Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה מסוחר רכב חולון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 8 שנים היתה בבעלותי סיטרואן ג'מפי שנהגת ממהרת פגעה בו מאחור ב 80 קמ"ש, קימטה את הריצפה (בצורה כזאת שהדלתות לא נסגרו בגלל שהרכב התקמט כמו בננה) ומעוצמת המכה כל הדשבורד התפרק ממקומו, הרדיודיסק עף לתא המטען, החלון הקדמי נשבר וכתוספת, הסיטרואן עפה קדימה על טרנזיט עם מדרגה מאחור והפגוש + רדיאטור+קולר+מעבה מזגן הלכו לעולמם. (וגם 2 דלתות אחוריות)

טוטל לוס.

נתבקשתי להעביר בעלות לטובת חברת הביטוח. העברתי צילום ת"ז + יפוי כוח ו2 מפתחות כנדרש.

קיבלתי אישור שהעברת הבעלות נעשתה.

אחרי שנה וקצת אני מקבל מכתב איומים מכביש 6.

מסתבר שחברת הביטוח מכרה את הרכב לסוחר זוג ז' ו"שכחה" להעביר בעלות.

הרכב שופץ אלוהים יודע איך, והספיק לצבור חוב של 500 שקל בכביש 6 לפני קנסות. על שמי.

למזלי שמרתי את כל מסמכי התאונה כולל זכרון דברים שעשיתי מול חברת הביטוח. אחרת הייתי בבעיה קשה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאור מקרי הנוכלות של סוחרים ודומיהם ולאור העובדה שדיווחים ליד2 על מקרי זיוף ונוכלות נשאראים ללא מענה. אולי יש מצב ליצור מן מאגרצ'יק פה בקארספורום ובו פרטי רכבים שמכרו חברי הפורום עם מספר פרטים כמו, מס' רכב, מצבו ביום המכירה וכד'. מן מאגר המוגש כשירות לכלל הציבור, מחווה של הפורום.

הכנסת הרכב תתאתפשר בדגש על מכירה אישית ולא של דוד, אח, גיס.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
לפני 8 שנים היתה בבעלותי סיטרואן ג'מפי שנהגת ממהרת פגעה בו מאחור ב 80 קמ"ש, קימטה את הריצפה (בצורה כזאת שהדלתות לא נסגרו בגלל שהרכב התקמט כמו בננה) ומעוצמת המכה כל הדשבורד התפרק ממקומו, הרדיודיסק עף לתא המטען, החלון הקדמי נשבר וכתוספת, הסיטרואן עפה קדימה על טרנזיט עם מדרגה מאחור והפגוש + רדיאטור+קולר+מעבה מזגן הלכו לעולמם. (וגם 2 דלתות אחוריות)

טוטל לוס.

נתבקשתי להעביר בעלות לטובת חברת הביטוח. העברתי צילום ת"ז + יפוי כוח ו2 מפתחות כנדרש.

קיבלתי אישור שהעברת הבעלות נעשתה.

אחרי שנה וקצת אני מקבל מכתב איומים מכביש 6.

מסתבר שחברת הביטוח מכרה את הרכב לסוחר זוג ז' ו"שכחה" להעביר בעלות.

הרכב שופץ אלוהים יודע איך, והספיק לצבור חוב של 500 שקל בכביש 6 לפני קנסות. על שמי.

למזלי שמרתי את כל מסמכי התאונה כולל זכרון דברים שעשיתי מול חברת הביטוח. אחרת הייתי בבעיה קשה.

הייתי דואג ליידע את בעל הרכב החדש שהוא טוטל לוס, שיפטץ של רכב כזה הופך אותו למסוכן מאוד

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
לאור מקרי הנוכלות של סוחרים ודומיהם ולאור העובדה שדיווחים ליד2 על מקרי זיוף ונוכלות נשאראים ללא מענה. אולי יש מצב ליצור מן מאגרצ'יק פה בקארספורום ובו פרטי רכבים שמכרו חברי הפורום עם מספר פרטים כמו, מס' רכב, מצבו ביום המכירה וכד'. מן מאגר המוגש כשירות לכלל הציבור, מחווה של הפורום.

הכנסת הרכב תתאתפשר בדגש על מכירה אישית ולא של דוד, אח, גיס.

הנוכלת כאן, מי שהעלתה רכב על הכביש שהוא נשמע מסוכן לנהיגה ובודאי עצמה עיניה ולמעשה היתה שותפה לנוכלות, היא חברת הביטוח. אתה מציע ללכת מול היבחושים כשמי שצריך באמת לתת את הדין הם הצבועים (בגודל של פיל).

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
מזכיר לי אופל אסטרה דיזל מבאר שבע שפורסמה עם נתונים פנטסטיים - קילומטראז נמוך, הסטוריית טיפולים מתועדת במורשה "אחי תבוא ניסע ביחד למוסך תראה הכל", צמיגים ומצבר חדשים, טסט לשנה, אחרי טיימינג.

זה כ''כ סינוור אותי שחרגתי ממנהגי ונסעתי שעתיים השלשה אוטובוסים.

מילה ממה שהיה כתוב לעיל לא נכון!

טסט לשבוע, 4 צמיגים שחוקים ומחברות סיניות שונות, טורבו נוזל, טיפול מתועד אחרון לפני 40,000 ק''מ (אחי, זה כלום לדיזל!), טסט לעוד שבוע.

סוחר מהזן הגרוע ביותר שישקר במצח נחושה העיקר לגרום לך לבוא לראות את האוטו.

וברוב חוצפתו הוא עוד משכנע אותי, "מה, הגעת כבר עד פה, לא תיקח?!"

לא מבין מהיכן העזות לגרום לאדם להפסיד יום עבודה, למצוא סידור לילדים, להיגרר כמו אדיוט באוטובוסים, כדי לראות את השקרן בפעולה.

ובדרך חזור גיליתי שהוא הקפיץ את המודעה.

כמובן שדיווחתי ליד 2, אבל זה כמו כוסות רוח למת.

תדווח בצורה טלפונים רק ככה התייחסו בכובד ראש .

רק ככה אני מדווח בכל אופן

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני התקשרתי, לא התייחסו ברצינות ואמרו שיטפלו בהקדם.

כרגע המודעה חיה ובועטת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...