Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי לשפץ דירה ע"י קבלן שקיבל ציון 9.95 (מתוך 10) באחד האתרים.

הבן אדם הכי לא אמין שפגשתי בחיים. אין עמידה בלוחות זמנים, איכות או תקציב.

מה הטעם באתרי הדירוג הללו ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ואני בתמימותי חשבתי שהם אמורים לתת שירות לציבור.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

שיפוצים פלוס.

fiat x1/9

פורסם

אני מנוסה עם האתר שרון פו ציין וגם עם אתר "המדרג", מהצד של העסק (נותן השירות).

המקצוענים, רק רצו ממני כסף, בלי מי יודע מה בדיקות (שנת 2012, אולי השתנה משהו מאז).

המדרג "עשו לי את המוות" (בקטע טוב, ונאמר מתוך הערכה)- חקרו אותי לעומק, לאורך ולרוחב. התקשרו ללקוחות שלי לקבל חוות דעת עליי, ביקשו עוד מידע מפה ומשם, דאגו לעדכן אותי בכל פיפס קטן בדרך- בקיצור, עליהם אני סומך. גם זה היה סביב 2012-13.

אפילו שנפלתי עם איש מקצוע שהוזמן משם ע"י בעלת הדירה שלי, עדיין אני אפנה לשם כשארצה לאתר איש מקצוע. נפילה אחת, קורה. לגיטימי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אני ממליץ על מדרג, השתמשתי בהם מספר פעמים ותמיד ההמלצות היו נכונות.

הם תמיד מתקשרים אח"כ לקבלת דירוג ממך.

פורסם

אני משפץ עכשיו את הדירה ולקחתי כמה בעלי מקצוע ממדרג. מקווה שזו לא היתה טעות.

בינתיים קבלן השיפוצים ניפח לי מחירים של עבודות שנוספו על חשבון של עבודות שבוטלו (לפחות זו התחושה שלי) כך שהמחיר חזר להיות המחיר המקורי שסגרנו, שהוא מלכתחילה לא היה הכי זול שקיבלתי (הכי זול לא היה ממדרג, היו עוד הצעות דומות לשלו והיו גם יקרים יותר).

בעבר לקחתי ממדרג חברת הובלות שהיו בסדר גמור.

דרך אגב, זה נכון שבעל המקצוע משלם כמה אחוזים למדרג מכל עבודה שהגיעה אליו מהם? (זה מה שנאמר לי על ידי אחד מבעלי המקצוע)

פורסם
.

דרך אגב, זה נכון שבעל המקצוע משלם כמה אחוזים למדרג מכל עבודה שהגיעה אליו מהם? (זה מה שנאמר לי על ידי אחד מבעלי המקצוע)

כן. זו עמלה קטנה שהם לוקחים, אך ורק אם הזמינו ממך עבודה דרכם. זה המודל העסקי שלהם- והוא מצויין: המדרג נותן לבעלי המקצוע גם פלטפורמה לפרסום מחד, גם מדרג את המקצועיות שלהם וגם מבטיח ללקוח הסופי בעלי מקצוע איכותיים מאידך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בינתיים קבלן השיפוצים ניפח לי מחירים של עבודות שנוספו על חשבון של עבודות שבוטלו

מקובל לחלוטין. לא הייתי מתבאס מזה יותר מדי.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...