Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה היה לנו כאן ?

רכב מחברת טרייד אין "מכובדת" מוזנח,שחוט,לא טופל כהלכה, ק"מ של השכרה ועם בלאי כזה או אחר של המנוע (סביר או לא סביר לק"מ שעבר זה לא הדיון),רכב שלא נדיר בכלל למצוא אותו ויש ממנו שפע ביד 2 .

ועדיין.. פותח השרשור מנסה לשכנע אותנו שזו עסקה טובה וכל הסימנים מראים שהוא ננעל על הרכב הזה ומחפש בכל כוחו את צה"ל (צרות הלכתי לחפש).

המלצה חד משמעית חמה מהתנור- אם פותח הנושא נעול רק על 107- לחפש אחת כזו עם היסטוריה מוכחת,שטופלה כמו שצריך וגם אם לא תהיה אחריות,הסיכוי לנפילה קטן בהרבה מאשר לקנות את הרכב שהוצג לפנינו.

שמע כל ה107 בשנה הזאת עולים מעל 26 והוא עולה 21 .. ולדעתי לא אשאיר אותו יותר משנה אס לא כדאי?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא,כי כל אלו שדורשים מחירון כאשר תראה רצינות יורידו במחיר 2,000 -3,000 ש"ח ובשביל עוד 2,000 ש"ח לקנות רכב כזה ,חבל על הזמן שלא נדבר על כך,שבעוד שנה,הסיכוי למכור רכב כזה נמוך מאוד ,אלא אם במחיר שחיטה של 50% מערכו לסוחר לאור הנתונים שלו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא,כי כל אלו שדורשים מחירון כאשר תראה רצינות יורידו במחיר 2,000 -3,000 ש"ח ובשביל עוד 2,000 ש"ח לקנות רכב כזה ,חבל על הזמן שלא נדבר על כך,שבעוד שנה,הסיכוי למכור רכב כזה נמוך מאוד ,אלא אם במחיר שחיטה של 50% מערכו לסוחר לאור הנתונים שלו.

המחירון של הרכב הוא 30 אלף אחרי שקלול

פורסם (נערך)

כמה דברים, לפני שנתיים קניתי רכב כזה שנת 2012 רובוטי 90K במחיר הרבה יותר גבוה משלך מחברת השכרה. על הטעות הזו לא אחזור ומטעויות לומדים, עכשיו הרכב בסה"כ במצב טוב אבל נאלצתי להשקיע סכום כסף גדול ביישור קו גדול שהיה יכול להחסך ממני לו הייתי מתנהל בצורה יותר חכמה.

אם הם לא מוכנים להחליף את הצמיגים, דרוש מהם להוריד במחיר עבור החלפת הצמיגים. כ-1000 ש"ח לסט צמיגים נורמאלי כולל התקנה. אל תתפשר, במיוחד ברכב כזה הייתי משקיע בסט צמיגים טוב ולא בסיני.

יכול להיות שאם יהיו לך תקלות/ליקויים ישלחו אותך למוסך הסדר שלהם והם יעשו עבודה לא הכי מקצועית...

כמה דגשים שאני פספסתי ועל חלקם הייתי צריך לשלם.

- בדוק שהנעילה המרכזית עובדת בכל הדלתות ושהדלתות יושבות במקום ולא חורקות, תבדוק שלא חסר גז במערכת המיזוג והמעבה תקין. (מעבה חלופי כולל ואקום גז יעלה לך כ- 1200 ש"ח) כמובן לבדוק את פילטר המזגן.

- ואקום גז עולה כ- 400 ש"ח חבל שתצטרך לעשות את זה בעצמך ועל חשבונך...

- תבדוק שהפרונט מכוון ואין רעידות בנסיעה ושאין סטייה של הרכב ימינה או שמאלה.

- לבדוק שאין סדקים בצינור הדלק.

- לוודא שהמצתים הוחלפו+פילטר האוויר

- לוודא שהגיר במצב תקין, להחליף קלאץ' לגיר רובוטי עולה כ- 3000 ש"ח במוסך לא מורשה. לפי הדיווחים הוא מחזיק - 60,000 ק"מ.

- תבדוק את גיל המצבר.

היסטוריית הטיפולים לא מלאה ולא מפורטת - לא רשום בדיוק מה הם עשו שם ומה הוחלף, תדרוש מהם היסטוריית טיפולים מלאה מהמוסך המורשה (אמפאר) ולא רק נייר שעשו טיפול בכל X ק"מ

הם לא מוכנים?

