Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CX5 Executive או 3008 פרמיום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אפתח בזה שאני נהג סולידי, לא לוחץ על הגז נוסע סולידי לגמרי.

עכשיו זהו אני עומד לרכוש רכב חדש ואחרי המון הסתכלויות אני פשוט טיפ טיפה מבולבל.

עשיתי נסיעת מבחן על הCX5 החדשה של מאזדה רכב ממש מצוין (הוא כרגע בעדיפות ראשונה),

יצא לי לראות את הסיאט אטקה אך חברה זו לפי דעתי לא בראש הרשימה..

מיצובישי אאוטלנדר האמת לא יודע המון על הרכב (אשמח לשמוע תגובות עליו).

טויוטה CHR גם עליה עשיתי נסיעת מבחן והיה סבבה לגמרי אבל החלק האחורי בעייתי..

קיה ספורטאז אמנם יש בה את כל הבטיחות אבל לא יודע לא מתלהב ממנה.

אני מאוד מבולבל.. אני כנראה עומד לרכוש את מאזדה CX5 Executive רציתי לשמוע מכם קודם כל איך הרכב הזה? האם הוא מוצלח?

ודבר שני, אם יש המלצות על עוד רכבים הן יתקבלו בברכה.

תודה לעונים.

פורסם

ה-CX-5 הוא דגם חדש לחלוטין אין נסיון של ממש אתו - אם לשפוט לפי איך שהיה קודמו הוא כנראה מוצלח לא פחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תבדוק את הסקודה קודיאק החדש. שם בכיס הקטן את כל מה שהזכרת. מנצח עכשיו בכל המבחנים ההשוואתיים שהמדיות השונות עושות. הCX5 ממה שפורסם אכן טוב אבל הקודיאק טוב ממנו

פורסם
תבדוק את הסקודה קודיאק החדש. שם בכיס הקטן את כל מה שהזכרת. מנצח עכשיו בכל המבחנים ההשוואתיים שהמדיות השונות עושות. הCX5 ממה שפורסם אכן טוב אבל הקודיאק טוב ממנו

אל תאמין לכל מה שאתה קורא...

הוא ממש לא טוב יותר מה-CX5, הייתרון היחידי שלו זה עוד שני מושבים למי שצריך.

אם תשווה אותו ל-CX9 אז הוא ייצא עם ידו על התחתונה.

אם כבר קודיאק למי שאינו זקוק ל-7 מושבים, אז בכמה עשרות אלפי שקלים פחות תמצא את הסיאט אטקה שמרגישה ונראית כמעט אותו הדבר, רק עם סמל אחר.

בכל מקרה, אני אישית לא הייתי הולך לא על זה ולא על זה.

פורסם

שלום,

היינו בדילמה דומה פחות או יותר.

בדקנו ועשינו נסיעות מבחן בכמה ג'יפונים.

הכי התרשמנו ממאזדה cx5.

הרגיש לנו הכי אלגנטי, הכי נינוח, הכי מפואר ומהנה ובעינינו הוא הטוב בקטגוריה בהתאם לצרכים שלנו.

רכשנו דגם לקצורי - לצערנו לא נשאר להם במלאי בצבע השחור שבחרנו.

אמור להגיע בעוד כחודשיים +-.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

לאור מה שאני קורא כאן כנראה באמת שווה ללכת על ה CX5 באמת רכב מרשים ביותר.

אשמח כמובן לשמוע עוד דעות.

פורסם

אני מציע לך שתעשה נסיעות מבחן בעוד רכבים.

רק לאחר נסיעות המבחן ובירורים מעמיקים החלטנו ללכת עם לב שלם על הcx5.

כך גם ממליץ לך, אל תוותר על בדיקות רכבים טובים נוספים ואז תחליט.

פורסם
שלום,

היינו בדילמה דומה פחות או יותר.

בדקנו ועשינו נסיעות מבחן בכמה ג'יפונים.

הכי התרשמנו ממאזדה cx5.

הרגיש לנו הכי אלגנטי, הכי נינוח, הכי מפואר ומהנה ובעינינו הוא הטוב בקטגוריה בהתאם לצרכים שלנו.

רכשנו דגם לקצורי - לצערנו לא נשאר להם במלאי בצבע השחור שבחרנו.

אמור להגיע בעוד כחודשיים +-.

סליחה שאני שואל (ואם לא בא לך לענות אז אל), אבל מה גרם לכם לרכוש דווקא את גירסת הביניים (לקצ'ורי) על פני הגירסה הבסיסית?

על פי מה שאני הבנתי כל ההבדל מסתכם ב:

1. תאורת יום לד במקום הלוגן (תאורת הדרך היא לד זהה בשניהם, תאורת היום היא משהו קוסמטי לחלוטי).

2. חישוקים גדולים יותר (במידה סופר מוגזמת לדעתי של 19 אינץ', גם 17 זה הרבה לרכב כזה, לדעתי זה רק פוגם בנוחות).

3. חלון גג

על זה נדרשים לשלם עוד 12K ש"ח, שזה המון כסף (לדעתי כמובן) על כמעט כלום אבזור.

הייתי מצפה לקבל ברמת המחיר הזה את כל מערכות הבטיחות (שלצערי מגיעות רק ב-4X4 במחיר שערורייתי של 215K).

או מושבים חשמליים עם זיכרונות.

או דיפוני עור בדלתות ובקונסולה המרכזית ופסי קישוט דמוי עץ (שמופיע בפרימיום).

בקיצור, אני אישית הרגשתי שהגירסה הבסיסית קצת חסרה באבזור ומתומחרת גבוה אך הגירסאות הגבוהות יותר מתומחרות הרבה יותר מידי גבוה ועדיין חסרות אבזור (בעיקר בטיחות אך לא רק).

אני שואל כי גם אני מתלבט בין ה-CX5 לבין ג'יפונים אחרים אך אני מודה שלא חשבתי בכלל על הלקצ'ורי.

אני מפספס משהו?

פורסם

שלום אלון,

אשיב לך בשמחה.

הייתה לנו היכולת הכלכלית והרצון להוסיף תוספות הללו (בעיקר חלון גג הקטן והחמוד) וכך עשיתי :)

לא כל יום רוכשם רכב חדש ורצינו לרכוש בהתאם למה שחשקנו, בייחוד שהרכב מיועד לטווח ארוך.

בנוסף, בגלל שסגרתי דגם לקצורי, קיבלת במתנה גם חיישנים קדמיים ואחוריים לחניה (לא נתנו בדגם הבסיס) וזה הוריד מהעלות הנוספת.

פורסם

כמה חשיבות אתה מייחס למערכות בטיחות מתקדמות? ה-CX-5 מסתפק בבלימה אוטונומית עד 80 קמ"ש והתרעות מובילאיי. בעיני זו סיבה מספקת לחפש משהו אחר.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
שלום אלון,

אשיב לך בשמחה.

הייתה לנו היכולת הכלכלית והרצון להוסיף תוספות הללו (בעיקר חלון גג הקטן והחמוד) וכך עשיתי :)

לא כל יום רוכשם רכב חדש ורצינו לרכוש בהתאם למה שחשקנו, בייחוד שהרכב מיועד לטווח ארוך.

בנוסף, בגלל שסגרתי דגם לקצורי, קיבלת במתנה גם חיישנים קדמיים ואחוריים לחניה (לא נתנו בדגם הבסיס) וזה הוריד מהעלות הנוספת.

תודה על התשובה

• תוכן חדש...