Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לשלם עוד כסף על משהו שלא נשמע?

DAC מפלצתי, 24bit... מתי תבינו שהדברים האלה משמעותיים אך ורק למכשירי מדידה...

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

דבר ראשון תתחדש!!

ועל זה שאלפיין מדהימים אין מה להגיד אני בעליו המאושרים של אלפיין CDA-9831

באמת מכשיר מעולה...לי ת'אמת עלה 270 דולר בלבד!!! אבל הביאו לי אותו ההורים שלי מארה"ב לא ביבוא אישי...אני כמובן מרוצה עד הגג...

אבל משהו קטן מציק לי...המכשיר אצלי מכוון ב FLAT לגמריי בלי שום חיתוך בלי כלום לנגן נטו את הדיסק שאת כל החיתוכים עשיתי דרך המגבר...המגבר שיש לי זה ORION_8004 השאלה שלי היא

מה עדיף??? מה יותר מומלץ??? מאיפה לחתוך ולכוון...??

כי לפי מה שהבנתי במכשירים המתקדמים באמת (אלפיין F1) אין שום כיוון ושום אפשרות חיתוך רק מנגנים צליל נטו....

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

תודה רבה אנשים.....

ידידי תעשה ניסיון תחתוך פעם דרך הרדיו דיסק ופעם דרך המגבר ותיראה מה נישמע לך טוב יותר....

פורסם

אני יעשה את הנסיון הזה למרות שאני מאמין בדרך שבה אני עכשיו...

כי המגבר שלי באמת מעולה ויש את בו את כל הפונקציות האפשריות לחיתוך...

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

תתחדש על המכשיר החדש ותהנה ממנו כמה שיותר (אין כמו מיזרחית:wink: )

וחברה אל תנסו לבעס את הבנאדם אם הוא אומר שהאלפיין יותר טוב מהפיוניר

כנראה שזה נכון לגביו (מבחינת הדרישות של המכשיר)

פורסם

מירן, אף אחד לא ניסה לבעס אותו.

פשוט הוא נתן המלצה שלפי דעתי לא תאמה למציאות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מירן, אתה לא מכיר את שי אני רואה לשי יש כוחות על טבעיים של מומחה אודיו גדול ככה שהוא יכול לקבל רושם על ציוד בלי לישמוע או לגעת בו אפילו וזה דבר שלא הרבה אנשים נולדים איתו:-P

אבל אני חותם לך שהאלפיין הזה לא רואה 70אחוז מהמכשירים של פיוניר ואין לי שום דבר רעה על פיוניר..וה9835 שיש לאיל בכלל אין מה לדבר פשוט דבר לא מעולם הזה.....

• תוכן חדש...