תשתחרר מהם ועבור לרכב הבא....

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם
חסר בהסטוריה טיפול 90 וטיפול 105.

החליפו מצמד ב-75 שזה טוב.

מהמסמך המעורפל ששלחת לא ניתן להבין שהאחריות בתוקף - האם טריידמוביל נותנים לך אחריות כלשהי?

המסמך מראה שזה בתוקף עד שאני מגיע ל130 קילומטר שזה לא רחוק מזה עוד 18 קילומטר .

והאחריות השניה התחילה באפריל 17 רשום בסעיף 2 על מה זה תופס אתה רואה?

אשמח לפידבק.

פורסם (נערך)
כמה דברים, לפני שנתיים קניתי רכב כזה שנת 2012 רובוטי 90K במחיר הרבה יותר גבוה משלך מחברת השכרה. על הטעות הזו לא אחזור ומטעויות לומדים, עכשיו הרכב בסה"כ במצב טוב אבל נאלצתי להשקיע סכום כסף גדול ביישור קו גדול שהיה יכול להחסך ממני לו הייתי מתנהל בצורה יותר חכמה.

אם הם לא מוכנים להחליף את הצמיגים, דרוש מהם להוריד במחיר עבור החלפת הצמיגים. כ-1000 ש"ח לסט צמיגים נורמאלי כולל התקנה. אל תתפשר, במיוחד ברכב כזה הייתי משקיע בסט צמיגים טוב ולא בסיני.

יכול להיות שאם יהיו לך תקלות/ליקויים ישלחו אותך למוסך הסדר שלהם והם יעשו עבודה לא הכי מקצועית...

כמה דגשים שאני פספסתי ועל חלקם הייתי צריך לשלם.

- בדוק שהנעילה המרכזית עובדת בכל הדלתות ושהדלתות יושבות במקום ולא חורקות, תבדוק שלא חסר גז במערכת המיזוג והמעבה תקין. (מעבה חלופי כולל ואקום גז יעלה לך כ- 1200 ש"ח) כמובן לבדוק את פילטר המזגן.

- ואקום גז עולה כ- 400 ש"ח חבל שתצטרך לעשות את זה בעצמך ועל חשבונך...

- תבדוק שהפרונט מכוון ואין רעידות בנסיעה ושאין סטייה של הרכב ימינה או שמאלה.

- לבדוק שאין סדקים בצינור הדלק.

- לוודא שהמצתים הוחלפו+פילטר האוויר

- לוודא שהגיר במצב תקין, להחליף קלאץ' לגיר רובוטי עולה כ- 3000 ש"ח במוסך לא מורשה. לפי הדיווחים הוא מחזיק - 60,000 ק"מ.

- תבדוק את גיל המצבר.

היסטוריית הטיפולים לא מלאה ולא מפורטת - לא רשום בדיוק מה הם עשו שם ומה הוחלף, תדרוש מהם היסטוריית טיפולים מלאה מהמוסך המורשה (אמפאר) ולא רק נייר שעשו טיפול בכל X ק"מ

הם לא מוכנים?

תשתחרר מהם ועבור לרכב הבא....

הוא אומר שזה מה שהם קיבלו מהחברה אלדן שקנו תרכב שום מסמך אחר. יש דרך להשיג תמסמך המלא ?

איך אני מוודא שהגיר במצב תקין ושלא נשאר לו עוד 10 אלף קילומטר למשל .. ?

וזה לא תופס לי באחריות הגיר ? כי אם הוא הולך לי אחרי 18 אלף קילומטר נדפקתי בעצם כי יש אחריות עד ל130 אלף קילומטר

עריכה אחרונה על ידי ליאור525
פורסם (נערך)

לא הבנתי ממי אתה קונה. חברת השכרה, מגרש, פרטי ?

מי הבעלים כרגע?

1. אם הבעלים הקודמים לא דאג להסדיר את זה מול לובינסקי, הבעלים הנוכחיים צריך לפנות ללובינסקי לשלוח את המסמכים הנדרשים להוכחת בעלות, ואח"כ לובינסקי יוכלו לפקסס את ההיסטוריה המלאה שברשותם.

