Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לא חייבים ללכת על יפנית עם מחירון יקר. אם תחפש למשל סיטרואן C4 או פז'ו 308 תמצא רכב מודרני, איכותי וחדיש יותר

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

כן, אך אני עדיין לא חושב שה308 או C3 יהיו אמינות כמו ה301 ואטראג' שדי פשוטות וגם לא מרווחות ולא כוללות תא מטען עצום, והאם טעיתה לגבי הC3 שהכוונה היא C4 או באמת C3? כי היא סופר מיני קטנה משמעותית, בינתיים אתייחס לזה כC3 ולא C4 כמו שכתבתה.

במחיר אטראג' ו301 2015 תוכל להשיג

308 עד 2012

C3 עד 2013 , ואם תבדוק ביד2 תוכל לראות שרובן אשר נמכרות במחיר הזה, נסעו הרבה עם קילומטראג' גבוהה, (בעצם כאן דומה לC4 שרובן 2012, ו2013 כנראה יוצאות ליסינג או משחטה אחרת)

שוב אני חוזר על זה שאני מבין את הדעה שלך, אכן יש הרבה שמעדיפים רכב כמוך, ישן יותר אך מעניין יותר, מה שאני ניסיתי לעשות זה בסה"כ להסביר את הפרספקטיבה שלי שכנראה דומה לפות"ש.

עריכה אחרונה על ידי boobleit
  • תוכן חדש...