Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לום לכולם.

יש לי שאלה בקשר לחיבור רכב למחשב.

אני מאוד מקווה שתוכלו להשקיע דקה, שתיים מזמנכם לעזור לי..

יש לי סקודה ראפיד, כל פעם שאני מגיע למוסך אפילו בשביל דבר מאוד קטן כמו וישרים שלא פועלים כמו שצריך, תמיד התשובה שצריך לחבר את הרכב למחשב והמשך המשפט הוא תשלום של כ-200-300 ש"ח. חשבתי לעצור את העניין הזה ולקנות כבל כיוון שלא הגיוני שכל דבר קטן שארצה רק לבדוק אצטרך לשלם סכום כזה על בדיקה.

אני מעוניין לרכוש כבל מחו"ל (הכבלים הזולים לא המקורי) ואני לא יודע מה יכול להתאים לי ומה כדאי.

תוכלו לומר לי רק לפי איזה נתון לחפש? או מה לא לקנות? בכל מקרה כל מידע יועיל לי מאוד.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממה שאני יודע, הכבלים הסינים זה כמו טוטו: חלק עובדים סבבה וחלק לא - קשה לדעת עד שמקבלים את הכבל ובודקים. היתרון הוא שהם זולים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

האם תסתפק בבדיקה בסיסית שמתאם בלוטוס זול יכול לעשות? כי אם כן זה פחות מ20 שקל.

כמה פעמים המתאם הפשוט הזה הציל אותי וחסך לי ולאחי ים כסף.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אשמח לעזור לך עים התוכנה שלי של כול רכבי הvag (vcds ) אם אתה מאזור אשקלון..

כמובן בחינם בכיף..

וכן ברכבך יש מחשבים לווישרים לחלונות ושאר הירקות.. פשוט חוגגים שם בצמפיון על חשבון הפראיירים

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
ממה שאני יודע, הכבלים הסינים זה כמו טוטו: חלק עובדים סבבה וחלק לא - קשה לדעת עד שמקבלים את הכבל ובודקים. היתרון הוא שהם זולים.

תודה על התגובה.. אוקיי, כמו שאתה אומר שווה לנסות..

העניין שכמעט באף כבל לא ראיתי שכתוב שזה תואם לראפיד.

יש כל מיני גרסאות ולא הבנתי בדיוק מה ההבדל, מהניסיון שלך אתה יכול למקד אותי על משהו ספציפי?

פורסם
האם תסתפק בבדיקה בסיסית שמתאם בלוטוס זול יכול לעשות? כי אם כן זה פחות מ20 שקל.

כמה פעמים המתאם הפשוט הזה הציל אותי וחסך לי ולאחי ים כסף.

תודה על התגובה, זה נשמע מעניין...

המתאמים הללו יכולים לבצע קידודים למינהם או רק הצגת נתונים? יש משהו ספציפי שאתה ממליץ?

פורסם
אשמח לעזור לך עים התוכנה שלי של כול רכבי הvag (vcds ) אם אתה מאזור אשקלון..

כמובן בחינם בכיף..

וכן ברכבך יש מחשבים לווישרים לחלונות ושאר הירקות.. פשוט חוגגים שם בצמפיון על חשבון הפראיירים

תודה רבה על התגובה ועל ההצעה לעזור..שמח לדעת שיש כאן אנשים כמוך שמוכנים לעזור באופן כזה..

אני מהדרום כך שזה לא בעיה להגיע. העניין של הווישרים בנתיים הסדר, כלומר הבעיה הייתה שהווישר האחורי במקום לחזור למקומו היה נתקע באמצע, בנתיים זה שב להיות תקין. זה היה קורה לסירוגין...אפשר לומר שהעניין העיקרי שהתקלה הזו הייתה רק טריגר לרצון שלי להשיג כבל ולבדוק באופן עצמאי.

אשמח לשמוע אם אתה יכול להמליץ על כבל מסוים שעשוי להתאים לי.

פורסם

מצטרף לשאלה,

האם לא צריך בנוסף לחומרה גם תוכנה ?

הרכב הוא קיה מג'נטיס.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

יש לך obdeleven שאומנם יותר יקר מהכבלים הסינים אל זול משמעותית מהכבל המקורי, זה מתאם שמתחבר לחיבור obd שברכב ופועל בעזרת אפליקציה ייעודית, מתאם+אפליקציית הפרו עולים 300 שח בערך ואפשר לקדש בעזרתם, לקרוא תקלות ואף לאפסן.

במידה ואתה צריך את הכבל/מתאם בפרק זמן מיידי, אני תחילת חודש הבא מזמין את המתאם ואעלה סקירה כמה הוא ידידותי למשתמש.

מקריאה באינטרנט הבנתי שהוא יכול לבצע 80-90 אחוז ממה שאפשר לעשות באמצעות וואג-קום.

פורסם

הבחור שמעלי רשם שהוא מזמין כבל vag-com בכזה הצעתי לעזור, בא עים דיסק ולחלופין אפשר להוריד בחינם.

א. הוא מקודד

ב. מוצא תקלות ברמה הנקודתות של כול מכלול.

ג. אם יש לך מתאם obd שמשדר דרך בלוטוס אמליץ לך על התוכנה carista תריץ בפייסבוק ותראה שיש בא הכול מהכול.

מקווה ששפכתי קצת אור.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
יש לך obdeleven שאומנם יותר יקר מהכבלים הסינים אל זול משמעותית מהכבל המקורי, זה מתאם שמתחבר לחיבור obd שברכב ופועל בעזרת אפליקציה ייעודית, מתאם+אפליקציית הפרו עולים 300 שח בערך ואפשר לקדש בעזרתם, לקרוא תקלות ואף לאפסן.

במידה ואתה צריך את הכבל/מתאם בפרק זמן מיידי, אני תחילת חודש הבא מזמין את המתאם ואעלה סקירה כמה הוא ידידותי למשתמש.

מקריאה באינטרנט הבנתי שהוא יכול לבצע 80-90 אחוז ממה שאפשר לעשות באמצעות וואג-קום.

תודה על השיתוף - זה נשמע ממש טוב ואני שוקל להזמין בקרוב..

ידוע לך למשל מה היתרונות של המכשיר הזה על פני הכבלים הסינים? והאם ידוע לך מהם אותם פעולות שאפשר לבצע עם הכבל המקורי ואי אפשר עם המכשיר

obdeleven?

שוב אציין, המכשיר שהצגת ממש הברקה בנקודה הזו ונשמע כמו פתרון מצוין! תודה רבה..

פורסם
הבחור שמעלי רשם שהוא מזמין כבל vag-com בכזה הצעתי לעזור, בא עים דיסק ולחלופין אפשר להוריד בחינם.

א. הוא מקודד

ב. מוצא תקלות ברמה הנקודתות של כול מכלול.

ג. אם יש לך מתאם obd שמשדר דרך בלוטוס אמליץ לך על התוכנה carista תריץ בפייסבוק ותראה שיש בא הכול מהכול.

מקווה ששפכתי קצת אור.

תודה על התגובה.

אמרת שהוא מזמין כבל VAG-COM..לפי מה שאני מבין הוא מזמין

obdeleven שזה התקן אלחוטי

לגבי התוכנה שהמלצת, אזמין גם התקן פשוט ואנסה את התוכנה הזו, תודה רבה :)

אגב אתה משתמש בכבל מקורי או סיני? מתעניין כדי להחליט אם לקנות גם כבל סיני (בגלל שהם זולים אין לי בעיה להזמין גם וגם)

• תוכן חדש...