Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שני הסנט שלי:

1. אצלי בבית שני כלי רכב שנרכשו מדלק רכב עם צמיגי ראן פלאט, באף אחד מרישיונות הרכב לא מצוין שזה סוג הצמיגים. אולי אצל פו"ש זה אחרת ומצוין ברישיון - להערכתי הזהירה זה לא המצב.

2. חברת דלק רכב מספקת כלי רכב ללא גלגל חלופי באחד מהאופנים הבאים - או עם צמיגי ראן פלאט או עם ערכת ניפוח ותיקון.

3. לפי המפרט חלק מדגמי הרכב מגיעים עם הצמיגים האלה, אולי זה מה שגרם לפו"ש לחשוב שגם אצלו הם מותקנים.

4. גם אם פו"ש יוכל בדרך כזו או אחרת להוכיח את טענותיו, במה מסתכמת התביעה? הרי לצמיגים אורך חיים מוגבל והוא כבר ניצל את רובו אם לא את כולו - אז מה נותר לתבוע? שווי שימוש של עוד שנה בצמיגים?

עריכה אחרונה על ידי dorki
  • תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ישה העדר עיקול או שיעבוד ברשיון הרכב לא ימנע העברת בעלות אך העיקול או השיעבוד ישאר.

בדיקת השיעבוד תעשה אצל רשם המשכונות שהוא המרשם המחייב לגבי משכון או שיעבוד.

לפיכך רשיון רכב אינו מסמך מחייב.

רשיון הרכב מציג את הנתונים שהועברו ע"י היבואן למשרד הרישוי.

במקרה של סתירה בין הנתונים המצב בפועל גובר על הרשום בצרוף תעוד מתאים.

כמו שאתה נוהג לומר.

לתבוע כל אחד יכול... לזכות זה כבר סיפור אחר.

אני הייתי זורק אותו מכל המדרגות למרות שבאופן אישי אני מאמין לו.

מי כמוך יודע שהדבר הראשון שמלמדים בפקולטה למשפטים הוא העדר הקשר בין משפט לצדק.

נרשם עיקול במשרד הרישוי ( גם אם הוא טרם מופיע ברשיון הרכב ) לא תוכל לבצע העברת בעלות!!!

הרישום ברשם המכונות הוא של מישכון , בד"כ כאשר קיבלת מימון לרכישת הרכב, לא תוכל להעביר בעלות אם רישום המישכון לא יוסר במשרד הרישוי.

הוסר במשרד הרישוי, תוכל להעביר בעלות ועדיין אם לא תלך לבטלו ברשם המשכונות שם הוא ימשיך לחיות, ותצטרך לטפל בהסרתו.

כתבתי שאם ברשיון רשום X וקיבלת Y, על היבואן עול ההוכחה כי בטעות מדובר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני לא מבין בזה כלום, רק נשען על מה שאומרים.

אתה אומר שפות"ש שקרן?

ממש לא, פשוט זה יתן תמונה אחרת לגמרי .

עד עכשיו לא ראינו לא טופס הזמנה/לא רשיון לא כלום....

בכל אופן שיהיה לו בהצלחה.

פורסם
שני הסנט שלי:

1. אצלי בבית שני כלי רכב שנרכשו מדלק רכב עם צמיגי ראן פלאט, באף אחד מרישיונות הרכב לא מצוין שזה סוג הצמיגים. אולי אצל פו"ש זה אחרת ומצוין ברישיון - להערכתי הזהירה זה לא המצב.

2. חברת דלק רכב מספקת כלי רכב ללא גלגל חלופי באחד מהאופנים הבאים - או עם צמיגי ראן פלאט או עם ערכת ניפוח ותיקון.

3. לפי המפרט חלק מדגמי הרכב מגיעים עם הצמיגים האלה, אולי זה מה שגרם לפו"ש לחשוב שגם אצלו הם מותקנים.

4. גם אם פו"ש יוכל בדרך כזו או אחרת להוכיח את טענותיו, במה מסתכמת התביעה? הרי לצמיגים אורך חיים מוגבל והוא כבר ניצל את רובו אם לא את כולו - אז מה נותר לתבוע? שווי שימוש של עוד שנה בצמיגים?

בהנחה שהובטח לו אל תקר ובהנחה שרשום כך ברשיון הרכב ועל הרכב יש כרגע 4 צמיגים רגילים

ראשית ההוצאות שהוציא על גרר

שנית 4 צמיגים אל תקר בני שנתיים ( שווי שוק של כאלה ).

אם שתי ההנחות במשפט הראשון מתקיימות

חכם יהיה לספק לו 4 צמיגי אל תקר חדשים ובכך לסגור את "התביעה"

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בהנחה שהובטח לו אל תקר ובהנחה שרשום כך ברשיון הרכב ועל הרכב יש כרגע 4 צמיגים רגילים

ראשית ההוצאות שהוציא על גרר

שנית 4 צמיגים אל תקר בני שנתיים ( שווי שוק של כאלה ).

קרא שוב:

1. צמיגי ראן פלאט לא מצוינים אצלנו ברישיונות הרכב ככאלה (בדקתי).

2. חברת דלק מספקת או צמיגי ראן פלאט או ערכת תיקון ופו"ש קיבל ערכת תיקון (משמע לא זכאי לראן פלאט).

3. הצמיגים בני שלוש.

