Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי בחוק הביטוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי כתבה באתר מועדון האופנועים שסקרה את ישיבת ועדת המשנה של ועדת הכלכלה על עניני ביטוח דו"ג ולפי מה שהבנתי היתה כוונה לבצע שינוי בחוק (נערכה ביולי) מאחר ולא מצאתי המשך לנושא ואני יודע שלא היה שינוי בחוקים אני סקרן לדעת איפה זה עומד? החקיקה נפלה טורפדה? או שהיא עדיין בתהליך? יש אור בקצה המנהרה או שהאור זו רכבת דוהרת?:-)

פורסם
מצאתי כתבה באתר מועדון האופנועים שסקרה את ישיבת ועדת המשנה של ועדת הכלכלה על עניני ביטוח דו"ג ולפי מה שהבנתי היתה כוונה לבצע שינוי בחוק (נערכה ביולי) מאחר ולא מצאתי המשך לנושא ואני יודע שלא היה שינוי בחוקים אני סקרן לדעת איפה זה עומד? החקיקה נפלה טורפדה? או שהיא עדיין בתהליך? יש אור בקצה המנהרה או שהאור זו רכבת דוהרת?:smile:
הכל בהליכים - אבל בגלל כל המצב הפוליטי (התנתקות\קואליציה\תקציב) וכו' לא ניתן היה לקדם את הנושא.

יש תקווה להתקדמות בקרוב (בעבודת הועדה) - אלא אם כן יהיו בחירות.

או משהו אחר.... (וכידוע, אצלנו הכל יכול לקרות)

פורסם

זה לפחות נחמד לשמוע .....אולי יש מקום לאופטימיות נחזיק אצבעות (ופה יש מקום להוסיף אייקון של החזקת עצבאות לטעמי).

אני מבין שלשם שינוי יש בין חברי הכנסת (בלי קשר לעמדה פוליטית) אנשים שמוגדרים אנשי שלומנו?

פורסם
זה לפחות נחמד לשמוע .....אולי יש מקום לאופטימיות נחזיק אצבעות (ופה יש מקום להוסיף אייקון של החזקת עצבאות לטעמי).

אני מבין שלשם שינוי יש בין חברי הכנסת (בלי קשר לעמדה פוליטית) אנשים שמוגדרים אנשי שלומנו?

יש הרבה תומכים לדו"ג, וכדי לא לעשות עוול למישהו מהם, לא אנסה להעלות פה שמות.

אבל יש - ויש עם מה להודות להם.

• תוכן חדש...