Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מזכיר לי שפעם האחרונה כשהייתי שם, רציתי לצלם S2000 והדוגמנית ממש התבאסה שביקשתי ממה לזוז מהאוטו.

חח גם לי עשו פרצוף ב2015 , שרציתי לצלם את הפרארי והכונפה עמדה צמוד אליה , ביקשתי ממנה לזוז על מנת שלא תיכנס לי לפריים , איזה פרצוף עשתה לי הנבלה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שנה הבא צריך ללכת כל הפורום לתערוכה , ורק אחד יכנס לתערוכה ויעשה צילום לייב תוך כדי מישהו בחוץ אומר לאנשים חכו מישהו נכנס לעשות צילום לייב אם שווה נכנסים ,לא שווה כולם בורחים ולנשות להשאיר אותם ריקים בלי אנשים אולי ככה ילמדו לארגן לנו משהו טוב .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
הבחורה עם ה-SONAX שמנקה את ה-BMW, אני מת! איזה זילות, מעניין אם אבא שלה יודע שככה היא מרוויחה בפסח :ם

אם ככה היא מרוויחה בפסח, תאר לך איך היא מרוויחה בשבועות.

פורסם
כמה טרחנות ובכיינות בשרשור אחד שחוזר על עצמו כל שנה.יקר?אל תלך.אבל אם אתה הולך כל שנה ורק מתבכיין כמה יקר ועלוב כנראה שהבעיה אצלך. החפצת נשים? אם גבר היה מדגמן שם אז זאת הייתה החפצת גברים? חלק גדול מה"ישראליות " הזאת שמנסים לקטלג ולתייג כשלילית במיוחד מגיעה בדיון הזה בדיוק.הצורך לקטר ולחפש בכל דבר את השלילי.אנחנו לא בשוויץ ,אפילו לא קרובים לכך אבל יש תערוכה שנתית שהיא הזדמנות להרבה אנשים שלא חיים ונושמים את התחום להתרשם וכנראה שזה עובד. חייב לציין שלא הלכתי השנה לתערוכה, אין לי שום קשר ישיר או עקיף לתערוכה או למארגניה. מסכים שהתערוכות פעם היו מעניינות הרבה יותר כשהיבואנים הגיעו והעמידו רכבים שהיה אפשר להתרשם לא רק ממבט מאחורי גדר.

צודק מאה אחוז! גם לא לקטר שאין ספורט בארץ. היה ברונזה בג׳ודו באולימפיאדה האחרונה.

שאנשים ילמדו לפרגן.

פורסם

הדבר היותר ישראלי מהחזירית של המארגנים היא: השרשור הזה!

די הבנו! הבחורות לא יפות לדעתכם (מת לראות מה יש לכם בבית), העסקה שלהן היא החפצה ( מת לראות את היסטורית הגלישה שלכם) והתערוכה עולבה ( עם זה אני מסכים).

2008 השנה הראשונה שהלכתי לשם והיא גם האחרונה. במרכז פראג ביום חול ראיתי מכוניות יותר שוות, אז באמת מיותר, אבל למה ללכת ואז לקטר? ועוד כל שנה?

פורסם
( מת לראות את היסטורית הגלישה שלכם

היא ריקה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אנחנו ממש מתנצלים על שהועלה שרשור שקשור לעולם הרכב הישראלי, בפורום רכב.

העניין עם כל אלה שכועסים על המתלוננים כאן הוא הפוך- לא נאה לכם השרשור, אל תגיבו ותמשיכו הלאה.

בגלל אנשים כמוכם שאין להם תרבות מוטורית, או צרכנית ימשיכו לחרבן עליכם ועלינו וישווקו את הביזיון הזה ב-104 ש״ח לאדם.

פורסם
הדבר היותר ישראלי מהחזירית של המארגנים היא: השרשור הזה!

די הבנו! הבחורות לא יפות לדעתכם (מת לראות מה יש לכם בבית), העסקה שלהן היא החפצה ( מת לראות את היסטורית הגלישה שלכם) והתערוכה עולבה ( עם זה אני מסכים).

2008 השנה הראשונה שהלכתי לשם והיא גם האחרונה. במרכז פראג ביום חול ראיתי מכוניות יותר שוות, אז באמת מיותר, אבל למה ללכת ואז לקטר? ועוד כל שנה?

-

הדבר הכי ישראלי זה להעביר ביקורת על מעבירי ביקורת.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
-

הדבר הכי ישראלי זה להעביר ביקורת על מעבירי ביקורת.

מה רע בלהעביר ביקורת?

לגבי הבחורות ליד המכוניות, הן עובדות כולן דרך קבלן חיצוני ומקבלות 35-40 לשעה.

אז כל עוד היא עומדת ליד המכונית היא מקבלת כסף ואפילו לא מעניין אותה לחייך/להיענות לבקשות שלך.

לגבי המראה החיצוני-אין יותר מידי בחירה למארגן,מה שהמתווך מביא לו זה מה שהוא עובד איתו.

אף אחד לא התלונן על החפצה,אם זו הייתה תערוכה לגילאי 21+ שיהיו טופלס מצידי,

כל עוד 2 הצדדים מתנהגים בצורה מכבדת זה שואו נחמד.

הבעיה היא שיש ילדים שלא בדיוק אמורים להיחשף לזה-ועל זה הביקורת.

להרכיב תערוכה מתפזורת לא קשורה של רכבי יד 2 תחת כל מיני דילרים ומכוני שטיפה זה מבזה,

ואם מוסיפים לזה את המחיר ההזוי שנגבה אז פשוט אין לזה הצדקה וזה מוציא את המארגנים רע.

לפי ההיענות ביום הראשון-קופות בפתיחה היו ריקות(תור של חצי דקה רק למימוש ההטבה של לאומי קארד)

ולא הרבה אנשים שנכנסו בכללי, אני רוצה להאמין ששנה הבאה נראה שינוי לחיוב/לא תהיה יותר תערוכה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ביקרתי היום, בעיקר בגלל שקיבלתי כרטיסים בחינם. תערוכה בינונית ולא מעניינת, מלבד הדוכן של סולו-סונקס שנתנו הסברים טובים על המוצרים של סונקס ואז הודיעו על מכירה בהנחה של 50 אחוז לרבע שעה....היה שווה.

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

פורסם

אם מארגני התערוכה היו משכילים לשלב את יבואני הרכב - זה היה נראה אחרת. הרי בכל פסח הרבה מיבואני הרכב עושים מבצעים וקידומי מכירות. אם היו מנצלים את זה כדי לאחד את הכל יחד תחת קורת גג אחת - זה ללא ספק היה הרבה יותר מעניין. לדעתי ללכת לצפות ברכב מגודר בלי שיש לך אפשרות לשבת בו או להרגיש אותו - לא שונה מלצפות בתמונה או וידאו באינטרנט.

פורסם

אאל"ט זה יבואני הרכב שמצידם בחרו להדיר מכותיותיהם מהתערוכה בהדרגתיות. זה התחיל לפני מס' שנים עד שבתערוכה האחרונה (או זו שלפניה?) לא נותר אף יבואן רכב שרצה להציג בתערוכה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...