Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא יודע מה קרה ביום כיפור אבל לצערי הבעיה חזרה במלוא העוז היום בבוקר, אחרי שלושה ימים שנעלמה לגמרי מאז הוחלפה הרצועה. צילמתי כדי לא לחשוב שאני הוזה. אם יהיה משהו משמעותי אעדכן... :-(

[video=youtube;mQxHGh-kQk0]

בסרטון פה למעלה רואים איך זה קורה כאשר המזגן תחילה דולק (לכן סל"ד סביב ה-800) ואז כאשר מכבים אותו התופעה מתרחשת (כאמור, קורה בלי קשר להדלקת המזגן. בינתיים מה שנראה שמשפיע על זה היא העובדה שהאורות כבויים).

נסיתי לצלם את הוברציות החזקות, בסרטון הזה זה קצת יותר ברור אבל הפלאפון לא כל כך רגיש לרעש ולרעידות.

עריכה אחרונה על ידי Dark Muse

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשלל כשל באלטרנטור? לא יודע אם הוא תומך בטעינה חכמה או לא אך יתכן שהוא מפעיל התנגדות לא סבירה על המנוע וזה מה שמפיל את הסל"ד לסירוגין בצורה שכזו.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

פורסם

בהחלט הייתי בודק את נושא האלטרנטור, הרי אם אני מבין נכון כאשר אתה מפעיל תאורה (צרכן חשמל לא קטן) זה לפתע מתאזן ומפסיק > שינוי בצריכה/הספק של האלטרנטור.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

הם החליפו את האלטרנטור עוד בסיישן הקודם :|

גם המחשבה שלהם זה שהמנוע פועל כך בגלל שהוא מפצה על חוסר כוח מסוים, והרעידות זה רק סימפטום בגלל שמדובר במנוע 3 צילנדרים.

אכן כשהתאורה פועלת זה מפסיק גם כשזה מתרחש בלייב וגם זה לא קורה מלכתחילה. יש לציין שכשהמזגן פועל, זה קורה גם כן לסירוגין.

פורסם

מהחודש הבא, שתכנס חובת הדלקת אורות, לא תראה את הבעיה בכלל (בהנחה ואתה נוסע בכביש בינעירוני רוב הנסיעות)

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

חשבתי לעשות את זה כבר מתוך יאוש עוד מלפני שבועיים... אבל זה כמו לשם פלסטר במובן מסוים, לא?

אם אמכור את הרכב בעתיד ליד פרטית, לא הייתי רוצה להסוות דבר כזה. מה גם שזה עניין עקרוני - שילמתי במיטב כספי על רכב שאני רוצה שגם במצב שרק אורות היום דולקים, לא ירעד יותר גרוע מרכב בן 12 שנים.

פורסם

צודק ב-100%

עקרונית כוונת המשורר היא שבזמן סרק המנוע יכבה. אין קשר למערכת S&S? נבדקה הסוגיה הזו?

אלעד

פורסם

אני סוגר את ה- S&S מאז ומתמיד גם כי זה מעצבן נורא וגם כי חם וזה מכבה את המיזוג. בכל מקרה כנראה שהשלב הבא לפי מה שאמרו לי בפעם האחרונה זה לתת להם את הרכב למרכזי עד שיפתרו את זה סופית. אעדכן כמובן :)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון 29.10 או That escalated quickly

טוב אז נתתי את הרכב שבוע שעבר למוסך המרכזי והיום קיבלתי טלפון שהוחלט על ידי הצרפתיים להחליף מנוע...

זאת לאחר שעשו בדיקות פולשניות יותר וגילו איזו אנומליה באחת הבוכנות/שסתומים - האמת שלא הבנתי בדיוק אבל הייתה סטייה של כמה אחוזים בודדים ובגלל שזה נמשך הרבה זמן, החליטו בצרפת לשלוח מנוע חדש לגמרי שיגיע בסוף שבוע, בתקווה שזה יסיים את הסיפור.

האמת שלמרות שרציונאלית כנראה אני מרוויח מנוע חדש, זה עדין נותן תחושה מרה שרכב חדש עובר החלפת רכיב כל כך מהותי. אבל מה אפשר לעשות... דברים כאלו קורים ¯\_(ツ)_/¯ אני אדרוש לפחות שאקבל הבטחה לטרייד אין עתידי כי אני מניח שיהיה קצת יותר קשה למכור רכב עם הסבר למה הוחלף לו המנוע.

פורסם (נערך)

קורה. זה מנוע 4 או חמישי מהסוג הזה pureTech 1.2 (שאני קורא בפורום) שהוחלף.

הקודמים הוחלפו בגלל בעיה בכל הארכובה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מבלי לדעת מה בדקו באוטו, זה נראה מהצד כאילו לא ממש יודעים מה יש לאוטו ומחליפים מנוע.

אלעד

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עדכון 29.10 או That escalated quickly

טוב אז נתתי את הרכב שבוע שעבר למוסך המרכזי והיום קיבלתי טלפון שהוחלט על ידי הצרפתיים להחליף מנוע...

זאת לאחר שעשו בדיקות פולשניות יותר וגילו איזו אנומליה באחת הבוכנות/שסתומים - האמת שלא הבנתי בדיוק אבל הייתה סטייה של כמה אחוזים בודדים ובגלל שזה נמשך הרבה זמן, החליטו בצרפת לשלוח מנוע חדש לגמרי שיגיע בסוף שבוע, בתקווה שזה יסיים את הסיפור.

האמת שלמרות שרציונאלית כנראה אני מרוויח מנוע חדש, זה עדין נותן תחושה מרה שרכב חדש עובר החלפת רכיב כל כך מהותי. אבל מה אפשר לעשות... דברים כאלו קורים ¯\_(ツ)_/¯ אני אדרוש לפחות שאקבל הבטחה לטרייד אין עתידי כי אני מניח שיהיה קצת יותר קשה למכור רכב עם הסבר למה הוחלף לו המנוע.

אני גם מצטט מעניין מאוד מה נגמר ואם הבעיה נפתרה ואיך הרכב

פורסם

עדכון 13.11

הבעיה נותרה גם לאחר החלפת מנוע...

היום התקשרתי אליהם, הם יתייעצו. כבר התחלתי לעלות את זה שאני מעוניין להחליף רכב (גם אם אאלץ לשלם מכספי סכום כלשהו). אני קצת עייפתי מכל הסיפור הזה ואני מניח שאיתי גם הקוראים...

פורסם

איזו אכזבה.

מבעס אחרי כל הטירטורים הללו עד לכדי החלפת מנוע, וכלום לא עוזר.

מקווה מאוד שימצא פיתרון בהחלפת רכב ושתהיה בראש שקט סוף סוף.

• תוכן חדש...