Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאחרונה מד הדלק התחיל לזייף ובכל התנעה מצביע על ערך שונה. מחשב הרכב משתגע בהתאמה, פעם מראה שנשאר לנסוע 190 ק"מ, פעם 120 ומנורת האזהרה שהייתה אמורה להידלק לא נדלקה.

ככל הנראה מדובר במצוף תקול, הבעיה שזה מגיע ביחד עם משאבת דלק.

שוחחתי עם יונדאי שופ ואמרו לי שמשאבת דלק כזו עולה 2210 ש"ח :roll::shock::|:?:.

מי אמר שליונדאי יש חלקי חילוף זולים?.

א. משתמש כאן נתן השרעה שאולי זה משבת הדלק. משבת דלק היא מכלול של מספר חלקים. במקום לטפל ספציפית בחלק מהכלול (אם בכלל הוא הלך), החלטת לכת על כל הקופה. גם מנוע של יונדאי זה סכום מכובד של כסף, גם מנוע הוא אוסף מכלולים שעולים כסף.

ב. לפי השרשור שפתחת בפורום אחזקה, נראה לא נגשת למוסך. אני וחברי לפורום נסינו לעזור לך מהידע הדל שיש לנו. אתה רוצה יעוץ מקצועי? לך למוסך ושלם כסף על האבחון מקצועי.

• תגובות 245
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש היום מותג עם חלפים זולים משמעותית? לא חושב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מכלול הוא יקר. במיוחד אם המנהדס קבע טולרנסים קטנים וחומרים יקרים.

הענין הוא אחר: במקרה הספציפית של משאבת הדלק, אפשר לפרק ולהחליף חלק ספציפי. לפני מספר חודשים, פורסם בפורום אחזקה על בעיה של אגן אוריאה בסיטרואן קקטוס, כי המשאבה נסתמה. במקום המכלול לפירוק, המנהדס החליט שהכל צריך להיות מקובע. לפי אותו שרשור, התגלה שזו טעות תכנון והלקוח קיבל הצעת מחיר מאוד גבוה עבור אגן אוריאה חדש, שכל הבעיה היא באיזה משאבה או פילטר שקיים באגן עצמו.

הנקודה היא שהחלפים של יונדאי זולים יותר מחלפים של סיטרואן, לדעתי זה לא נכון וזו סטגימה יפה למותג. היתרון של יונדאי בהחלפת חלקים: שקל יותר להגיע לחלקים עצמם, לא צריך ארגז כלים מיוחד למכונית, גם אפשר לפרק מכלולים מסוימים.

את הלקוח הקצה (שבמקרה הוא אתה) לא מעניין אם יקח לאיש אחזקה (מכונאי) שעה או שעתיים להחליף מוצר, אתה רוצה להניע את הרכב ולנסוע בשלום. בדורות האחרונים (בדורות ה-I) יש כל מיני תקלות מוזרות של ממסרים או סלילים.

פורסם

יש לי יונדאי (קיה) מזדקנת בת יותר מ8 ועלויות החלפים זולות משל האיי20 כפי שנראה כאן, תמוה? או שאני פזוט יכול להזמין מקוראפס מאחר והרכב יוצר בקוריאה.

בחתימה שלי יש פירוט עלויות של הכל.

לשם השוואה בדקתי עלות משאבת דלק אצלי והיא 113 דולר...

פורסם

ברשותי בראבו יוצאת השכרה השבוע חציתי את קו ה200 אלף העלויות אחזקה שלה נמוכות משמעותית והיא רכב ברמה גבוהה בהרבה מהI20

• תוכן חדש...