Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עד כמה זה מלהיב לראות P1, זה ממש מבאס שהכל מגודר.

די ממצים את העניין מאוד מהר. שמח שלא הלכתי

P1? השקיעו הביאו את ה570GT ולא את ה540.

פורסם
P1? השקיעו הביאו את ה570GT ולא את ה540.

עם ההגה בצד הלא נכון,ככה שהיא לא הולכת להישאר פה יותר מידי :(

רכב שמאוד הייתי רוצה שייראה על הכבישים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

היום אני ממש שמח הרווחתי 110 שקלים ולא עבדתי אפילו שניה אחת איזה כיף לי :) פשוט לא הלכתי לתערוכה שידעתי שזה מה שהולך להיות בושה זה לבייש את עולם המוטורי שתיים וחצי דגמים ושאי אפשר בכלל לשבת בהם .

הכי טוב מה שאני עושה כל שישי אני הולך לאולמות תצוגה של כל היצרניות כלל המותגים הגדולים ונהנה מכל רגע :) אה וזה בחינם .:)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

לא ביקרתי, אבל את רוב הרכבים המוצגים שם כבר יצא לי לראות בפעולה מקרוב.

מעדיף לבקר במפגשים של היכל נוקיה, אירועי ג'ימקאנות, דריפטים ודראגים.

אותי הכי הפתיע בפוסט הזה זה הגולף MK3, בטח איזשהיא סדנת אודיו העמידה רכב SPL.

למישהוא יש עליה נתונים? אף פעם עוד לא יצא לי לראות אותה.

פורסם

כבר שנה שלישית שאיני הולך לתערוכה העלובה הזאת.

השנה אפילו לא התעניינתי לגביה. נהיה עלוב יותר ויותר משנה לשנה.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

לא מבין אתכם.

כל שנה הפארסה הזו חוזרת על עצמה - ואתם מחפשים סיבות למה כן ללכת. ומקטרים.

לא שווה ללכת, לא בשביל הילד ולא בשביל הסבא.

ביום שישקיעו בנו ויספקו לנו תערוכה ראויה בהשתתפות כל/רובם המכריע של היבואנים, יהיה אולי שווה ללכת.

עד אז...

אגב, תערוכת ג'נבה 64 ₪..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם (נערך)

נראה לי שהסיבה היחידה ללכת היא בכדי לחפש הטבות של סוכנויות רכב שככל הנראה ולא היו ניתנות ברחוב המסגר בת"א (או שאולי אני טועה וסוכנויות רכב כבר לא מציגות באוטומוטור ; הן כן הציגו ב 1998, שזו הפעם האחרונה שהלכתי לבזיון הזה וגם אז הדבר היחיד שאני זוכר משם לטובה זה הוואנדורה של "אוטופרט/רדיו-גימל" עם הסטרוקרים 18" של סרווין).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

כל שנה חוזר הניגון..

יש בתערוכה יבואנים, כולם מתלוננים על זה שגבו כסף על כניסה לרחוב המסגר.

מביאים רכבים "נדירים" (היום כבר פחות) אתם מבקשים את רחוב המסגר.

הייתי ב 2008 ו שנה שעברה, נהנתי יותר ב 2008, כי זאת הייתה הפעם הראשונה שלי בתערוכת רכב.

מעניין אותי מאוד מה כן היה גורם לכם לבוא ולהינות?

פורסם
אני הולך כי אני מסתכל על זה אחרת.

זה 50 שקל שאני משלם ומעביר כמה שעות בכיף וצחוקים עם חברים.

ולא PER תצוגה ומה שאני רואה.

צחוקים ולהעביר זמן עם חברים אני מעדיף לעשות במקומות אחרים,

מעבר לכך אני בא לתערוכת רכב כדי להתרשם ממכוניות, לשבת בפנים, לראות אותן וכו', לא כדי לראות מכונית ורבע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם היתה לי הזדמנות הייתי הולך, אבל לא ממש "כואב" לי שלא יצא לי להגיע. זה לא באמת מיועד לחובבי רכב, אלא יותר אטרקציית חג להעביר את הזמן עם הילדים. לפי מה שאני רואה, זה בדיוק אותו דבר כמו בשנה שעברה רק בתוספת המקלארן. אני חושב שהשנה, עם המחיר הזה שמצביע על חזירות ולא פחות, היה באמת צורך להחרים את זה. כמה אפשר להאכיל את הפיות האלה שלא יודעות שובע?

פורסם

12/14 יורו תעלה כניסה לתערוכת הרכב בפרנקפורט, וזה עוד לפני הנחת סטודנט שיש לי שתצניח את המחיר ל-7.5 יורו.

אין מה להשוות את הרמה של התערוכות בפרנקפורט, בפריז או בשוויץ למה שאנחנו מקבלים כאן תמורת מחיר גבוה למדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מניח שגם מארגן התערוכה היה שמח לחזור ל1998, או אפילו ל2011 (אז אישית הייתי בפעם האחרונה), ולייצר תצוגה מכובדת יותר. כנראה שהקונספט הזה של תערוכות רכב בכלל ילך ויעלם, ובהחלט הגיע הזמן לוותר על האירוע כאן. מצד שני, כל עוד אנשים משלמים...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...