Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרי בכל פסח הרבה מיבואני הרכב עושים מבצעים וקידומי מכירות.

נמכר יפה גם ככה, אז בשביל מה להם להשקיע בתערוכה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה סירטון שמסכם את התערוכה.

אם יש לך תמונות מאוטומטור של תחילת שנות ה 90 אשמח אם תוכל לעלות כמה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עשיתי סקירה קצרה לכל התערוכה.

יוסי למה אתה מתכוון שלרכבי הפורמולה של האוניברסיטאות יש תיבת הילוכים מוזרה?

זו תיבה רגילה של אופנוע (סיקוונסיאלית), שמגיעה מובניית בתוך המנוע של האופנוע שבו משתמשים ברכבים האלה..

יום טוב גם לך

פורסם

לצערי אין לי תמונות משנות ה90 :(

הגיר הוא לא של רכב רגיל.

לזה התכוונתי, שאם אתה מגיע מרכב כביש ולא מכיר, זה יהיה שונה לתפעול.

אם אני לא טועה גם אין שם רוורס (אולי אני טועה וזה היה רק בזה שאני נהגתי בו).

פורסם

אין רוורס,

כאמור מנוע של אופנוע ספורט עם הגיר שלו שבא בילד-אין..

גיר ידני פשוט מאוד מאוד,

לחיצה לכיוון אחד מעלה הילוך, לחיצה לכיוון השני מורידה הילוך.

יום טוב גם לך

פורסם

חזרתי עכשיו.

פשוט בזיון.

בכנסיה למתחם נאמר לי : " הכרטיס שלך כבר שומש ביום רביעי". כמובן שהדבר לא נכון. ניגשתי לקופאית והיא התייחסה אליי באופן מזלזל מאוד ואמרה אין לי מה לעשות לך תנסה לסדר את זה בקופה הראשית(שמחוץ למתחם בכלל).

שם אחרי כמעט רבע שעה עשו לי טובה וסידרו לי את הכרטיס.

התערוכה עצמה נחמדה מאוד. חבל שאי אפשר להתקרב לרכבים ובאמת להנות מהם

פורסם (נערך)
עשיתי סקירה קצרה לכל התערוכה.

פשוט אלוף הרגשתי שהייתי שם איתך.

הייתי בתערוכה ב2004 אם אני לא טועה שוב פעם ב2008.

זאת הייתה התערוכה להיות בה! היתה שם נציגות של כל היבואנים והייתי יכול להיכנס כמעט לכולם, ולא ראיתי איזשהו ואנדליזם מצד המבקרים.

היא הייתה לפחות פי 2 ממה שהיא עכשיו.

נסעתי שוב בשנה שעברה תערוכה ופשוט לא האמנתי שהיא כזאת קטנה ונגמרה כזה מהר, פשוט חיפשתי עוד דוכנים כי לא האמנתי שהיא נגמרה. אז יצא שעשיתי את כל התערוכה פעמיים בשעתיים ..

אני זוכר את הכניסה ב2004 שחנה שם G וואגן מפלצתי על המדרגות, משהו שלא שוכחים.

עריכה אחרונה על ידי JohnnyEnglish
פורסם (נערך)

כל הכבוד לו על כך שנהג ברכב ששוויו 24 מיליון שקלים. כמעט מדי יום אני נוסע ברכב ששווה מיליון שקלים ; אפשר לומר שאנחנו even.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

השנה לא הלכתי ואת האמת, ע"פי התמונות שמח שלא הלכתי.

משנה לשנה התערוכה הזו מדרדרת ובסוף עושים צחוק מהאנשים מבחינת המחיר, הנראות והיצע היבואנים והיצרנים שמשנה לשנה מצטמצם.

חבל לכולם...

פורסם

למה שמישהו ישלם בשביל לראות פרסומים? שיעשו כניסה חינם ושהכסף יגיע מאחוז מהרווחים או סיכום אחר עם המוכרים שמה.

הוצע לי לבוא בחינם אבל העדפתי לישון.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אחת התערוכות העלובות שקיימות, אין עניין תוך 20 דקות מסיימים את כל התערוכה הייתי גם בפעם הקודמת וכאילו זו אותה תערוכה בדיוק עם שינויים קלים מאוד.

אם לא היה לי כרטיס חינם לא הייתי משקיע סכום מופקע(109 ש"ח) על לראות מכוניות שאת רובם אפשר לראות בכבישים וגם ככה אי אפשר להתקרב לרכב הכל מגודר.

חבל שככה מזלזלים בנו עד שלא יפסיקו להגיע לתערוכות הם לא יבינו אנחנו רוצים תערוכת רכב אמיתית כמו שהיו עד לפני כמה שנים ואפילו משודרגת.

• תוכן חדש...