Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפלתי אתמול במוסך רון באוקטביה 2010 של אחותי, הרכב טופל כל חייו בצ'מפיון כמו שעון, ובפעם הזאת שכנעתי אותה לטפל אצל רון.

חייב לציין כי כרגיל אני מאוד מרוצה מאיכות העבודה והחלפים אצל רון. והיחס של רון מדהים ואישי.

לגבי החלפים שירדו מהרכב (אלו שהותקנו בצ'מפיון) - פילטר אוויר ללא אמא ואבא באיכות לא ברורה, פילטר מזגן כנ"ל. בורג קרטר - בוצע בו שימוש חוזר כך שהוא כבר נזל (העיקר חייבו אותה עליו). שמן ברקס לא הוחלף אף פעם(!!!) והראה אחוזי לחות מעבר לסקאלה של המכשיר. מיותר לשלם שצ'מפיון גבו ממנה סכומים מופרכים עבור הנ"ל.

ממליץ מאוד לטפל אצל רון, ומציע להתרחק מצ'מפיון.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

לגבי החלפים שירדו מהרכב (אלו שהותקנו בצ'מפיון) - פילטר אוויר ללא אמא ואבא באיכות לא ברורה, פילטר מזגן כנ"ל. בורג קרטר - בוצע בו שימוש חוזר כך שהוא כבר נזל (העיקר חייבו אותה עליו). שמן ברקס לא הוחלף אף פעם(!!!) והראה אחוזי לחות מעבר לסקאלה של המכשיר. מיותר לשלם שצ'מפיון גבו ממנה סכומים מופרכים עבור הנ"ל.

ממליץ מאוד לטפל אצל רון, ומציע להתרחק מצ'מפיון.

אתה סתם משמיץ וזה לא מקובל פה! צ'מפיון זה יבואן שנותן זיכיון לעשרות מוסכים לטפל במותגים שהוא מייבא.

מוסך מסויים טיפל לך ברכב בצורה לא מקצועית, נקוב בשם המוסך ולא ביבואן שכולל מוסכים טובים ומומלצים, שכרגע המלצת להתרחק מהם.

אם התכוונת למוסך המרכזי של צ'מפיון, אז בבקשה להבא ציין זאת בצורה ברורה.

פורסם
בקשר למחיר- סט איכותי של צלחות ורפידות עולה כ650₪, עבודה אני מעריך ב300-400₪

האם המחיר שציינת כולל סט קידמיים וגם אחוריים ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה סתם משמיץ וזה לא מקובל פה! צ'מפיון זה יבואן שנותן זיכיון לעשרות מוסכים לטפל במותגים שהוא מייבא.

מוסך מסויים טיפל לך ברכב בצורה לא מקצועית, נקוב בשם המוסך ולא ביבואן שכולל מוסכים טובים ומומלצים, שכרגע המלצת להתרחק מהם.

אם התכוונת למוסך המרכזי של צ'מפיון, אז בבקשה להבא ציין זאת בצורה ברורה.

היי, אבהיר את עצמי - התכוונתי למוסך הגורן בנתניה ששולמו לו סכומי עתק על טיפול בסקודה המדוברת בשרשור, בלי קשר - אין מוסך של צ'מפיון שטיפלתי בו ויצאתי ללא נזק / חוסר מקצועיות של המוסך (והייתי בכמה),

פעם אחת לא יצאתי עם עבודה כמו שצריך ממוסכי צ'מפיון, והיו לי כמה וואגיות. אני לא בא להכפיש אלא להזהיר. מנסיון אישי - ולא ממקרה חד פעמי.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
היי, אבהיר את עצמי - התכוונתי למוסך הגורן בנתניה ששולמו לו סכומי עתק על טיפול בסקודה המדוברת בשרשור, בלי קשר - אין מוסך של צ'מפיון שטיפלתי בו ויצאתי ללא נזק / חוסר מקצועיות של המוסך (והייתי בכמה),

פעם אחת לא יצאתי עם עבודה כמו שצריך ממוסכי צ'מפיון, והיו לי כמה וואגיות. אני לא בא להכפיש אלא להזהיר. מנסיון אישי - ולא ממקרה חד פעמי.

ראשית טוב שהבהרת.

שנית, בטח לא היית בכל המוסכים, אפילו לא במחצית מהם, אז שוב אני מתריע, להזהר בדברים ולנקוב בשמו של כל מוסך על כל מקרה, אם אתה רוצה להכנס לפרטים.

פורסם

אני דוקא לא מסכים.

חלק מהפרמיה הגבוהה שאתה משלם בכניסה לאחד ממוסכי הרשת, זה על הפיקוח והרגולציה של צ'מפיון על המוסכים הזכיינים.

אם התנהלות כה כושלת קרתה באחד ממוסכי הרשת, האשמה והרפש בהחלט מוטלים לפתחה של צ'מפיון באופן כללי.

כמובן שאין בכך להשליך על שאר מוסכי היבואן, אבל כן ניתן להסיק מה רמת הפיקוח מלמעלה, ולאיזה רמה של מוסך מדרכה מרשה לעצמו מוסך זכיין של צ'מפיון להגיע.

מכאן כל אחד ייקח את זה לאן שהוא רוצה.

כל הנ''ל מבלי להכנס לעובדה שזה לא מקרה ראשון ולא שני של רכבים שטופלו בצ'מפיון בלבד כל חייהם (במוסכים שונים ובאיזורים אחרים בארץ), וברגע שיצאו מהרשת גילו שהחלפים שהורכבו בהחלט מליגה ד'.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לשיטתך אפשר להגיד שהיצרן רכב חרא כי מוסך מורשה שמייצג אותם טיפל בצורה לא מקצועית ברכב, הרי היצרן מפקח על היבואן שמפקח על המוסך שמפקח על העובדים.

אמור מעכשיו, אחרי מקרה שעשו לך טיפול לא מקצועי באיזה מקום, כי היצרן של הרכב שלך זבל ולא להתקרב.

• תוכן חדש...