Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וולוו 960 שהייתה לנו, הייתה נוחה בצורה הזויה!

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

תכלס, בגדול כיום הרכבים הנוחים ביותר הם הספינות האמריקאיות. בזמנו נסעתי על שברולט טרילבלייזר נפח 4000 בנזין. כאשר עולים על באמפר ויורדים ממנו מרגישים כמו על עננים. בלי שום קשר בקלות מבצעים אותי דריפטים. (-:

• רעיון טוב! 1

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

מהרכבים במשפחה -

האוונסיס היתה מאוד נוחה ושקטה.

הB4 2010 שאני נוהג עליה היום היא הרכב הכי נוח שהיה בבעלותי ואני יודע, אמנם רכב יפני - אבל לאחר פרוייקט בידוד רעשים מקיף היא שקטה כמו שהיא גם נוחה - והיא נוחה, מאוד!

מושבים נהדרים, תומכים, חובקים ורכים.

מתלים טובים - מערכת AWD שמקנה לרכב הזה תנודות מרכב רגועות ויציבות מאוד.

הרכב שהכי הפתיע אותי עד היום לטובה במובן הנוחות הינה קיה ספורטאז' 2016 עם הג'אנטים הרגילים (הרבה בשר בצמיגים!) - לא ציפיתי לכזה שקט וכזו רכות.

סיטרואן C5 דור ראשון - בהחלט מרשים.

מרכבים שיצא לי לשהות\לנהוג בהם

אינפיניטי X35 - היתה נוחה מאוד ושקטה מאוד אבל לא ברמה שהרכב יצדיק את עצמו (באספקטים אחרים כן, בזה לא)

מרצדס E CLASS של תחילת שנות ה2000 - E220 - מרשים!

אהבתי מאוד פג'ו 307 - המושבים פשוט עונג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הרכב שהכי הפתיע אותי עד היום לטובה במובן הנוחות הינה קיה ספורטאז' 2016 עם הג'אנטים הרגילים (הרבה בשר בצמיגים!) - לא ציפיתי לכזה שקט וכזו רכות.

זה למה עדיף קורולה סאן על gli

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מאזדה 6 דור שני, יושבת כמו טנק על הכביש.

אם טנק זה הדימוי שלך לנוחות, לא נסעת בטנק מימיך...8)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא יצא לי לעבור על כל השירשור, אבל אם לא הוזכר אז בהחלט מגיע כבוד לשני רכבים:

BX - מקום ראשון

405 מקום שני, ומאוד קרוב ל BX.

פורסם

יונדאי גטס אמרו כבר?

מבחינת נוחות נסיעה אציין לטובה את האימפלה

מבחינת בידוד רעשים אני מרוצה בקיה מגנטיס שלי.

אבל זה מהנסיון שלי.

פורסם

פתחתי פה שירשור בזמנו כשקיבלתי E200 ליומיים כרכב חלופי. השנה היתה 2015. הרכב היה 2013 נדמה לי. פשוט מדהים!!

התלהתי בטירוף. באמפים כאילו לא קיימים.

פורסם
יונדאי גטס אמרו כבר?

נוחה היא בטח לא. אבל לזכות הגטס יש לציין שהיא מאוד מרווחת ביחס לגודל שלה. הונדה ג'אז חדשה יותר דחוסה ממנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

C5 2004-5 משהו כזה, הדור הראשון ביניהם עם פנסים אחוריים קטנים יותר

רק הגיר שלה היה ח**!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כנל c4 2009 , הייתה חלום לעומת הפורד פיאסטה המזדקנת

Sent from my MI 5 using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

כשאנשים מציינים את ה-C4 כמכונית נוחה ואתה מגלגל עיניים, סימן שאתה זקן.

ברצינות, חבר׳ה, האוטו הזה נוח בדיוק כמו פוקוס/גולף/לאון/you name it -

מתלים על הצד הקשיח, גנריים לחלוטין, בדיוק כמו כל אוטו מודרני,

שום קשר בשום צורה לנוחות ה״מסורתית״ של סיטרואן.

נכתב בלי שמץ של נוסטלגיה.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...