Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמי סיאט איבזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום ,אני בן 20 וסוף סוף הגעתי לסכום שרציתי להשקיע על אוטו.

הצורך הוא לזוג ,נסיעות בעיר ביום יום לעבודה ובסופשים בין עירוני ושיהיה ידני, שנתון 2011-2015.

יש לי להשקיע בין 35-40k וההתלבטות שלי היא בין fr ל1.6 כמובן שחוץ מהביצועים מאוד חשוב לי האיבזור והמראה.

כמובן שאני מעדיף 4דלתות אבל לא חובה ,אשמח לחוות דעת והסבר על השוני בין שני הסוגים וכמובן מה אתם ממליצים.

תודה רבה.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי newplayer99
פורסם

ראשית לאיביזה אין 4 דלתות זה או 3 או 5 דלתות.

הFR היא מאובזרת יותר ומוסיפה בקרת אקלים,גג שמש,חיישני גשם ותאורה, הגה וידית הילוכים מעור.

הFR הגיע עם מנוע 1.2 כך שגם תקבל ביצועים טובים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ראשית לאיביזה אין 4 דלתות זה או 3 או 5 דלתות.

הFR היא מאובזרת יותר ומוסיפה בקרת אקלים,גג שמש,חיישני גשם ותאורה, הגה וידית הילוכים מעור.

הFR הגיע עם מנוע 1.2 כך שגם תקבל ביצועים טובים יותר.

קודם כל תודה רבה וטעות שלע 5דלתות, ולמה מנוע 1.2 יותר חזק מ1.6 אשמח להבין מה ההבדל, ובמקרה ואתה מעודכן במחירים האם הגיוני להביא אחת fr לדוגמא שנתון 2011-15 במחיר שציינתי (35-40) ,כמובן אם קלומטרג' הגיוני ושמורה?

פורסם

^ מה שהוא אמר.

אם אתה מחפש גם אבזור עדיף, גם ביצועים עדיפים וגם מצאת אחת בתקציב שלך,

אז אין התלבטות בכלל, ברור שה-FR עדיפה.

עריכה:

ה-1.6 בעלת מנוע מיושן וחלש.

ה-1.2 עם טורבו. גם ביצועים עדיפים וגם חסכונית יותר בדלק בנסיעה רגועה.

פורסם
^ מה שהוא אמר.

אם אתה מחפש גם אבזור עדיף, גם ביצועים עדיפים וגם מצאת אחת בתקציב שלך,

אז אין התלבטות בכלל, ברור שה-FR עדיפה.

עריכה:

ה-1.6 בעלת מנוע מיושן וחלש.

ה-1.2 עם טורבו. גם ביצועים עדיפים וגם חסכונית יותר בדלק בנסיעה רגועה.

תודה רבה!

• תוכן חדש...