למה זכאי פו"ש? לדעתי בנתונים העכשוויים לשום דבר, לשיטתך הוא זכאי לכל היותר לשווי שנת שימוש בצמיגי ראן פלאט + הוצאות גרירה.

פורסם

הבטחה בע"פ היא הסכם לכל דבר ועיניין , הקושי בו הוא להוכיח כי כך נאמר / הובטח.

לשאר "עו"ד" שכתבו כאן

התיישנות של תביעה היא 7 שנים , אלא אם יש סעיף התיישנות ספציפי למקרה של העיסקה פה.

1. בדיוק, השאלה היא מה ההוכחות שלו, תמונות, מפרט, רשיון רכב ומסמכים.

2. אין שום בעיה לתבוע גם לאחר 6 שנים וביום האחרון גם כן, מישהו אמר שלא? העניין כאן הוא הקטע של ההוכחה בעצם. מסמכים, תמונות, רשיון רכב, הוכחת החוזה שבעל פה, הבטחות שבעל פה, מפרט הרכב וכו' וכו'.

בסופו של יום, אפשר לתבוע על כל דבר שרוצים אין בכך בעיה כן? הסיפור שחוזר כאן על עצמו ועדיין אין תשובות מפות"ש זה לגבי ההוכחות. אנחנו מתכתבים בין עצמנו אבל ללא שום הוכחות או מסמכים או כלים לדעת מה בדיוק קורה שם.

פורסם (נערך)
שלום חברים

לפני שלוש שנים רכשנו מיני קופר חדשה מהחברה, בעת הרכישה נאמר לנו כי ברכב יש צמיגי רן פלט ושאין לנו צורך בצמיג חלופי, סופקה לנו ערכת ניפוח כך שבמדיה ויש פאנצ'ר נמלא אוויר וניסע במקרה הצורך לתקן.

שלוש שנים לא היה פאנצ'ר עד שלפני מספר ימים אשתי נכנסה במדרכה והצמיג נקרע, הופתעתי לגלות שמדובר בצמיג רגיל ולא בצמיג רן פלאט כפי

1. תעלה לפורום את טופס הזמנת הרכב שבו מצויין איזה צמיגים הוזמנו עם הרכב.

2. תעלה לפורום צילום רישיון הרכב ללא פרטים מזהים של בעל הרכב.

לאחר שלוש שנים ייתכן שאתה לא זוכר מה הבטיחו לך או הייתה כאן חוסר הבנה. מה שקובע זה לא דיבורים או הבטחות אלא הפרטים המופיעים בטופס הזמנת הרכב נקודה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

בהחלט כן מכיוון שהדבר תלוי ברמת האיבזור של הרכב. שנית על צמיגי רן פלאט צריך להופיע הכיתוב RSC בתוך עיגול בדופן הצמיג.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

RSC הוא כיתוב ספציפי לענין BMW להבנתי.

אני לא בטוח שזה מופיע על כל צמיג אל-תקר, אם כי במקרה של רכבו של פותה"ש (מיני) זה כנראה נכון.

פורסם
הוא מוכיח הרבה מאוד.

סיפורים תיאורטיים וקונספרציות דמקילו אפשר להמציא עד אינסוף, אבל מה הסיכוי שקונה הרכב החליף את רבעיית הצמיגים שבועות לאחר הקנייה, ואח"כ בא לבית משפט ושיקר לגבי זה?

משפט זה לא עושים לפי ראיות נטו. יש שופט, והוא מחליט למי הוא מאמין.

לגבי הקביעה שמה שכתוב ברישיון הרכב זו לא ראייה, אני רוצה לשמוע הסבר משפטי למה מפרט שסוכן מכירות מוציא מהמדפסת שלו זו ראייה, אבל מסמך רשמי שמדינת ישראל מוציאה, על סמך מידע מהיבואן, זה לא.

אני החלפתי רביעייה בת חצי שנה אחרי ששני צמיגים נקרעו ממכה. חברה שת אשתי נכנסה לחניון מהצד הלא נכון וגמרה רביעייה.

דבריםכאלה קורים וחובת ההוכחה שלא קרו היא על התובע. אם אתה זוכר את משפטו החוזר של זדורוב, השופט שהחליט לזכותו בדעת מיעוט אמר שהסיכוי שלא ביצע את הרצח הוא כמו הסיכוי לזכות בלוטו אבל זה מספיק כדי לעורר את הספק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני החלפתי רביעייה בת חצי שנה אחרי ששני צמיגים נקרעו ממכה. חברה שת אשתי נכנסה לחניון מהצד הלא נכון וגמרה רביעייה.

השרשור הזה כולו מתחיל להזכיר לי את הבדיחה הרוסית על השמועה שסרגי זכה במיליון רובל (של פעם) בפייס.

מתחילים לברר את השמועה - זה לא פייס אלא קלפים, זה לא מיליון אלא אלף והוא לא זכה אלא בכלל הפסיד אותם...

ככה גם כאן, אין הוכחות מהזמנת הרכב, אין צילום רישיון רכב כאסמכתא לקיום צמיגי ראן פלאט, אי אפשר להוכיח שאלה הצמיגים המקוריים שהרכב הגיע אתם והסימנים דווקא מראים שפו"ש בכלל לא זכאי לראן פלאט (קיבל ערכת תיקון).

מה כן יש לנו? שרשור שנפתח ומתנהל כישות עצמאית בעוד שפו"ש בכלל נפקד ממנו...:shock:

פורסם

כרגיל כאן

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...