Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קראתי כמה מבחנים וסה"כ האוטו מוצא חן בעיניי.

לא יצא לי לנהוג בו ולא מכיר מישהו שמחזיק אחת.

מה שחשוב לי כרגע בחוות הדעת אם יש, לגבי האמינות של תיבת ההילוכים האוטומטית דו-מצמדית שיש לרכב עם שישה הילוכים.

מה האמינות של המכונית הזו? מנוע דיזל, גיר וכו'?

כרגע מחזיק אימפרזה סטיישן 2.0R 2006 אוטומטית.

עריכה אחרונה על ידי Giladben.zaken

אופנוען

פורסם

המנוע דיי אמין ונמצא במגוון של רכבים (רנו , ניסן מרצדס אינפיניטי ועוד).

הגיר הוא הנקודת ביניים, יש כאלה שנסעו בלי תקלות (מכיר פלואנס שעשתה 220 אלף ק"מ עם החלפת מצמדים כתוצאה מבלאי) ויש כאלה שהיו צריכים להחליף מחשב גיר.

מושבים דיי נוחים לנסיעות ארוכות , הרוב בלי מולטימדיה , יש פנים בהיר וכהה , בקרת שיוט ועוד.

פורסם

יש לך אחת למכירה, מרון שהוא חבר כנופייה, ככה שאתה יכול להיות רגוע שהרכב מטופל היטב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?619505

בנוסף היא כבר עברה החלפת קלאצ'ים ומחשב גיר.

כמו שיואב אמר - המנוע מאוד ותיק ואמין. חזק וטוב.

Stay Dirty

פורסם

להורים שלי כזאת מגאן, בת 4.

רכב שהיה די מאובזר לזמנו, בעיניי לא חסר שם דבר - מערכת מקורית עם AUX, USB, בלוטות' ושליטה מההגה, בקרת שיוט ומגביל מהירות, הדלקת אורות ומגבים באופן אוטומטי, פנסי ערפל קדמיים, שני חלונות בגג (הקדמי נפתח והאחורי קבוע).

מבחינת ביצועים הרכב סוחב מצוין גם עם מזגן, גם בעליות, גם כשהוא עמוס בנוסעים, תאוצות ביניים טובות.

מבחינת צריכת דלק, בעיר 1:16, מחוץ לעיר מעל 1:20 (עם מזגן, כביש 6 ורכב מלא), מחשב הדלק מזייף לרעה (מראה 1:19 ומשהו, בפועל 1:21, נבדק באותה תחנה ובאותה משאבה).

נוחות נסיעה טובה מאוד, הן מלפנים והן מאחור, תא מטען ענק.

התנהגות לא משהו מדהים, יציבות סבירה בסיבובים, לא רכב לאוהבי הפניות וכנראה לא יתאים למי שמחפש רכב סופ"ש לנס הרים.

מבחינת אמינות, אין לי דבר רע לומר על הרכב. בלאי שוטף בלבד (צמיגים, מצבר וברקסים) וטיפולים שוטפים בלבד, ללא תקלות חשמל וללא תקלות גיר (טפוטפוטפו) אחרי מעל 4 שנים וכ-50 אלף ק"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טוב, ההמלצה למכונית של חבר הפורום כפי שהוצגה כאן שימשה כחרב פיפיות.

מצד אחד מלא המלצות ומצד שני מלאאא תקלות ואפילו לא זולות.

אני לא בנוי לכלי רכב שמבקשים כל כך הרבה רק כדי ליסוע, אנסה לברר עוד קצת מחוץ לפורום, נראה מה הלאה.

תודה בכל אופן על העצות המועילות.

אופנוען

• תוכן חדש...