Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכביש איילון צפון באיזור מחלף רוקח יש שטח הפרדה בנוי שנמשך כמה קילומטרים טובים, זה בעצם מפריד את הכביש לשני חלקים ואף פעם לא הצלחתי להבין למה זה נחוץ שם.

מישהו שם לב לדבר ויש לו תשובה?

פורסם

זה שילוב של נתיב האצה למי שבא מההלכה, עם נתיב האטה למי שיורד מאיילון לרוקח, ומייד אח"כ נתיב האצה למי שעולה על איילון מרוקח. כנראה שלא היה מספיק מקום לבנות את שלושתם בנפרד.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

החלטה מושכלת של מהנדסי תנועה שמטרתה ויסות השתלבות ירידה ועליה אל ומכביש מהיר - למקטע ארוך, במקום לאזור נקודתי, כדי למנוע עומסים ותאונות דרכים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זה לא בא לבטל את העומס. זה מווסת אותו על פני מקטע ארוך ומקל מאוד על השתלבות מצולבת (נתיב ירידה מכביש מהיר ונתיב האצה באותו מקום).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

המשטרה אגב אוהבת מאוד לשבת שם ולחלק דוחות לאנשים שמאמינים שאי תנועה שמצוייר על הכביש הוא פחות "נחשב" מאי תנועה פיסי שמפריד בין נתיבים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

המפרצים המדוברים של שילוב נתיב האצה עם נתיב האטה של המחלף קיימים גם הרבה בכביש 431.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
המשטרה אגב אוהבת מאוד לשבת שם ולחלק דוחות לאנשים שמאמינים שאי תנועה שמצוייר על הכביש הוא פחות "נחשב" מאי תנועה פיסי שמפריד בין נתיבים.

מעניין למה :shock:

רק תנסה לראות את כמות כלי הרכב שיורדת לאיילון בהלכה ולא יודעת שאפשר לנסוע בנתיב שמאל ולהשתלב בסוף באיילון והיא פשוט חותכת את הפס הלבן לפני רוקח ישר לאיילון.

מגיע למי שחותך פס לבן להתפס, זו אחת העברות שאני ב 1000% תומך בשוטר שיתפוס אנשים שמסכנים את החיים של כולנו.

אז מצידי שישבו שם קבוע ויתפסו אנשים במקום שיהיו בצד הנגדי עם ניידת ויתפסו אנשים על מהירות כפי שהם נוטים לעשות רוב הזמן.

קובי

:-)

• תוכן חדש...