2. אם הבעלים הנוכחיים כבר הסדיר את זה מול לובינסקי - הוא יכול לגשת לכל מוסך של לובינסקי ולבקש את ההיסטוריה המלאה.

עד כה, נראה שזה כרוך בפרוצדרות מורכבות שלא בהכרח מצדיקות את זה.

תעשה את השיקולים שלך ותחשוב אם הרכישה הזו כדאית...

אחריות של מי? היבואן הרשמי? חברת ההשכרה? כדאי שתברר או תשיג מסמך שרשום בדיוק מה כוללת "האחריות" הזו...

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם
לא הבנתי ממי אתה קונה. חברת השכרה, מגרש, פרטי ?

מי הבעלים כרגע?

1. אם הבעלים הקודמים לא דאג להסדיר את זה מול לובינסקי, הבעלים הנוכחיים צריך לפנות ללובינסקי לשלוח את המסמכים הנדרשים להוכחת בעלות, ואח"כ לובינסקי יוכלו לפקסס את ההיסטוריה המלאה שברשותם.

2. אם הבעלים הנוכחיים כבר הסדיר את זה מול לובינסקי - הוא יכול לגשת לכל מוסך של לובינסקי ולבקש את ההיסטוריה המלאה.

עד כה, נראה שזה כרוך בפרוצדרות מורכבות שלא בהכרח מצדיקות את זה.

תעשה את השיקולים שלך ותחשוב אם הרכישה הזו כדאית...

אחריות של מי? היבואן הרשמי? חברת ההשכרה? כדאי שתברר או תשיג מסמך שרשום בדיוק מה כוללת "האחריות" הזו...

האחריות היא של אלדן , ורשום בטופס נגיד שהחליפו קלאץ' וזה במה שהבאתי .. אין לו טופס אחר זה מה שהביאו לו מאלדן שהוא לקח תרכב.

פורסם

לך תחפש רכב כזה ישירות מאלדן. המחיר יהיה דומה, הקילומטראז' נמוך יותר - ושם יתנו לך את ההסטוריה במקום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עזוב את מה שרשום באתר.

מניח שאפשר לנהל משא ומתן. גש לשם ותברר...

הם רושמים שם שזה המחירון, ולא המחיר הסופי.

פורסם

אני הייתי נמנע מלקנות מטרייד מוביל בכלל.

שקרנים ונוכלים, טעיתי ולמדתי, לא אחזור אליהם לעולם, ראה הוזהרתה.

קניתי רכב חדש דרכם במבצע ה0 ק"מ, ביקשתי צבע נסוים מהמלאי וכמו חמור שילמתי מקדמה, כאשר באתי לקחת את הרכב הוא היה בצבע אחר וכבר על שמי ולא ניתן לבטל את העסקה, אלא אם אשלם כנס כמובן שלא יקרה מן הסתם, ממש כך, כאילו אני זה שטעה.

כמובן התחייבו לקחת את הרכב בחזרה בעסקה עתידית, אכן היה, אך ב50% אחוז ממחיר המחירון לא יותר ולא פחות, והרכב היה שמור כמו חדש ללא תאונות, ללא שום שריטה ומטופל בחברה.

ותדע שבארץ אין ארוחות חינם, המחיר הנמוך שהם מבקשים מספיק כדי להרתיע, וזה אמור לשקף לך מה מצב הרכב, פשוט תעזוב ותחפש משהו אחר, אתה תמצא כי מדובר ברכב נפוץ וזול.

פורסם

עכשיו ברור למה הורידו מחיר ו"נותנים לך הנחת 30%" - הרכב מהשכרה.

אם אתה מתעקש על זה,יישור הקו כפי שכתב לך אחד שרכש רכב כזה,יעלה כאן כמה אלפים ויהיה קרוב לסכום רכישה מאדם פרטי.

לדעתי,ההיצע הגדול יכול להוביל לכך,שגם אדם פרטי אפשר יהיה ללחוץ מעט למטה במחיר ואם הפרש של 4-5 אלף ש"ח עושים לך את זה עכשיו,כשתשלם את ההפרש במוסכים לא תחזור על הטעות הזו שוב.

נקודה מעניינת נוספת- למה אלדן לא מוכרת את הרכב הזה בעצמה ושלחה אותו לטרייד מוביל ? כנראה בגלל שהרכב עבר את גיל 3 אבל יכול להיות גם,שיש כאן עז,שעדיין לא התגלתה ועומדת לצוץ והיא תבעט בך כמו שור.

