Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרב במשקל נוצה - Miata ND vs. BRZ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בנצי אתה לא מעודכן כל השרים כבר מזמן על סופרב.

הרכב השני הוא לא מהעבודה הוא במקום הלאון קופרה 290 שהייתה לי.

הביצועים שלו עולים על הלאון קופרה תאמין לי בגלל ההנעה הכפולה.

עריכה אחרונה על ידי orenhazan
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

היבואן בארץ הזמין מהיצרן חבילת אבזור לרכב שנמכרת רק כאן בתוכם הוא כלל כיסאות עם ריפודי עור מחוממים.

הדגם שנמכר בארץ הוא רק עם חבילת האבזור שהזמין היבואן ואין אפשרות להוסיף אבזור שנמכר בדגמים שמשווקים בחו"ל.

לדוגמה אני ביקשתי להוסיף את המערכת של BOSE שמשווקת בשווקים אחרים בעולם ולא הייתה אפשרות. יכולתי להביא את הרכב ביבוא אישי ואז אתה יכול להביא איזה אבזור שאתה רוצה אבל ירדתי מזה בסוף ורכשתי מדלק מוטורס.

עריכה אחרונה על ידי orenhazan
פורסם

סופרב 280 ומזדה מיאטה ND.

שמע, אורן, מבחינתי אתה חי את החלום... טעם משובח ביותר, בחרת את שני הרכבים האהובים עלי בתוך הסגמנטים שלהם! :)

שמח לראות שהעסק בבורגוס מתקתק גם בזמן שאתה מתעסק בזוטות בבית הנבחרים...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אחלה כתיבה.

נהגתי ב ND וב NC. חד משמעית אני מעדיף את ה NC. ה ND קטנה ולא נוחה, ואני טיפוס לא גדול במיוחד. אחרי 5 דקות התחילו לי כאבים בברכיים (ב NC זה לוקח שעה). לגבי ברז, לא נהגתי כך שאין לי בסיס להשוואה אישית.

בשבילי הדילמה לגבי הרכב הבא תהיה NC גג קשיח או ברז.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

גם אני נהגתי בNC1.

רכב חמוד ביותר, ואפילו השתעשעתי ברעיון לרכוש אחד לעצמי... אני גם יכול לומר בדיעבד, שלא הייתי צריך לפסול אותה על הסף כשחיפשתי רכב מהנה לפני שנה וחצי (נפסלה על בסיס חוסר פרקטיות וחוסר כוח, ברטרוספקטיבה הייתי צריך להיות חכם יותר - אין לי צורך בפרקטיות והחוסר בכוח לא כזה נוראי עבור אופי הנהיגה שלי).

אני 1.79 / 73, לא היתה לי שום בעיה במיאטה מבחינת מרווח, אבל זה עניין מאוד סובייקטיבי.

בנוסף יש יתרון ענק לND מבחינתי בכל הקשור למראה החיצוני, העיצוב של הNC הוא לא מכוער אבל גם ממש לא יפה (בעיני), היא נראית כמו סירה קטנה.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה לא עניין של גודל. מבחינת הנדסת אנוש, ל-ND, עם המסילה האלכסונית שלה וההגה הלא-טלסקופי, פשוט אין יכולת להתאים תנוחת נהיגה מושלמת כמו בברז.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אוקיי... עכשיו אתה מוזמן להפנות אותי לנק' בה נטען אחרת O.O

פורסם

אכן, ה ND לא הסתדרה לי. בבימר אני יכול לנהוג שעות בכיף, ב NC נהגתי שעה פלוס מינוס לפני שהברכיים התחילו להכאיב לי, במיוחד ברך ימין (שמוכרים אגב כרית לזה מסתבר). את NC אפשר לשפר בקלות והגיר ב NC2 ממש טוב.

IMG_4147.JPG

ולדעתי העיצוב די סבבה, למרות היותו קצת מעוגל.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
סופרב 280 ומזדה מיאטה ND.

שמע, אורן, מבחינתי אתה חי את החלום... טעם משובח ביותר, בחרת את שני הרכבים האהובים עלי בתוך הסגמנטים שלהם! :)

שמח לראות שהעסק בבורגוס מתקתק גם בזמן שאתה מתעסק בזוטות בבית הנבחרים...

אכן שני רכבים מדהימים כל אחד בסגמנט שלו מסכים איתך לגמרי.

• תוכן חדש...