Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר ידני בליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש להחליף את הסיוויק הידנית הנוכחית, ברכב ידני חדש!

אני מעוניין בליסינג בלבד, יצרתי קשר עם כל חברות הליסינג המפורסמות בארץ, חוץ מלגלוג בטלפון (ויחס מזעזע מכולן - לא ניכנס לזה) לא הציעו לי כלום.

חברה בודדת שכן הסכימה לתת לי הצעה לידני - נתנה לי הצעה יקרה פי 1.5 מרכב משפחתי בעל תיבה אוטו' שהמחירון שלו שווה יותר בכ20,000 שח מהידני!

בטוענה שזה לא כלכלי להם - וזו כבר חזירות, אם ידני עולה 110K לדוגמא, והאוטו' כמעט 130K לדוגמא, הם כבר חוסכים בהזמנה של ידני, וגם דורשים מחיר גבוה בהרבה מהעלות של ליסינג אוטו' .

מה כבר ביקשתי?

להחזיק רכב משפחתי *ידני* בסגנון הסיוויק ולשלם מחירי שוק בליסינג, לא אפשרי בישראל? למה התמחור השערורייתי.

* לא מדובר על קיה פיקנטו וכדומה.

* מודע לכל ההשלכות של שימוש בליסינג, לא מעוניין ברכב על שמי וכל האחריות בכך.

אם זה לא הפורום הנכון - עמכם הסליחה.

פורסם

אם תצליח זה יהיה רכב מסחרי קטן בסגנון פיאט קובו (בזמנו היה לשמה סיקסט)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא ברור למה להיות נעול על ליסינג. ליבואנים יש הסדרים מצויינים למימון זול בבנקים. תבחר לך את הבונבוניירה הידנית שאתה רוצה ותממן בהלוואה בנקאית. זה יהיה כלכלי יותר מליסינג כי בתום 3 עד 5 שנים תיוותר עם רכב ביד שהוא שלך ויש לו שווי. תוכל למכור או לעשות טרייד אין ולהתקדם לרכב הבא

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

זה לא כלכלי להם כי אח"כ הם לא יצליחו למכור את הרכב. לא קשור למחיר עכשיו.

אין להם יכולת למכור רכב ידני\מיוחד והם לא רוצים להתעסק עם זה בכלל ואם כן אז לקחת פרמיה מראש שתבטל לחלוטין את הסיכון.

STI 2004

פורסם

בנוסף למה שנאמר,

רוב הדגמים שהיבואנים מייעדים לחברות הליסינג(רמת גימור ייעודית + מחירון מיוחד לחברות הליסינג) באים בגירסאות האוטומטיות כי זה מה שדורשים ציי הרכב - ולכן לבקש רכב ידני זה אומר לקנות רכב שקרוב יותר למחיר השוק ולייצר הפסד לחברת הליסינג.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם קקטוס ידני יכול להתאים לך נסה את פריים ליס, חברת הליסינג של לובינסקי.

הוא לא בדיוק בסגנון הסיוויק אבל יכול להיות תחליף חביב למשפחתית.

מאמין שהדגמים שיתאימו לך הם הטורבו בנזין הידני או הטורבו דיזל.

פורסם

נקודת המבט שלך מבחינת תמחור הרכב לא נכונה.

על רכב אוטומט שעולה 130 יש לחברת הליס' הנחה משמעותית כי סביר להניח שהם קונים כמות יחידות מכובדת ממנו ,בעוד שעל אותו דגם בידני איתכן ואין להם הנחה או שהיא שולית.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

כפי שנאמר-קקטוס..

בבלו סקאי ייתכן ואפשר לקבל פיאט 500X ידני (הם מצליחים לרכוש כל דבר מסמל"ת..)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...