Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר עצה לרכיבה עם נוסע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לספר לכם מה היה לי לפני כמה חודשים

ידידה שהיא קצינה אצלי בבסיס קנתה אופנוע

לא תאמינו אר 6 של ימהה

כחול מהמם אמרתי לה בצחוק תעשי לי סיבוב

אמרה לי בכיף..

לא ידעתי איך היא רוכבת אבל משמועות בבסיס אמרו לי שהיא מטורפת וגיליתי שהיא גם מתחרה בסופר מוטארד או שהיתה מתחרה

מפה לשם אני עולה איתה על האופנוע עזבו שזאת חוויה אר 6 לא כלי לילדים

אנחנו מתחילים לנסוע פתאום דאבל קלאץ ואנחנו על גלגל אחד

כולי נבהל ומזיק בה

נסענו איזה 10 דקות בין מכוניות כמו מטורפים אמרתי לעצמי הכי טוב לרכב לבד לא מורכב ולא נעלים

פורסם
חייב לספר לכם מה היה לי לפני כמה חודשים

ידידה שהיא קצינה אצלי בבסיס קנתה אופנוע

לא תאמינו אר 6 של ימהה

כחול מהמם אמרתי לה בצחוק תעשי לי סיבוב

אמרה לי בכיף..

לא ידעתי איך היא רוכבת אבל משמועות בבסיס אמרו לי שהיא מטורפת וגיליתי שהיא גם מתחרה בסופר מוטארד או שהיתה מתחרה

מפה לשם אני עולה איתה על האופנוע עזבו שזאת חוויה אר 6 לא כלי לילדים

אנחנו מתחילים לנסוע פתאום דאבל קלאץ ואנחנו על גלגל אחד

כולי נבהל ומזיק בה

נסענו איזה 10 דקות בין מכוניות כמו מטורפים אמרתי לעצמי הכי טוב לרכב לבד לא מורכב ולא נעלים

" בדד אלך...בלי עתיד בלי תקוה,בדד..."

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
שים לב שבאופנוע שלך הברקס האחורי רגיש יותר לתוספת המשקל על הגלגל האחורי.

בלימה עם שני הבלמים וזהירות יתר באחורי, שלא ינעל.

איזה שטויות, דווקא בגלל שיש משקל על הגלגל האחורי הוא לא ינעל בקלות ואפשר להשתמש בו יותר כאשר מרכיבים, כמובן, בטוב טעם.

כתבה נרחבת על עומסים "בפול גז".

ראית פעם בלם אחורי של MZ?

אם אני לא טועה זה תוף והוא ינעל מהר יותר עם משקל נוסף עליו, רכבתי עם כמה אופנועים עם בלם תוף, זה לא הכי טוף (הטעות מכוונת)

פורסם

ראשית תודה לכל המגיבים.

לצערי זאת לא הייתה בחורה חמודה

אלא בחור 75 קילו. כך שבבלימות חוץ מ"נגחות" עם הקסדה שלו לשלי וצלילים בסגנון: *&% ו@#$ או&!%$

לא קיבלתי כלום.

עבר די בסדר - הרגשתי שה"תחת" צנח. ונזהרתי עם הבלם האחורי. בדרך לשם נסענו בכביש בינעירוני ודי נהננו. הדרך חזרה התבצעה דרך פ"ת ובהשתחלות בין מכוניות אכן הורגשה אי-יציבות.

סה"כ עוד עניין של הרגל. ברגע שקולטים את מיקום מרכז הכובד. ושהכלי צריך לעבוד בטורים יותר גבוהים ההרכבה הופכת לחוויה אפילו נחמדה.

נהננו מארוע מוטורי משובח ומרכיבה ביום אביבי חמים.

נ.ב. RIDERS צודק הבלם האחורי ב ETZ ננעל גם בסולו די מהר ועם מורכב השימוש בו הופך לבלתי נסבל כך שכמעט ולא השתמשתי בו לאורך הדרך.

רונין-רוכב ללא אופנוע

• תוכן חדש...