Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפסולות קפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד אחד, אתה לא יכול לעשות הזמנה של 50-60 שרוולים כי המכס יעצור לך את זה על כמות מסחרית.

מצד שני, אם אני מביא 10 שרוולים, אני צריך להוציא הזמנה לחול פעם בשבוע?

לי זה לא מתאים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החנות רחוקה לי, אני עושה הזמנה באתר שלהם, למחרת זה אצלי, המשלוח בחינם.

השרות של נספרסו בהחלט משהוא יוצא דופן גם בסטנדרט שרות של חו"ל.

פורסם

פה זה יקר לאללה, הזמנתי 5 שרוולים והם הגיעו עם כיתוב מלא בעברית, בד"כ זה באנגלית, כנראה מוכר מהארץ.

אני משתמש ב3-4 קפסולות ביום אז אני מחפש פתרונות.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

נקנו 20 שרוולים לפני כחודש ברומא באיטליה בחנות של נספרסו, עלות לשרוול כ-15 ש"ח. על השרוולים כיתוב בעברית צחה בדיוק כמו בארץ, העלה בי חיוך.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

הוא שאמרתי, הפער בין המחירים שם לפה הוא כ 4 שח לשרוול, אם מביאים 4-5 שרוולים, הפכת חצי עיר ובזבזת זמן יקר באמצע טיול בשביל לחסוך 16 ש"ח.

אם קנית 30 שרוולים, חסכת 140 ש"ח, סחטיין, אבל לא תעשה שופינג בטיול כי המזוודה שלך מלאה בקפסולות נספרסו.

בקיצור, חביב אך ורק אם באמצע הטיול פתאום ראית מולך חנות נספרסו וקנית כמה לימיטד אדישן שאין בארץ.

פורסם

במילאנו הקפסולות עלו מעט פחות מבארץ. כאמור נראה לי מיותר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בגירה אתה קצת מגזים...

הקפסולות לא תופסות מקום רב כמו שאתה מציג את זה, וזה ממש לא בא על חשבון קניות אחרות או בזבוז זמן יקר של חיפוש.

בכל קניון יש מקום שמוכר קפסולות (בין אם חנות של נספרסו או סאטורן)...

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם
פה זה יקר לאללה, הזמנתי 5 שרוולים והם הגיעו עם כיתוב מלא בעברית, בד"כ זה באנגלית, כנראה מוכר מהארץ.

אני משתמש ב3-4 קפסולות ביום אז אני מחפש פתרונות.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

עד כמה שאני יודע כל הייצור כשר, גם על שרוולים ממקור אירופי תמצא את הכיתוב בעברית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על כמה שרוולים אתה מדבר?

פורסם

זה חבילה של כ 30X30X40 ס"מ, לא משהוא כ"כ קטן.

עבורי בלבד, חיסכון של שקלים בודדים למוצר צריכה לא מצדיק את העניין, אבל כאמור, זה עבורי.

וסתם בשביל להציג את הפן המצחיק בעיניי בעניין, אתה גם משווה מחירי קטשופ? מיונז? נוטלה?

אולי גם שם יש פערי מחירים שמצדיקים קניה של איזה 10-12 יחידות :wink:

פורסם

באגירה - כאשר קניתי את הנספרסו עדיין לא היו חנויות בישראל, אולי בת"א - אלא רק שירות משלוחים.

באותה תקופה היה יותר נוח לי להביא 10-15 שרוולים מחו"ל (הייתי נוסע מדי מספר חודשים, וכמות זו הספיקה לכחצי שנה).

כיום, כאשר יש חנויות נספרסו בכמה מקומות בארץ - לי נוחה החנות בגרנד בחיפה - אין יותר שום הצדקה להביא מחו"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא נגד באופן גורף, אם אתה נוסע הרבה ואם החנות על הדרך שלך ממילא, אז סבבה.

אם תיכנס לקבוצת נספרסו בפייסוש תראה שאנשים לפני כל נסיעה מבררים איפה החנות ביעד שלהם, איזה אוטובוסים מגיעים לשם, כמה זמן לוקחת הנסיעה וזה מה שבעיניי הזוי.

• תוכן חדש...