Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מישהו פה במקרה ביצע עסקה של איביזה בליסינג פרטי?

אשמח לקבל רשמים מהרכב ברמת גימור סטייל.

בנוסף כמה זמן אחריות מקבלים על הרכב? אם אני לא טועה האחריות שנתיים בלבד מה שאומר שבשנה השלישית והאחרונה לפני סיום העסקה אני עלול למצוא את עצמי נושא בעלות תיקון של גיר או טורבו.

תודה

פורסם

לכמה זמן עסקת הליסינג הפרטי ? כמה ק"מ אתה צפוי לנסוע בשנה ?

בהנחה שאנו מדברים על רכב עם גיר DSG אני לא חושב,שהחברה שתחזיר לה את הרכב תשמח להתעסק עם גיר בעייתי/טורבו (שבכלל קיים ברכב הזה ?).

לכן,אם אחריות היבואן היא שנתיים,הייתי מבקש לרכוש בשנה ה 3 חבילת טיפולים מקיפה ואחריות כדי לא ליפול בפח או לחילופין אם הרכב עושה בעיות כבר בתקופת האחריות לגלגל את העסקה לרכב אחר לא מקבוצת ואג.

אם הרכב ידני,יש לך כבר פחות צרה על הראש וקשה להאמין שברכב חדש,טורבו אם קיים יתקלקל כל כך מהר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האיביזה סטייל באה רק עם גיר DSG ואין אופציה לידני,

האחריות היא לשנתיים - אם תהיה בעיה בליסינג פרטי האחריות בשנה האחרונה היא עליך(אלא אם תוכל להוכיח שמדובר בתקלה חוזרת בדגם ואולי לקבל אחריות של רצון טוב).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

קצת רשמים לגבי הרכב:

מנוע נהדר, חזק באופן מפתיע במהירויות נמוכות אך חנוק מעל 100 קמש. אחרי 26kkm הגיר עובד תקין ללא רעידות ומרעין בישין אחרים.

הרכב מאובזר מאוד ופרט לחישוקים קלים יש בו כל מה שצריך באמת.

החיסרון המשמעותי של האיביזה הוא מרווח הפנים שכמעט ולא קיים. משפחה עם 2 תינוקות נכנסת בקושי רב

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

האיביזה רכב זריז, מושבים נוחים עם תמיכת צד טובה אך מאחור המושב בינוני עם מרווח בינוני.

האיבזור לא רע בכלל, נוחות הנסיעה בעיר טובה. לטעמי אחלה רכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תודה לכולם

הסיפור הוא כזה

מכרתי מונדאו 2010 (מצטער על הרגע)

מחפש כבר חודש רכב וקשה לי לקבל החלטה

מדובר ברכב שני שישמש אותי לנסיעות של 10 דקות הלוך ו 10 חזור מהעבודה.

כמעט רכשתי סוניק 2012 עד שנהגתי בה והבנתי למה ממליצים שלא.

אני עכשיו תוהה לגבי ליסינג פרטי באוויס - אין שום סיכוי שארכוש איביזה כזו אם אין אחריות ל 3 שנים.

מה שמחזיר אותי לספארק 1400 הדגם הפשוט lt.

771 שח לחודש למשך 3 שנים ומקדמה של 7500 שח.

בעוונוותיי חיפשתי גם מאליבו 2010-2011 אבל רובן עם מספר גבוה למדי של קילומטרים וידיים.

כמו שאתם מבינים אין משמעות לא לדלק ולא לגודל כי חנייה יש בשפע בבית ובעבודה ולגבי דלק אני אסע 400 קמ בחודש בלחץ.

תודה רבה

פורסם (נערך)

אתה בטוח שהספארק כזו זולה ?

חישוב מהיר מעמיד מחיר על 35,000 ש"ח - משהו פה לא נראה... יש פה כנראה קאץ' שלא ראית של סכום נוסף,שתצטרך לשלם בסוף העסקה כיוון שהרכב עולה בין 60000-85,000 ש"ח תלוי בדגם.

ולפני שיקפצו, 86,900 היה המחיר לפחות בוכנות של דגם LTZ+ סאן רוף.

אני שקלתי לשדרג את הרכב שלי שבסמלון אבל,הצעת טרייד אין מגוחכת שלהם (30% פחות ממחירון לרכב ליסינג לשעבר עם ק"מ ברצפה, " לפני בדיקה" כדברי הנציג שלהם) גרמה לי לוותר על התענוג.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בוודאי

חפש עסקת אוויס אקספרס

מקדמה 7500

תשלום חודשי ל 36 חודשים.

איביזה1.0 טורבו במחיר של 970 שח לחודש.

ספארק 770 שח לחודש

פיקנטו דור קודם ב 670 לדעתי.

• תוכן חדש...