכב הוא מערבב לך במקום ע"י המחשב ...אני תיקנתי עם ספריי נראה לי יותר נח ... יש סרטונים תחפש .....

פורסם
אתה יכול לקנות בארץ לתיקון שאתה מתאר, זה עלה לי 50 שקל בירושלים למיכל ספריי ... אתה נותן למוכר את הקוד צבע של היצר משלדת הרכב הוא מערבב לך במקום ע"י המחשב ...אני תיקנתי עם ספריי נראה לי יותר נח ... יש סרטונים תחפש .....

איפה בירושלים?

seat leon 1.8 20v

• תוכן חדש...