הרגשה שלי- אם תקח את הרכב לבדיקה בגלל העקשנות תגלה,שקרעו את הרכב הזה כהוגן ושהרכב לא ראוי לרכישה (או שראוי אבל לא לך אלא לפראייר שיהיה מוכן לשלם ביוקר).

יש משפט ידוע "פראיירים אף פעם לא מתים הם רק מתחלפים" והסוחרים מאוד אוהבים אותם.

אני בעצמי,נכוויתי פעם אחת עם גטס מהשכרה שנרכשה מסוחר והאכילה אותי מרורים על אף ק"מ נמוך יחסית.

לדעתי, אתה תעשה טעות אם תרכוש את הרכב הספציפי הזה אבל אתה תעשה את שיקוליך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
עכשיו ברור למה הורידו מחיר ו"נותנים לך הנחת 30%" - הרכב מהשכרה.

אם אתה מתעקש על זה,יישור הקו כפי שכתב לך אחד שרכש רכב כזה,יעלה כאן כמה אלפים ויהיה קרוב לסכום רכישה מאדם פרטי.

לדעתי,ההיצע הגדול יכול להוביל לכך,שגם אדם פרטי אפשר יהיה ללחוץ מעט למטה במחיר ואם הפרש של 4-5 אלף ש"ח עושים לך את זה עכשיו,כשתשלם את ההפרש במוסכים לא תחזור על הטעות הזו שוב.

נקודה מעניינת נוספת- למה אלדן לא מוכרת את הרכב הזה בעצמה ושלחה אותו לטרייד מוביל ? כנראה בגלל שהרכב עבר את גיל 3 אבל יכול להיות גם,שיש כאן עז,שעדיין לא התגלתה ועומדת לצוץ והיא תבעט בך כמו שור.

הרגשה שלי- אם תקח את הרכב לבדיקה בגלל העקשנות תגלה,שקרעו את הרכב הזה כהוגן ושהרכב לא ראוי לרכישה (או שראוי אבל לא לך אלא לפראייר שיהיה מוכן לשלם ביוקר).

יש משפט ידוע "פראיירים אף פעם לא מתים הם רק מתחלפים" והסוחרים מאוד אוהבים אותם.

אני בעצמי,נכוויתי פעם אחת עם גטס מהשכרה שנרכשה מסוחר והאכילה אותי מרורים על אף ק"מ נמוך יחסית.

לדעתי, אתה תעשה טעות אם תרכוש את הרכב הספציפי הזה אבל אתה תעשה את שיקוליך.

לא אין קשר לטרייד מובייל זה אלדן וזה ליסינג לא השכרה.

והאמת שאחרי בדיקה זה לא באמת 4 5 ץזתכל על פיגו 107 2013 ביד 2 הכל מעל 27 לפחות

פורסם (נערך)

אתה יכול להגיד לנו מי מוכר לך את הרכב?

טריידמוביל? אלדן? סוחר שקנה מאלדן וקיבל את הניירת?

אתה לא ברור.

אתה מתעקש לקנות רכב עם נתונים לא טובים (ליסינג/השכרה, קילומטראז' גבוה על מנוע קטן) רק בגלל שהוא זול.

למעשה, המחיר הוא מחיר שמשקף את מצב הרכב.

לא הבנת? אסביר.

קודם כל צריך לבדוק מחירון לוי יצחק (30 לפי אתר אלדן שצירפת) ומשם יש לשקלל השכרה או ליסינג ואת הקילומטראז'.

אני לא חושב שהדגם הזה בכללי נמכר במחירון או קרוב לזה:

א. זו פיג'ו שעם ישראל אוהב לשנוא.

ב. מרבית הרכבים שימשו להשכרה/ליסינג וזה מוריד את מחיר השוק.

ג. התנהגות גיר שתגרום לך לקלל את האריה ומשפחתו בפקקים.

ד. לא רק שהגיר לא נעים הוא גם דורש אחזקה לא זולה.

לפי מה שמתואר כאן, אתה בכלל לא ראית את הרכב עדיין וכל הסיפור מבוסס על שיחות ומסמכים.

אתה נעול, לא משנה מה יגידו כאן, אתה תקנה כי זה זול וכנראה מתאים לך לתקציב.

אז תתחדש ותזכור שאין מתנות חינם.

עריכה אחרונה על ידי markb205

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...