Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל בכל זאת מאמין שאפשר להוציא עליו איזה 10K. מה דעתכם?.

אם להיות כן בתור מי שקורא בפורום ופעיל בפורום, לא היייתי רוצה לגעת או להתעסק ברכב שלך אולי רק במחיר סמלי מאוד/או אם היית מוסר לי אותו לידיים.

אבל בחוץ זה נשמע מחיר דווקא מאוד סביר והגיוני.

נראה שזה הרגע להעיף אותו, כרגע הוא במצב נסיעה ו"תקין" ועם טסט לשנה.

לך תדע מתי תהיה הפעם הבאה...

גם אני נפלתי בפח הזה של התיקונים הלא נגמרים בתקווה ש"זהו זה", עכשיו זה נגמר.

• תגובות 245
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לקנות חדש או כמעט חדש בגלל שאני נוסע המון ק"מ.

אתה לא נוסע המון.

אין סיבה לקנות חדש או כמעט חדש.

רק תקנה "סוס עבודה" (דגם שיש במוניות למשל).

משכנתא זה קל

פורסם

רק רכב דיזל

אופל אסטרה (אם ידני בא בחשבון), קיה סיד, פורטה, אפילו אופטימה אפשר למצוא בסבלנות

פורסם (נערך)

אפשר גם טויוטה אוריס היברידית ( אולי אפילו סטיישן ).

עריכה - ואם הסתדרתם ביונדאי I20, אפילו הונדה ג'אז בנזין/ היברידי יספיק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אכן, זו לא כוונת השרשור :) .

בכל מקרה, ברגע שזה יהיה ממש רציני אני אפתח שרשור חדש בייעוץ לרכישת רכב.

אני ממש מקווה שאצליח לשרוד איתו עוד כמה חודשים ואז לקנות רכב טוב נוח חסכוני ואמין (וכמובן, הכי חשוב - בטיחותי).

פורסם

בינתיים נראה כמו תקלות של בלאי טבעי, ויצאת בזול.

מה שכן, הייתי שוקל ברצינות למכור, לפני שיתחילו בעיות מנוע/גיר שלא תדע איך לצאת מהן.

או לחילופין, לשים בצד כסף לאוטו חדש, ולנסוע בזה עד התקלה הרצינית הראשונה, ואז להשבית את הרכב.

כנראה שיונדאי I20 לא בנויה לעמוד בעומס נסיעה שכזה.

לפי מה שהבנתי על יונדאי, זה שהן אמינות כשהן חדשות, אבל עמידות לאורך זמן וק"מ זה לא הצד החזק שלהן. כמו צרפתיות בערך.

אם רוצים רכב שישרוד הרבה זמן - לא יודע מה להגיד. אולי רק תוצרת טויוטה/הונדה, וגם לא בטוח.

אולי לקנות את הדגמים שיש למוניות או למשטרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מוניות הן לא תמיד מדד טוב לאמינות.

בגלל שהן רכבי עבודה, הרבה נהגי מוניות מתגלגלים איתן תקולות או מתקנים בזול / תחת אחריות.

וגם אם כן, מרבית הדגמים האלה לא נמכרים כפרטיים (דיזל) וגם אם כן, לרוב הם יהיו מחוץ להישג ידו של לקוח פרטי פוטנציאלי שישלם על הרכב מס מלא.

(מרצדס למיניהם וכו').

פורסם

לפי מה שהבנתי על יונדאי, זה שהן אמינות כשהן חדשות, אבל עמידות לאורך זמן וק"מ זה לא הצד החזק שלהן. כמו צרפתיות בערך.

אם רוצים רכב שישרוד הרבה זמן - לא יודע מה להגיד. אולי רק תוצרת טויוטה/הונדה, וגם לא בטוח.

אולי לקנות את הדגמים שיש למוניות או למשטרה.

לי ועוד מספר רכבים יש גטס. פעם בשנה אני מוצא איזה חלק שעשוי מגומי, שהגומי עצמו מתפורר. קונה מיבוא ומחליף.

לא היה יום שלא הצלחתי להניע את הרכב.

כל רכב, לא משנה איזו תוצרת תהיה לו בלאי של החומרים. השאלה אם אפשר לעשות סרט רע או להבין את היסטואציה, לטפל, ולהמשיך להנות מהרכב.

פורסם
תסכים אתי כי בורר מצבים מכאני של המזגן שעול 2500 שקל ומתקלקל 3 פעמים זה לא גומי שמתפורר...(בפעם האחרונה בנס יצאתי בזול).

להלן התשובה שלי כמה הודעות לפני כן

עדין אני לא מבין על מה המהומה למעט כפתור מזגן.

אינבוליזר זו בדיוק 5 דקות עבודה, אחרי קניה החלק ביונדאי שופ.

בוכנות בתא מטען, אותו סיפור.

מסרק הגה מתפרק ב-200 אלף קילומטר בכל יונדאי, לא משנה מה הדגם, ואת זה אני אומר לפי סטטיסטיקה המתפרסמת בפורום.

אני לא מאמין שמצד אחד יהיה זול ומצד שני חומרים חזקים מאוד שלא מפתחים עייפות. בכל זאת, זה רכב ולא טנק צבאי.

פורסם

אם בזה נגמר הנזק אתה יכול להמתין כנראה.

אני הייתי בשרשור המקורי שפתחת בדעה,שההשקעה לא שווה כי לפי דו"ח מכון הטסטים (ולא רק אני חשבתי כך)התיקון היה אמור להיות יקר פי 2.

סע ותיהנה מהרכב ככל שתוכל-אם תמכור עכשיו או עוד שנה- הרכב כבר לא שווה הרבה כך או כך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...