Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו וקיה פורטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לא מזמן שקלתי קניה של טויוטה יאריס או הונדה ג'אז.

התקציב סביב 45K+- ולצערי לא אמצא שנתון גבוה יחסית (2013) עם נתונים טובים (קילומטרז ידיים פרטיות וכו..)

במהלך החיפושים נתקלתי בהמלצות על קיה ריו וקיה פורטה. (הריו קצת יותר עומדת בתקציב)

רציתי לדעת חוות דעת של חברים בפורום שמחזיקים ברכבים ,איך הרכבים האלו ומה עדיף למשפחה של זוג+1 (בת שנה וחצי)

מה כדאי לבדוק ולדעת על השנתונים השונים של הרכבים האלו.

המון תודה

פורסם

הייתה ברשותי קיה ריו סדאן 2014 אמינה טובה נוחה אבל לא חסכונית בדלק, הונדה ג`אז יכולה להיות אופציה מעניינת השאלה איך התא מטען בהונדה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

הבנתי שההודה יחסית מרווחת למיני

אין יותר מידי נסועה ברכב אני מניח של 2000 בחודש מקסימום וכנראה שיהיה הרבה פחות

אז החסכוניות זה פחות חשוב אלא יותר האבזור מרווח פנים בגאז ואמינות (ובטיחות כמובן)

פורסם

גם לnoknok היה קיה ריו אבל 1400 ידנית הוא יכול לספר לך עליה ;)

פורסם

תראה בגדול שניהם נחשבים רכבים אמינים שיודעים לעשות את העבודה. לחבר מאוד טוב שלי יש את הריו שקנה לא מזמן והוא די מרוצה ממנה. ממה שאני יודע הפורטה היא יותר מרווחות וגדולה. אז אם אתה יודע שיש לך משפחה עם ילדים או שאתה עתיד להרחיב את המשפחה אז שווה לך לבדוק אותה..

פורסם

לא מכיר את הפורטה, אבל היתה לי ריו ידנית 2012 במשך 4 שנים, מאד נהניתי ממנה, חסכונית בדלק, משרה תחושת בטחון (רחבה) גם בנסיעה בתלת ספרתי, למרות שמנוע 1.2 היא הרגישה נמרצת וסחיבה מעולה (אין בעיה בעקיפות) למרות שבמבחני דרכים רשמו שנחשבת עצלה.

היתרון שלה גם בישיבה בשורה האחורית יחסית מרווחת ותא המטען גדול יחסית.

זה לפי דעתי בכל אופן.

פורסם
אין יותר מידי נסועה ברכב אני מניח של 2000 בחודש מקסימום וכנראה שיהיה הרבה פחות

אז החסכוניות זה פחות חשוב

אז20K-24Kבשנה?

לא מעט בכלל, לדעתי.

קשה לספק הערכה ואפילו דעה על סמך המצב הנוכחי בלבד, צריך לתכנן (מה לעשות, יש משפחה) על פי מה יהיה ב-3-4 שנים הבאות:

האם זה יהיה הרכב הראשי\יחידי בבית?

האם בעוד 1-3 שנים המשפחה תתרחב (או מתכננת להתרחב)?

כרגע בתור זוג+1 ריו לדעתי מצוינת, אבל לזוג+3? איני יכול לומר בוודאות אך קשה לי להאמין שתתאים.

אני לא מכיר בעיות שחוזרות על עצמן בדגם, הדברים שחוזרים על עצמם בפורום הם שעם גיר ידני הרכב די חסכוני וההיפך הגמור בגיר אוטומטי.

רכב בטיחותי, אמין וחסכוני מאוד בגיר ידני, על "ביצועים" וזריזות אין על מה לדבר.

פורסם

תגידו סקודה ראפיד לא כדי לו להתקרב בגלל הDSG ? יצא לי לנהוג עליה והיא המתחרה של קיה ריו/יונדאי אקסנט, הביצועים מעולים כמובן מקום יש ותא מטען גדול וגם הבנתי שהיא יחסית חסכונית תודות לtsi מה דעתכם ?

פורסם

היה לי איביזה 2014 בליסינג עם DSG7 כמו בראפיד - ב37 אלף קילומטר קיבלתי את הרכב עם בעיות בגיר וב42 אלף האוטו נכנס לשיפוץ גיר,

היא הייתה איתי עד 56 אלף קילומטר במהלכם ההתנהגות של הגיר לא הייתה מוצלחת בכלל בתנועה עירונית במהירויות ביינוניות בפקקים הגיר היה מתחמם ומתחיל לתת מכות.

חלק מהאנשים עם הגיר אומרים שלא נתקלו בבעיה\נפתרו כבר הבעיות וחלק לא - אני לא הייתי לוקח את ההימור הזה ברכב פרטי.

מסכים שלגבי נסיעה של 5 קבוע ברכב הייתי מעדיף משפחתית ולא סופר מיני אפילו אם ארוכה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

קליאו סטיישן זו הכוונה שלך noknok כשאתה מתכוון סופר מיני מוארכת ?

פורסם

תודה רבה לכל מי שהגיב

כרגע הרכב מיועד לזוג+1 ושוקלים להרחיב את המשפחה אך לפי ה"תכנון" זה לא יקרה בשנה וחצי הקרובות

כך שב3-4 שנים הבאות מקסימום נהיה זוג+2

הריו נחשבת כמיני אך אומרים שהיא מרווחת יותר ממיני ממוצעת (יותר מג/אז ויאריס לדוגמא) האם נכון

הפורטה אולי לא תעמוד בתקציב שלנו אבל הריו יכולה להכנס בשנתונים 2012-13

שאלה נוספת איזו סוכנות טרייד אין של קיה היא הסוכנות הרשמית שלה?

אני מאוד מפחד משוק יד 2 ולכן מעדיף ללכת לחברות הגדולות ,האם יש חברה מומלצת?

תודה לעוזרים.

פורסם

הריו הגאז' והיאריס הן סופרמיני, הפיקנטו היא מיני.

הריו סדאן תהיה מרווחת יותר מיאריס, מג'אז אני לא בטוח.

אני לא בטוח ב100 אחוז אבל נראה שטרייד מוביל זה הטרייד הרשמי של טלקאר יבואן קיה.

פורסם
תודה רבה לכל מי שהגיב

כרגע הרכב מיועד לזוג+1 ושוקלים להרחיב את המשפחה אך לפי ה"תכנון" זה לא יקרה בשנה וחצי הקרובות

כך שב3-4 שנים הבאות מקסימום נהיה זוג+2

הריו נחשבת כמיני אך אומרים שהיא מרווחת יותר ממיני ממוצעת (יותר מג/אז ויאריס לדוגמא) האם נכון

הפורטה אולי לא תעמוד בתקציב שלנו אבל הריו יכולה להכנס בשנתונים 2012-13

שאלה נוספת איזו סוכנות טרייד אין של קיה היא הסוכנות הרשמית שלה?

אני מאוד מפחד משוק יד 2 ולכן מעדיף ללכת לחברות הגדולות ,האם יש חברה מומלצת?

תודה לעוזרים.

מבין את הפחד אבל אם תלך לפי החוקים תוכל למצוא רכבים פרטיים שמורים(יש מדריכים רבים בפורום לאיך לגשת לרכב בקניה מיד פרטית).

בנוגע לטרייד זה טריידמוביל כמו שיואב אמר - גם אצלהם צריך לשים לב לאותם דברים שצריך לבדוק בקניית רכב משומש(ובטח לא להסתמך על בדיקה שלהם).

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...