Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזק - בפסח נסעתי לצימר ברחובות - נסיעה מחיפה לרחובות וחזרה + טיולים באיזור, כולל כמה מקומות פקוקים במיוחד, עם 5 מבוגרים על ציודם ורגל לא קלה על הגז - הצריכה בקרוסאובר 2016 היתה 13.5 קמ"ל. בשגרה אני צורך סביב 12 קמ"ל בנסיעה לבד באזורי חיפה והקריות, כולל לא מעט נסיעות קצרות של 5 ק"מ ואף פחות, וכמובן פקקים בעליה (מישהו ניסה את נחל הגבורים או פרויד בשעות אחה"צ?).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מכיר את השתיים מנסיעה, אבל הנירו נראית טוב משמעותית לדעתי, מסיבית ואפילו יוקרתית, הסוזוקי קצת מגוחכת ביחס עם הגריל החדש והמתאמץ שלה. גם ולהבנתי האיבזור בנירו עדיף ובכל מקרה ולמרות חילוקי הדיעות כאן למעלה נדמה לי שדי ברור שהיא חסכונית יותר ולא במעט בצריכת הדלק.

פורסם

הסוזוקי חסכונית מאוד ביחס לרכב בנזין (1/13.5-14).

הנירו תהיה חסכונית יותר.

אבל יש פער מחיר לא קטן בינהם.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות העוזרות! אשמח לשמוע ממישהו שנסע על הספורטאז אורבן 1600 איך הייתה חווית הנהיגה שלו? כי מעבר לצריכת הדלק חשוב לי שהאוטו לא ירגיש מתאמץ מדי ושיהיה לו מספיק כוח. שוב תודה ושבוע טוב!

פורסם

ספורטאז' 1600 מתאמץ בעליות ואז הרגל סוחטת את הדוושה (וזה מגביר את צריכת הדלק).

בעיקרון, לא מדובר ברכב עצל מאוד, הוא יספק קצב נסיעה טוב למרבית הנהגים.

אם אתה אוהב להרגיש כח, הסוזוקי ממש מהירה ומגיבה מצויין לכל נגיעה בדוושה.

אני ממתין לספורטאג' שהזמנתי.

בחרתי במנוע 2000 (כמעט זהה בצריכת הדלק ל 1600) שנותן תגובה טובה יותר ומתמודד טוב יותר עם משקל וגודל הרכב.

145900 במבצע חבר, אומנם 14000 שקל יותר מה 1600, אבל בתמןרה תקבל (חוץ מהמנוע) גם גג פנורמי, מזגן בקרת אקלים מפוצל, גלגלי 17" ועוד.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תתחדש גבר אחלה בחירה! אני חושב שאעשה נסיעת מבחן על הספורטאז 1600 ואז אוכל להחליט. המנוע 2000 מעבר לתקציב שלי אבל אולי ה1600 לא יאכזב יותר מדי.

פורסם

אז אחרי שייעצתם ועזרתם קיבלתי החלטה ללכת על הנירו! תודה לעוזרים!

עכשיו נשאר לבחור צבע..לבן, כסף או שחור?

• תוכן חדש...