Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב x-trail

MikMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא מדומיין. אבל אין לך רפרנס מול מכוניות שבאמת מדביקות. וזה בסדר.

בדיוק ככה, סע כמה דקות באיזה RS ותבין מה זה מנוע, אני באופן אישי התרשמתי מהאאוטלנדר שהוא אכן בינוי מאוד, פח דקיק, דלתות קלות, מנוע בינוני, יופי סביר, הכל סביר עד בינוי, המעלה היחידה שיש לו זה מחיר מול תועלת בדגמי 7 מקומות, דגמי 5 מקומות לא מבין למי נועדו, קנו כל סטיישן טורבו ותהנו יותר גם מהתמורה וגם מהמחיר.

בכל אופן קצת לא מבין את פות"ש למה לא חיכית לסקודיאק, הוא יגיע בדגמים מאובזרים גם בטיחותיים מקורי.

מה שכן קנית דגם 1.6 דיזל, ודיזל 7 מקומות זה רכב סחיר מאוד עם ירידת ערך סבירה ביותר. (כן קטן המקומות 6 ו7 , לא קטן, ברגע שתמכור עם ק"מ דומה לאאוטלנדר שמכרת המכירה המהירה כנראה תשחזר את עצמה. לחובבי הסגמנט אין הרבה אופציות איכותיות יד 2)

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שהתבלבלת בדגם(לא קיים איביזה RS, אולי התכוונת לקופרה).

אבל ללא ספק שמניסיוני הרב(לצערי) על האאוטלנדר מדובר ברכב איטי וכבד, בוודאי לא אחד שמדביק אותך למושב(והיה לי ניסיון עם מגוון מכוניות).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נסעתי עכשיו עם הילד, בן 14. אמרתי לו שים לב, אני עכשיו אתן גז באמצע הנסיעה, ותגיד לי אם אתה מרגיש נדבק לכסא בעוצמה. הוא אומר לי "כן, אני מכיר את זה, הרגשתי את זה כבר כמה פעמים כשנתת גז"...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
נסעתי עכשיו עם הילד, בן 14. אמרתי לו שים לב, אני עכשיו אתן גז באמצע הנסיעה, ותגיד לי אם אתה מרגיש נדבק לכסא בעוצמה. "...

נו באמת...

פורסם

משום מה האאוטלנדר משווק בארץ רק עם המנוע הכי חלש 2.0 ל'. כאשר בחו"ל ישנו מנוע 2.4 ל' ומנוע 3.0 ל'. הרכב די גדול וכבד ומנוע 2.0 פשוט מסרס אותו. כנ"ל אגב עם האקס טרייל. מדיניות מוזרה של היבואן המקומי...

פורסם
נסעתי עכשיו עם הילד, בן 14. אמרתי לו שים לב, אני עכשיו אתן גז באמצע הנסיעה, ותגיד לי אם אתה מרגיש נדבק לכסא בעוצמה. הוא אומר לי "כן, אני מכיר את זה, הרגשתי את זה כבר כמה פעמים כשנתת גז"...

אצטט משורר דגול: that joke isn't funny anymore..

די בחייאת, עשית צחוק מעצמך, במקום להעביר את זה הלאה ולתת לזה להישכח אתה ממשיך להיאחז בהזיות שלך. מביך.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
משום מה האאוטלנדר משווק בארץ רק עם המנוע הכי חלש 2.0 ל'. כאשר בחו"ל ישנו מנוע 2.4 ל' ומנוע 3.0 ל'. הרכב די גדול וכבד ומנוע 2.0 פשוט מסרס אותו. כנ"ל אגב עם האקס טרייל. מדיניות מוזרה של היבואן המקומי...

יש כבר 2 ליטר טורבו דיזל, רק שהמחיר יקר ב 25-30 אלף תלוי במבצע. בזמנו אמרו לי משהו על תקן זיהום אויר שמשפיע על המחיר. בחו"ל יש 1.6 עםם יותר כ"ס אבל רמת הזיהום גבוה יותר. בגלל זה הביאו את ה 1.6 עם ה 130 כ"ס.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

לדעתי שני הרכבים טובים אבל לא עם המנועים הללו. גם הקשקאי שנמכר פה עם מנוע 1.2 טורבו ו-115 כ"ס זה פשוט דופק את הרכב כאשר בחו"ל תמיד יש את המנוע 2.0 ל' עם 140 כ"ס. גם לא גורם להידבק לכיסא אבל עדיף על ה-115 כ"ס שיותר מתאימים למשפחתית קטנה.

פורסם

בכל רכב שיש בו מעט כוח מרגישים דחף כזה שלוחצים על הגז...אבל חשוב לעשות הבדל בין המכה שאתה מקבל בלאון קופרה לעומת אאוטלנדר. מבלי לנהוג בקופרה אני יכול להגיד בביטחוו מלא שאחרי שתנהג בקופרה ותלחץ על הגז, המכה שקיבלת באאוטלנדר תרגיש כמו ליטוף של חתול שמן אחרי שנת צהריים.

פורסם
ידעתי שזה יהפוך לבדיחת השנה....

אבל הרגשתי את זה כמה פעמים, ושאלתי גם את אשתי. אני מדומיין?

אתה לא מדומיין, אתה פשוט מאוהב...:lol:

פורסם
ידעתי שזה יהפוך לבדיחת השנה....

אבל הרגשתי את זה כמה פעמים, ושאלתי גם את אשתי. אני מדומיין?

זוכר את שרשור הנובירה? אז אתה עושה שידור חוזר, ומביך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היתה לי נובירה, 1600 סמ"ק. אחר כך FRV, עם 1800 סמ"ק. עכשיו אאוטלנדר, עם 2000 סמ"ק. משום מה, כשאני נותן פול גז באאוטלנדר אני מרגיש הרגשה חדשה שלא הרגשתי ברכבים הקודמים, כאילו אני נדבק לכסא מעוצמת התנופה. אני לא יודע להשוות לרכבים אחרים, בפרט רכבי ספורט מקטגוריה אחרת, כי פשוט לא התנסיתי. תקראו לי מדומיין, מאוהב, מה שבא לכם...

בכלל סיפרתי את זה בדרך אגב, רציתי בסך הכל לומר שאם אתה לוחץ את הגז עד הסוף, זה בא לידי ביטוי בצריכת הדלק. נקסט.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...