Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רחפנים

iceco
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

לאחרונה התחלתי להתעניין בקטע הזה.

יש לנו בבית רחפן פשוט במאה חמישים ש"ח,חמוד ותו לא.

בא לי להתקדם למשהו יותר רציני, כמובן שאלך על פאנטום, 3,4 או כבר את המביק פרו.

משהו כאן יכול לתת דגשים מיוחדים שהוא יודע לגבי הטסת רחפן, משהו ספציפי?

האם כדאי להתחיל במביק פרו? העלות בסופו של דבר לא יוצאת כ"כ בניהם לערך. מה אומרים?

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם

רק ביזכות הגודל והניידות הייתי קונה אותו, ממש לא בא לי להיסחב עם כל המיזוודות של הפאנטום.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מה כבר אפשר לחדש פה שלא תמצא במיליארד ואחת מדריכים וסקירות ביוטיוב?

רחפנים מיוצבים בסגנון פנטום ושות' זה כרטיס כניסה קליל למכשירים מעופפים עם מצלמות. קל להטסה באופן מגוחך, כל מה שנותר זה להשחיז את יכולות הצילום.

אם אתה חובב צילומים וטיולים, התחביב הזה יכול לספק זוויות מדהימות שלא תמצא בשום מקום, אפילו למקומות מוכרים.

אני מסתפק בהטסת רחפנים של אנשים אחרים, לא מספיק בעניין בשביל להצדיק קנייה לעצמי...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

דפנטלי?, כרגע המצב די בעייתי עם המבריק, די מסובך שם בגלל שאין אישור ממשרד התקשורת או משהו בסגנון, די הסתבכתי עם העניין.

למי יש ויכול לתת חוות דעת עליו?

עריכה אחרונה על ידי iceco
פורסם

המאביק אושר בארץ. חבר שלי כבר הזמין לקראת הטיול שלנו בקיץ, 100 הקונים הראשונים קיבלו גם סדנת צילום

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יש לי מאביק,אחרי ששידרגתי מפנטום 3 .

הדגם המדובר שיגיע עם אישור לארץ יהיה מסורס תדר 5 ,הפעלה עם הטלפון תהיה על תדר 2.4.

מוזמן להצטרף ולשאול בפייסבוק,מפגשי רחפנים בשמי ישראל.

כמו כן יש קבוצות ווצאפ טכניות ומפגשי הטסה.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מה זאת אומרת, משהו קריטי מבחינת תפקוד? מגרעת כלשהי? אשמח להסבר.

ואיך המביק? שיפור גדול ביחס ל3?

אשמח להצטרף לקבוצת וואטסאפ כזאת. למי שולחים הודעה?

• תוכן חדש...