Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בהונדה סיויק, בה הברקסים האחוריים הם תוף, שהספיק להחליד מ98 ועד הלום.

עם מה כדאי לצבוע אותו והאם אפשר בכלל בלי לגרום נזק?

תודה מראש.

פורסם

שום בעייה לצבוע חיצונית, לך על זה.

אני הייתי ממליץ על שיוף קל של האיזור הנצבע (חיצוני בלבד!), מיסוך של הברגים ושאר ירקות ולאחר מכן צביעה בספריי שמיועד לטמפרטורות גבוהות ב-Flat Black.

מוטי.

פורסם

שלום.

אתה יכול לצבוע חופשי חופשי לא צריך לפרק רק לנקות וקדימה.

אגב הצבע ולא משנה איזה ישרף ויחליד במשך הזמן עקב היתחממות הבלמים בזמן שימוש וזה נורמלי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

יש צבע מיוחד לצביעת קליפרים.

אפשר לקנות אותו בסדנאות השונות, וגם באוטו-דיפו יש את הספריי הנ"ל.

זה יפה, וזה מחזיק טוב מניסיון.

בהצלחה - רק תזכור לנקות טוב טוב את המשטח לפני הצביעה בשביל שהצבע יתפס טוב.

פורסם

שלום.

לא צריך שום צבע מיוחד חבך על הכסף...

תיכנס לכול חנות חומרי בנין ותקנה ספרי צבע אפילו תוצרת הארץ עולה בערך 10 ש"ח וזה מצוין.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הספריי המדובר עולה 70 שקל לספריי מקצועי שאני קניתי של OMP .

באוטו-דיפו אני מניח שהספריי (לא של OMP מן הסתם) עולה פחות.

בכל מקרה - זה לא השאלה אם הספריי אפקטיבי או לא - כי הוא בהחלט כן ! , פשוט בני אמר לך לקנות ספריי רגיל מכיוון שהתופים בניגוד לקאליפרים של הדיסקים לא מגיעים לטמפרטורות גבוהות ולכן גם צבע רגיל יתאים.

פורסם

תנקה טוב את האזור תן שיוף קל, תכסה את האיזור שאתה לא מעוניין שיגיע אליו צבע ולעבודה לפי ההוראות

יש צבע של חברת יעקובי שעמיד עד 600 מעלות אני חושב, הוא מיוחד למטרות אלו ואתה תהיה מרוצה ממנו, אני קניתי בהום סנטר אבל הם קצת יקרנים אפשר בכל חנות חומרי בניין מכובדת

בהצלחה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...