Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת פנסי קסנון מחו״ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התקנה של נורת קסנון ברכב היא לא חוקית אם אין לך מתזים לניקוי הפנסים ומערכת פילוס אוטומטית.

עם זאת, אני התקנתי ברכבי ועברתי טסט (במכון רגיל ובלי שום מעכרים):

https://goo.gl/AMRErm

האם היית צריך איזשהו אישור כדי לשחרר את החבילה? מיסים?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרכב נמכר גם עם פנסי קסנון, כך שלא נראה לי ששוטר ו/או טסט יעשו עם זה בעיות.

מתזים יש לך? האם הפנסים בעלי כיוונון אוטומטי? במידה ואין לך את זוג הרכיבים הללו, זה לא חוקי גם אם הרכב נמכר במקור עם פנסי קנסון, כיוון שאותו רכב נמכר עם מתזים ושלל המערכות הנדרשות.

במידה ותתקין מתזים ואת כל המערכת הנלווית לפנסי קנסון = יהיה חוקי.

פורסם
אתה לא מעודכן. ראה את הבאלנו לדוגמא - קסנון מקורי בלי מתזים.

לא קראת מה שרשמתי תגובה לפניך? תראה לי את המתזים בבאלנו.

חבר, מדובר על פנסי LED אשר לא דורשים מתזים.

על פי חוק, רכב עם מערכת תאורה של קסנון, נדרשים מתזים.

כנס למפרט הטכני של סוזוקי, רשום לך בבירור: [TABLE=class: views-table cols-0, width: 1134]

[TR=class: odd]

[TD=class: views-field views-field-field-spec-name, align: right]פנסי חזית לנסיעה באור יום - LED- DRL[/TD]

[TD=class: views-field views-field-field-spec-end, align: center]משולבים בפגוש הקדמי[/TD]

[TD=class: views-field views-field-field-spec-end2, align: center]משולבים בפנסים הקדמיים[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

לדגם המתקדם, יש פנסי לד ראשיים.

חבל דווקא שאתה זה שלא מעודכן או בודק לפניי כן :wink:

הסיבה שמרבית היצרנים עוברים ל LED במקום קסנון כיוון שיש לכך יתרונות רבים מאוד על פנסי הקסנון.

לא נדרשים מתזים, אורך חיים ארוך ביותר ויתרונות רבים אחרים ללא ציוד מסורבל.

כמו כן, המחיר, מחירי ייצור LED יורד משנה לשנה.

פורסם

בדקתי שוב, אכן פנסי הדרך הראשיים הם HID.

לפי בדיקתי, כיום נדרשת מערכת כוונון אנכי אוטומטית בתור סטנדרט וכמו כן, תקינה E/e.

נראה שסוזוקי התקינה מערכת כוונון אוטומטית והפנסים עומדים בתקן הנדרש, כך שזה מתיר להם לייבא רכב ללא מתזים.

פורסם

עד כמה שידוע לי החובה במתזים קשורה בעוצמת ההארה, אם אני זוכר נכון מעל 2500 לומנס מחייב על פי האיחוד האירופי.

לא ממש אכפת להם איזה סוג נורה זו אלא עוצמת התאורה.

פורסם
אז טוב שבדקת באמת.

בתפוקה של מעל 2000 לומנס, נדרשים מתזים ואצל הסוזוקי ככל הנראה מותקן דור חדש - 25 וואט אשר לא דורש מתזים.

לקודיאק ברמת הגימור עם LED כאורות ראשיים יש מתזים.

ישנן נורות LED בתצורות שונות אשר מפיקות הרבה מעל 2000 לומנס, לכן נדרשים מתזים בלחץ גבוה.

*** הבחור מעליי צודק, נראה כי מתזים נדרשים עבור נורות/HID/LED עם למעלה מ 2000 לומנס, בלחץ גבוה.

מצחיק דווקא כי ישנן נורות של H9 אשר מפיקות כ 2100 לומנס, אך אלו מיועדות לאור גבוה והתקנה האירופאית ECE מתייחסת לתאורת הדרך הראשית.

רכבים המצויידים ב HID להבדיל מ LED ואינם בעלי מתזים, עושים שימוש סביר להניח בדגמים החדשים יותר של HID - 25 וואט והם לא נדרשים בהתקנת מתזים.

פורסם

רכבים המצויידים ב HID להבדיל מ LED ואינם בעלי מתזים, עושים שימוש סביר להניח בדגמים החדשים יותר של HID - 25 וואט והם לא נדרשים בהתקנת מתזים.

מקרה קלאסי של ״ללכת בלי ולהרגיש עם״.

להתקין HID עם עוצמת הארה של פחות מ-2000 לומנס רק בשביל גוון אור לבן ולכתוב בקטלוג שיש לך מערכת קסנון ברכב מצ׳וקמק...

• תוכן חדש...