Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני בכלל לא בטוח שהרכב שווה בדיקה נוספת לפני שתברר את דגם הרכב (207,308 וכו') ושבטעות לא מותקן שם מנוע THP 1.6 הארור,שפותח אצל הגאונים של B.M.W ויעשה לך צרות צרורות.

עשה בדיקות ועיין בשרשור הבא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?530585-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-3008

במקרה הפרטי הזה המצב חמור בלאי פנימי במנוע בבדיקה מוזמנת,יתגלה כאם כל הלימונים החמוצים- שומר בריאותו הנפשית וכספו ירחק.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אני בכלל לא בטוח שהרכב שווה בדיקה נוספת לפני שתברר את דגם הרכב (207,308 וכו') ושבטעות לא מותקן שם מנוע THP 1.6 הארור,שפותח אצל הגאונים של B.M.W ויעשה לך צרות צרורות.

עשה בדיקות ועיין בשרשור הבא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?530585-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-3008

במקרה הפרטי הזה המצב חמור עוד יותר-רכב עם ק"מ נמוך ברמות עם בלאי פנימי במנוע בבדיקה מוזמנת,יתגלה כאם כל הלימונים החמוצים- שומר בריאותו הנפשית וכספו ירחק.

הוא 107 2013ו112000 קילומטר

פורסם (נערך)

זה 107.

בלאי פנימי כול בדיקה רושמים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

112,000 ק"מ ? שישמרו את הרכב לעצמם,שלום ותודה, הייתי מחפש רכב שעבר בשנתון כזה מקסימום 80,000 ק"מ.

בכללי אין ארוחות חינם ורכב לא קונים דרך האינטרנט.

חוץ מזה,העובדה שמדובר על "חברה מכובדת" לכאורה לא אומרת,שגם לשם לא יגיעו לעיתים לימונים חמוצים ביותר.

באופן כללי -מעוניין ברכב ? מצויין.. יואיל כבודו לסור למגרשים של חברות הליסינג,לראות את ה"סחורה" בעצמו,לגשת למכון בדיקה מומלץ בפורום.

כל ההמלצות האלו נועדו כדי לצמצם עד כמה שניתן נפילה בפח.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם
112,000 ק"מ ? שישמרו את הרכב לעצמם,שלום ותודה, הייתי מחפש רכב שעבר בשנתון כזה מקסימום 80,000 ק"מ.

בכללי אין ארוחות חינם ורכב לא קונים דרך האינטרנט.

חוץ מזה,העובדה שמדובר על "חברה מכובדת" לכאורה לא אומרת,שגם לשם לא יגיעו לעיתים לימונים חמוצים ביותר.

באופן כללי -מעוניין ברכב ? מצויין.. יואיל כבודו לסור למגרשים של חברות הליסינג,לראות את ה"סחורה" בעצמו,לגשת למכון בדיקה מומלץ בפורום.

כל ההמלצות האלו נועדו כדי לצמצם עד כמה שניתן נפילה בפח.

תשמע הוא מוכר אותו ב21 אלף שזה 5 אלף מתחת לכל מחירון , האם בגלל הקילומטראג אני צריך לסוג ממנו? כמה זה נורא

פורסם
תשמע הוא מוכר אותו ב21 אלף שזה 5 אלף מתחת לכל מחירון , האם בגלל הקילומטראג אני צריך לסוג ממנו? כמה זה נורא

ממש לא מציאה ואם תקח אותו לבדיקה,הממצאים יהיו קשים יותר מהבדיקה המוזמנת,חבל על ה 500 ש"ח והעצבים שלך.

הרכב לא עד כדי כך נדיר,שאי אפשר למצוא כזה פרטי עם ק"מ נורמלי ולא רכב שעבר ק"מ של השכרה מרובת אנסים/מונית.

אם יש לך את התקציב במזומן ואתה לא זקוק למימון,פתח יד 2 ותראה את ההיצע.

פורסם

בלאי פנימי במנוע זה ממש לא סעיף שכותבים לכל רכב. זה לא כסת"ח בכלל.

הרכב היחיד שקניתי שהיה רשום בו "בלאי פנימי במנוע" - פינק אותי בטיפול ראש מנוע שנתיים אח"כ.

כל הרכבים האחרים שרכשתי היו נקיים לגמרי מהסעיף הזה.

לפותח השרשור - תרד מהרכב הזה. אני בטוח שאפשר למצוא 107 במחיר טוב שלא מכילה בעיות.

