Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CX5 Executive או 3008 פרמיום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום אלון,

אשיב לך בשמחה.

הייתה לנו היכולת הכלכלית והרצון להוסיף תוספות הללו (בעיקר חלון גג הקטן והחמוד) וכך עשיתי :)

לא כל יום רוכשם רכב חדש ורצינו לרכוש בהתאם למה שחשקנו, בייחוד שהרכב מיועד לטווח ארוך.

בנוסף, בגלל שסגרתי דגם לקצורי, קיבלת במתנה גם חיישנים קדמיים ואחוריים לחניה (לא נתנו בדגם הבסיס) וזה הוריד מהעלות הנוספת.

אשמח אם תגיד לי היכן קנית את המכונית, בתל אביב?

פורסם

cx5 החדשה בחירה מעולה , היא חדשה איכותית יותר !בכמה רמות מהקודיאק לדעתי ואמין עם מנוע וגיר מעולים .

איזה כדי בדיוק לקחת ?

דגם הלקשרי בתוספת אבל עדיין שווה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אנחנו רכשנו וצריכים לקבל אותה מחר בבוקר, דקם אזקיוטיב לבן פנינה עם ריפודים לבנים.

מבחינת מתחרות, היחידה שלפי דעתי עדיפה עליה מבחינת אבזור, צריכת דלק זאת ה פ'זו 3008,

אבל אני בעבר נכוותי מהאמינות של פ'זו(אומנם בליסינג) אבל עדיין לא נעים, במיוחד שהרכב מתוכנן לכמה שנים טובות.

גם אם נחליט להחליף אותו מוקדם מהצפוי, המחירון של המאזדה יהיה גבוה יותר.

העבר אומר גם שהאמינות שלה גם תהיה עדיפה, אבל אף אחד לא יכול לחזות את העתיד.

ואני מאחל לכך שהפז'ו תהיה עם אמינות מופתית, מי יודע אולי נקנה כזו יד2 בעתיד.

מבחינת מתחרות, הספורטז איכותית הרבה פחות וגם לדעתי הרבה פחות יפה. הייתרון היחידי זאת בקרת סטיה מנתיב(מהנסיון שלי רוב האנשים מבטלים את המערכת הזאת).

הטוסון כלל לא עם מערכות בטיחות, ובזבזנית יותר בדלק.

מתחרה די טובה שלה זה הX-trail של ניסאן, הוא מוצע עכשיו במחיר מבצע של 162K, אם אני זוכר נכון.

עם צריכת דלק עדיפה וכן אמינות יפנית.

בסה"כ אנחנו מאוד שלמים עם הבחירה הזאת למרות המחיר הגבוה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מבחינת מתחרות, היחידה שלפי דעתי עדיפה עליה מבחינת אבזור, צריכת דלק זאת ה פ'זו 3008,

.

ומנוע...

בכל אופן תתחדשו ותהנו, מכונית יפה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני מתלבט בין שני רכבים אלו.

מצד אחד אין ספק שפגו מציעה הרבה יותר מדגם המאזדה אך אני מאוד חושש לקנות פגו משום שהמון אומרים שהמכוניות שלהן רואות מוסך הרבה ווגם ירידת הערך של המכונית תיהיה דרסטית וכל זה לעומת המאזדה שהכל ההפך.

איזה רכב יותר שווה לקנות?

תודה לעוזרים

פורסם

ואם אספר לך שיש לי חבר עם מזדה כזו בליסינג שכל כמה חודשים מגיעה למוסך על תקלה חשמלית מוזרה. תעשה מה שמתאים לך . לא מה שאחרים אומרים שמתאים לך. תעשה נסיעת מבחן ותחליט. אני לא רואה פה אופציה רעה. זה קרב צמוד.

בעיקרון יותר שווה לקנות סוויפט . מפסידים פחות כסף.

פורסם
אני מתלבט בין שני רכבים אלו.

מצד אחד אין ספק שפגו מציעה הרבה יותר מדגם המאזדה אך אני מאוד חושש לקנות פגו משום שהמון אומרים שהמכוניות שלהן רואות מוסך הרבה ווגם ירידת הערך של המכונית תיהיה דרסטית וכל זה לעומת המאזדה שהכל ההפך.

איזה רכב יותר שווה לקנות?

תודה לעוזרים

אגב, אני לא רואה שפיזו מציעה הרבה יותר מהדגם של מאזדה.

יש לפיזו לדעתי שני יתרונות - צריכת הדלק ובקרת שיוט אקטיבית (התראה אקטיבית/התערבות סטייה מהנתיב - לא מדברת אליי ואם הייתה לי ברכב, סביר להניח שהייתי מבטל).

ברוב הדברים האחרים (איכות חומרים, שימושיות המערכות, התנהגות כביש, גימור פנים הרכב ובלי להתייחס לאמינות המוכחת, מחיר החלקים וירידת הערך המופחתת) לדעתי ובעיניי מאזדה עדיפה.

בכל אופן מדובר ככל הנראה בשני רכבים הטובים בקטגוריה והבחירה לא אמורה להיות גרועה באף אחת מהן.

אבל כדאי מאוד לבצע נסיעת מבחן על הפיזו גם כן ולהחליט לאחר מכן.

• תוכן חדש...