Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשית טיפול בבית וראיתי שיש הזעה בחיבור בין הגיר למנוע הלכתי למכונאי

ולפי מה שהוא ראה הוא אמר לי שזה המחזיר שמן גיר אפשר למשוך עם זה הרבה אבל לדעת מתי זה יצא

השאלה שלי כמה עולה טיפול כזה ומה צריך לשם לב בטיפול כזה?

פורסם

ממה ששאלתי מדובר בסדר גודל של כאלפיים ש"ח. בכל מקרה, גם אצלי יש את זה, וכולם אומרים לי שאין טעם להחליף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)
400 אין סיכוי. כניראה שאתה לא מיתכוונים לאותה בעיה או אותו תיקון.

משהו כזה אולי 100 ש"ח פלוס אתה מכיר את הבעיה?

אצלי זה מנוע 2000 מאזדה 3 2005

עריכה אחרונה על ידי sarawel
פורסם

יש מחזיר שמן מנוע שנמצא בין הגיר למנוע וכדי להחליף אותו צריך להוריד גיר והמחיר בהתאם.

יש מחזיר שמן גיר איפה שהציריות מתחברות בגיר שזאת עבודה פשוטה.

פורסם
יש מחזיר שמן מנוע שנמצא בין הגיר למנוע וכדי להחליף אותו צריך להוריד גיר והמחיר בהתאם.

יש מחזיר שמן גיר איפה שהציריות מתחברות בגיר שזאת עבודה פשוטה.

כן הוא אמר שזה משהו ליד הצירייה בכל אופן הרגעת אותי חשבתי שהמכונאי שלי הטעה אותי...

כמה עבודה כזאות צריכה לעלות?

פורסם

אם מדובר במחזיר של הציריה אז המחיר בהחלט מוגזם. המחיר מחירו כמה גרושים ועבודה לא צריכה לעבור את ה 250 שח. ומחזיר ציריה לא מושכים כי הנזילה היא של שמן גיר אז לטפל במיידית.

פורסם (נערך)
אם מדובר במחזיר של הציריה אז המחיר בהחלט מוגזם. המחיר מחירו כמה גרושים ועבודה לא צריכה לעבור את ה 250 שח. ומחזיר ציריה לא מושכים כי הנזילה היא של שמן גיר אז לטפל במיידית.

כן... אני לא מחכה עם זה

הוא דיבר על עבודה כולל ה"מחזיר שמן" מקורי לא כולל מע"מ

מישהו יכול להמליץ על מוסך באזור פ"ת

עריכה אחרונה על ידי sarawel
  • תוכן חדש...