פורסם

תקשיב למה שאומרים, רד מזה. מוכר שהולך לבדיקה ולא טורח לבדוק שמן מנוע לפני זה (כך אוטודיל עובדים, נותנים למוכר ואוצ'ר לבדיקה וזה מה שהם מראים לקונים פוטנציאלים) הוא יותר מדי טיפש לקנות ממנו רכב, שגם ככה עשה קילומטראז' גבוה על מנוע קטן ומכלולים אלמנטריים.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

בניגוד למה שנרשם כאן, אני מציע לעצור רגע ולעבוד בצורה מסודרת.

אם הרכב מוצא חן בעיניך אין סיבה לפסול אותו על הסף בגלל ה'שחיקה במנוע'. אף אחד במכון בדיקה לא באמת בדק את המנוע וגילה שחיקה. רושמים את זה לצרכי כסת"ח.

מצד שני אי אפשר להסתמך על הבדיקה של טרייד מוביל. אתה צריך לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך.

על פניו, אם סעיפי הפגיעות במרכב יישארו כפי שהם - הרכב בהחלט במצב טוב ואין סיבה לפסול אותו.

אחרי שתיקח אותו לבדיקה מטעמך אפשר יהיה להעריך את מצבו וגם כמה הוא שווה.

אם אני במקומך כנראה שהייתי מחפש רכב כזה או זהה לו (סיטרואן C1 או טויוטה אייגו) ממוכר פרטי, עם פחות ק"מ, אבל משמש בקלף הזה של הרכב מטרייד מוביל על מנת ללחוץ את המחיר למטה.

לסיכום - הבדיקה שנתנו לך לא מראה שום סיבה לפסול על הסף את הרכב. מצד שני אסור לך להסתמך על הבדיקה הזו, ואתה חייב בדיקה מטעמך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בניגוד למה שנרשם כאן, אני מציע לעצור רגע ולעבוד בצורה מסודרת.

אם הרכב מוצא חן בעיניך אין סיבה לפסול אותו על הסף בגלל ה'שחיקה במנוע'. אף אחד במכון בדיקה לא באמת בדק את המנוע וגילה שחיקה. רושמים את זה לצרכי כסת"ח.

מצד שני אי אפשר להסתמך על הבדיקה של טרייד מוביל. אתה צריך לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך.

על פניו, אם סעיפי הפגיעות במרכב יישארו כפי שהם - הרכב בהחלט במצב טוב ואין סיבה לפסול אותו.

אחרי שתיקח אותו לבדיקה מטעמך אפשר יהיה להעריך את מצבו וגם כמה הוא שווה.

אם אני במקומך כנראה שהייתי מחפש רכב כזה או זהה לו (סיטרואן C1 או טויוטה אייגו) ממוכר פרטי, עם פחות ק"מ, אבל משמש בקלף הזה של הרכב מטרייד מוביל על מנת ללחוץ את המחיר למטה.

לסיכום - הבדיקה שנתנו לך לא מראה שום סיבה לפסול על הסף את הרכב. מצד שני אסור לך להסתמך על הבדיקה הזו, ואתה חייב בדיקה מטעמך.

זאת ההיסטוריית טיפולים שלו,

https://drive.google.com/file/d/0B8jW9S1QfR2tNTFOUlB1UUpFM28/view?usp=drivesdk

ומסתבר שיש עוד תקופת אחריות שניה לשנתיים הבאות https://drive.google.com/file/d/0B8jW9S1QfR2tVmVmRkF5N1FUYTg/view?usp=drivesdk

פורסם

חסר בהסטוריה טיפול 90 וטיפול 105.

החליפו מצמד ב-75 שזה טוב.

מהמסמך המעורפל ששלחת לא ניתן להבין שהאחריות בתוקף - האם טריידמוביל נותנים לך אחריות כלשהי?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז מה היה לנו כאן ?

רכב מחברת טרייד אין "מכובדת" מוזנח,שחוט,לא טופל כהלכה, ק"מ של השכרה ועם בלאי כזה או אחר של המנוע (סביר או לא סביר לק"מ שעבר זה לא הדיון),רכב שלא נדיר בכלל למצוא אותו ויש ממנו שפע ביד 2 .

ועדיין.. פותח השרשור מנסה לשכנע אותנו שזו עסקה טובה וכל הסימנים מראים שהוא ננעל על הרכב הזה ומחפש בכל כוחו את צה"ל (צרות הלכתי לחפש).

המלצה חד משמעית חמה מהתנור- אם פותח הנושא נעול רק על 107- לחפש אחת כזו עם היסטוריה מוכחת,שטופלה כמו שצריך וגם אם לא תהיה אחריות,הסיכוי לנפילה קטן בהרבה מאשר לקנות את הרכב שהוצג לפנינו.

• תוכן חדש...