Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת אני לא מבין למה לא משקיעים בישראל בתערוכת רכב נורמלית זאת פשוט בדיחה עצובה מאוד ? כמו איך שזה נראה המארגנים פשוט מארגנים משהו פרווזורי בשביל לעשות כסף קל ..

פורסם
דווקא היה שווה, מאוד נהנתי, למען האמת תערוכה ראשונה שלי.

זה כי לא היית ב2008 ולפני.

תרשום ביוטיוב ״אוטומוטור 1993״ תסתכל איזה תערוכה מעניינת הייתה,ממש תערוכת רכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עד כמה זה מלהיב לראות P1, זה ממש מבאס שהכל מגודר.

די ממצים את העניין מאוד מהר. שמח שלא הלכתי

P1 ?

:roll:

פורסם

כי התערוכה הזו היא עבור משפחות כדי להעביר את החג. עבור רוב ישראלים רכבים זאזה אקזוטיקה ולא כולם מבינים ש 570 זו גרסת כניסה. עדיין יש התארגנות לא קטנה מסביב לתערוכה גם אם בעיניי מבינים היא עלובה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא מבין מה הפליאה שהתערוכה ריקה? הישראלים סופסוף הבינו שאפשר לראות את הרכבים האלה בכל סוף שבוע באחד מעשרות המפגשים שמתקיימים ספונטנית, אז למה להם לשלם על זה כסף?

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם
אם היתה לי הזדמנות הייתי הולך, אבל לא ממש "כואב" לי שלא יצא לי להגיע. זה לא באמת מיועד לחובבי רכב, אלא יותר אטרקציית חג להעביר את הזמן עם הילדים. לפי מה שאני רואה, זה בדיוק אותו דבר כמו בשנה שעברה רק בתוספת המקלארן. אני חושב שהשנה, עם המחיר הזה שמצביע על חזירות ולא פחות, היה באמת צורך להחרים את זה. כמה אפשר להאכיל את הפיות האלה שלא יודעות שובע?

לא הבנתי. מצד אחד אם היתה לך הזדמנות היית הולך, אבל מצד שני אתה חושב שצריך להחרים?

פורסם

כן, הייתי הולך. כמובן שלא הייתי משלם את המחיר המלא עבור כניסה. עדיין, המחיר הרשמי הוא חזירות, לא לכולם יש אפשרות להשיג כרטיס בהנחה. תאר לך משפחה של 4 נפשות שרוצה להגיע לתערוכה, תשאיר רק 440 ש"ח על כרטיסים בקופה.

פורסם (נערך)

הקטע של להציג נשים בפוזות "חושניות" צמודות לרכבים ו\או מנקות רכבים בצורה שאמורה להיות "סקסית" הוא פתטי להחריד. זה לא מכוון לגברים אמיתיים אלא לנערים הורמונליים בגיל ההתבגרות או מבוגרים שעדין לא הצליחו לצאת מאותו גיל התבגרות או לRednecks בגרסה הישראלית (לצערינו זהו חלק נכבד מקהל היעד). בקיצור החפצה בזויה אבל מעבר לכל פשוט פתטית ועוד מדובר בתערוכה "לכל המשפחה".

בכלל, התערוכה הזו היא בדיחה מהלכת ומייצגת את הישראליות במאקרו: בלאגן, חובבנות, יקר בטירוף ובכל זאת משלמים ומתלוננים.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם
הקטע של להציג נשים בפוזות "חושניות" צמודות לרכבים ו\או מנקות רכבים בצורה שאמורה להיות "סקסית" הוא פתטי להחריד. זה לא מכוון לגברים אמיתיים אלא לנערים הורמונליים בגיל ההתבגרות או מבוגרים שעדין לא הצליחו לצאת מאותו גיל התבגרות או לRednecks בגרסה הישראלית (לצערינו זהו חלק נכבד מקהל היעד). בקיצור החפצה בזויה אבל מעבר לכל פשוט פתטית ועוד מדובר בתערוכה "לכל המשפחה".

בכלל, התערוכה הזו היא בדיחה מהלכת ומייצגת את הישראליות במאקרו: בלאגן, חובבנות, יקר בטירוף ובכל זאת משלמים ומתלוננים.

חחח כל כך נכון ועצוב, במיוחד העובדה שזו מצגת ישראלית אחת גדולה.

פורסם

למארגני התערוכה יש גם עמוד פייסבוק שנקרא "רבמוטור".

לפני כמה חודשים הם העלו איזה פוסט שהשנה הם הולכים "לשבור שיאים".

אז הגבתי להם וכתבתי משהו בסגנון של "שיאים של מה? מחירי הכרטיסים הגבוהים? לחמניה כשל"פ במחיר פסיכי?"

הם מחקו לי את התגובה, שלחו לי הודעה פרטית שזה לא יפה שאני לא מפרגן, ואז חסמו אותי גם מהעמוד שלהם וגם את האופציה לענות להם בהודעה פרטית.

סתם סיפור קטן לגבי התערוכה הזאת.

אם זה מעניין מישהו, בטח עוד יש לי בבית איפהשהו צילומי מסך של העניין.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

זה מזכיר לי שפעם האחרונה כשהייתי שם, רציתי לצלם S2000 והדוגמנית ממש התבאסה שביקשתי ממה לזוז מהאוטו.

פורסם

כמה טרחנות ובכיינות בשרשור אחד שחוזר על עצמו כל שנה.יקר?אל תלך.אבל אם אתה הולך כל שנה ורק מתבכיין כמה יקר ועלוב כנראה שהבעיה אצלך. החפצת נשים? אם גבר היה מדגמן שם אז זאת הייתה החפצת גברים? חלק גדול מה"ישראליות " הזאת שמנסים לקטלג ולתייג כשלילית במיוחד מגיעה בדיון הזה בדיוק.הצורך לקטר ולחפש בכל דבר את השלילי.אנחנו לא בשוויץ ,אפילו לא קרובים לכך אבל יש תערוכה שנתית שהיא הזדמנות להרבה אנשים שלא חיים ונושמים את התחום להתרשם וכנראה שזה עובד. חייב לציין שלא הלכתי השנה לתערוכה, אין לי שום קשר ישיר או עקיף לתערוכה או למארגניה. מסכים שהתערוכות פעם היו מעניינות הרבה יותר כשהיבואנים הגיעו והעמידו רכבים שהיה אפשר להתרשם לא רק ממבט מאחורי גדר.

• תוכן חדש...