Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.....

יש לי איזשהיא בעיה ברכב והייתי רוצה לדעת אם מישהו פה יודע את הסיבה לכך ויוכל לעזור לי.

אז ככה, פיאט פונטו 1.3 60 כ"ס.

הבעיה: הרכב היה מתייצב תמיד בסיבובי סרק על כ-900 סל"ד, בשבוע האחרון הרכב לפעמים נשאר תקוע לכמה שניות על 1000 לפעמים על 1100 וקרה גם שהוא פתאום החליט להסתובב לו בסרק על 2000...

חשוב לציין שברגע שנתתי מכת גז, הוא הסתדר וירד ל1000... אני לא יודע במה להתחיל להתמקד לפתרון הבעיה.....פילטר דלק הוחלף לחדש בתור התחלה בסיסית, חיישן זרימת אויר נוקה גם -הבעיה נמשכת...

אני חושד במחשב, אשמח לעזרה.....

בברכה,שי

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

יכול להיות שישנה בעיה כלשהי במע' ההצתה (פלאגים וחוטיהם בלויים, תזמון לקוי), או שבית המצערת גם דורש ניקוי.

האם הרכב חובר למחשב דיאגנוסטיקה?

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

חשד לחיישן מצערת או חיישן חמצן תקול, פנה למכון עם ציוד דיאגנוסטיקה מתאים לצורך אבחון מדוייק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...